Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā Latvijas un Eiropas spēcīgāko izlašu spēles Nāciju līgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā Latvijas un Eiropas spēcīgāko izlašu spēles Nāciju līgā
Miksu Pātelainens. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šonedēļ TVPlay Sports pārraidīs UEFA Nāciju līgas spēles: Kazahstāna - Latvija, Horvātija - Spānija, Nīderlande - Francija, Itālija - Portugāle, Anglija - Horvātija, Ziemeļīrija - Austrija un Šveice - Beļģija. Baudi Kontinenta labāko futbolu TVPlay Sports!

Šonedēļ Eiropas futbola laukumos atsākas UEFA Nāciju līgas spēļu karuselis. Latvijas futbolisti ceturtdien izbraukumā tiksies ar Kazahstānas izlasi. Neviena no komandām vairs neapdraud Gruzijas pirmo vietu D līgas 1.grupā, kas, kā saka komentētājs Aivars Zahārovs, abas komandas var spēlēt ar domu par Eiropas čempionāta kvalifikāciju un nākamo Nāciju līgas turnīru. TV ekrānos būs iespēja sekot līdzi arī pasaules čempiones Francijas, vicečempiones Horvātijas un citu Kontinenta spēcīgāko izlašu spēlēm.

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs, par Kazahstānas - Latvijas spēli:
“Gan Latvija, gan Kazahstāna zaudējusi izredzes uz uzvaru savā D līgas 1.grupā uz panākumu turnīra noslēgumā, tomēr mačam ir principiāla nozīme. Abu komandu pirmajā mačā Rīgā kā vieni tā otri bija pelnījuši uzvaru un iespēju cīnīties par pirmo vietu grupā, tomēr tika spēlēts neizšķirti 1:1. Tagad komandas var spēlēt ar domu par Eiropas čempionāta kvalifikāciju un nākamo Nāciju līgas turnīru. Tas var pavērt iespējas jauniem spēlētājiem sevi parādīt, pamainīt taktiku un uzsvarus spēlē. Domājams būs pārsteigumi no abu komandu puses, kas padara šo gaidāmo dueli neprognozējamu."

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Horvātijas - Spānijas spēli:
“Mājienieki horvāti noteikti vēlēsies reabilitēties spāņiem par 11.septembrī piedzīvoto neveiksmi ar 0:6, kas ir visu laiku smagākais Horvātijas izlases zaudējums. To izdarīt nebūs viegli, jo Spānija Luisa Enrikes vadībā atkal demonstrē dzirksteļojošu iedvesmas pilnu futbolu. Uzvaras gadījumā, spāņi nodrošina pirmo vietu grupā."

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Nīderlandes - Francijas spēli:
“Šis ir pāris, kuru redzot futbola spēļu sarakstā nedrīkst palaist garām! Pasaules čempioni ierodās Roterdamā, lai nodrošinātu pirmo vietu grupā, bet viņiem pretī būs atjaunošanās stadijā esošā Nīderlande, kuras sastāvā redzēsim daudzus tuvākās nākotnes talantus. Īpašu uzmanību ir vērts pievērst 19 gadus vecajam centra aizsargam Matijsam de Lihtam, kurš jau tagad ir Amsterdamas Ajax kapteinis. Viņa pārinieks aizsardzības centrā - Pasaules dārgākais šīs pozīcijas spēlētājs Virdžils van Deiks no Liverpool. Komandu talantu uzskaitījumu var vēl plaši turpināt, bet vislabāk būs viņus redzēt darbībā 16.novembra vakarā!"

UEFA Nāciju līgas spēles kanālā kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 15.novembrī, 16:50 Kazahstāna - Latvija
• Ceturtdien, 15. novembrī, 21:35 Horvātija - Spānija
• Svētdien, 18. novembrī, 15:50 Anglija - Horvātija
• Svētdien, 18. novembrī, 18:50 Ziemeļīrija - Austrija
• Svētdien, 18. novembrī, 21:35 Šveice - Beļģija

UEFA Nāciju līgas spēles kanālā kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Piektdien, 16. novembrī, 21:35 Nīderlande - Francija
• Sestdien, 17. novembrī, 21:35 Itālija - Portugāle

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja