Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Bendtners saņem pusgada diskvalifikāciju Dānijas izlasē

Andrejs Siliņš

Bendtners saņem pusgada diskvalifikāciju Dānijas izlasē
Niklass Bendtners
Foto: Turkpix/Scanpix

Viena no Dānijas futbola valstsvienības zvaigznēm Niklass Bendtners nākamajos sešos mēnešos nedrīkstēs palīdzēt komandai oficiālās spēlēs, lēmusi Dānijas futbola federācija. Šādu sodu organizācija nolēmusi piešķirt pēc tam, kad uzbrucēju pieķēra braucot dzērumā.

Pagājušās nedēļas nogalē 25 gadus veco Bendtneru apturēja policija, jo spēlētājs savu automobili vadīja pa nepareizo ielas pusi. Izrādījās, ka Bendtners atrodas alkohola reibuma stāvoklī.

"Ņemot vērā Niklasa Bendtnera satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas negatīvā veidā ietekmēja viņa publisko tēlu, federācija informējusi spēlētāju, ka ietur distanci un neiesaistīsies šī jautājuma risināšanā," sacīts oficiālajā paziņojumā. "Federācija cer, ka nākamo sešu mēnešu laikā viņš apsvērs visu un pēc šī laika posma dialogā ar mums spēs pastāstīt, kā nākotnē gatavojas pozitīvā ziņā ietekmēt izlasi sabiedrības acīs."

Bendtners, kuram ir spēkā līgumsaistības ar Londonas "Arsenal", bet šosezon spēlētājs pārstāv Turīnas "Juventus", izlasē nospēlējis 55 spēles, gūstot 22 vārtus.

Dānijas izlase šobrīd 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā ieņem vien piekto vietu B grupā ar diviem neizšķirtiem trīs aizvadītajās spēlēs. Bendtners paspējis gūt vienus vārtus, mačā pret Bulgāriju palīdzot izcīnīt neizšķirtu (1:1).

Nākamo spēli Dānija aizvadīs 22. martā, viesojoties Čehijā. Bendtners teorētiski vēl var paspēt uzspēlēt šajā turnīrā, jo septembrī diskvalifikācija būs noslēgusies, bet Dānijai būs vēl četras spēles.

Izmantotie resursi:
DBU

     [+] [-]

, 2013-03-04 21:40, pirms 11 gadiem
Gaidām paša vaininieka viedokli par diskabeli!!
Danmark futbola federacijai liels žetons nenotiek no malas vērošana un auklēšanās!!

     [+] [-]

, 2013-03-04 22:22, pirms 11 gadiem
Nu sis calis izcelas, iepreksejo reizi gribeja picu dabut pa velti tikai tapec kad ir Bendtners
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-05 10:19, pirms 11 gadiem
Real uzbrucējam ar nedaudz līdzīga problēma,esot pieķerts braucot ceļa posmā kur atļauts 100km/h ar ātrumu pāri par 200,tieši pirms spēles ar Granadu,policija esot ierosinājusi lietu un Spānijā lielākais sods par tādu pārkāpumu esot pat cietumsods,bet nu tik tālu jau nenonāks,nav jau nekāds nepilngadīgs narkotiku dīleris,kuru profilakses pēc varētu iesēdināt,lai aizvāktu no ielām