Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Uldriķis: "Bēdīgi, ka pašlaik esam vienā līmenī ar Andoru..."

Andrejs Siliņš

Uldriķis: "Bēdīgi, ka pašlaik esam vienā līmenī ar Andoru..."
Roberts Uldriķis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

"Bēdīgi, ka pašlaik esam vienā līmenī ar Andoru... Tāpēc mums tagad priekšā ir divas spēles, kur ir jāpierāda pretējais," pēc Latvijas izlases pirmā treniņa Jelgavā, gatavojoties UEFA Nāciju kausa spēlēm pret Kazahstānu un Andoru, sacīja uzbrucējs Roberts Uldriķis.

"Apzināmies, ka mums ir slikta situācija Nāciju līgas turnīra tabulā. Bēdīgi, ka pašlaik esam vienā līmenī ar Andoru... Tāpēc mums tagad priekšā ir divas spēles, kur ir jāpierāda pretējais. Protams, mēs nevaram vairāk izkļūt no grupas, tomēr mūsu komandas mērķis ir pierādīt šajās spēlēs, ka esam labāki par pārējām komandām,” pirms došanās uz Kazahstānu un Andoru norādīja Roberts Uldriķis, piebilstot, ka spēlēšana uz mākslīgā seguma laukuma viņam nebūs nekas neparasts.

“Šveicē mums sanāk bieži mainīt segumu, jo čempionātā trīs klubi ikdienā spēlē tieši uz mākslīgā laukuma, tostarp, pašreizējā čempionvienība "Young Boys". Domāju, ka arī pārējiem spēlētājiem tas nebūs jaunums. Uzskatu, ka segums nebūs pats svarīgākais faktors šajos divos mačos,” piebilst "Sion" kluba uzbrucējs.

“Pret Kazahstānu izbraukumā būs jāspēlē ātrāk, tostarp pretuzbrukumos. Laukumā būs ātrāk jākustina bumba. Jāizmanto tas, ka mums ir ātri futbolisti! Mūsu uzdevums gaidāmajās spēlēs būs atgriezties mājās ar maksimālo punktu skaitu. Izlasē vienmēr ierodos ar maksimālu gatavību. Ja būšu sastāvā, izdarīšu visu, kas no manis atkarīgs un kas būs manos spēkos, lai palīdzētu komandai,” šādi pirms gaidāmajām spēlēm izteicās valstsvienības uzbrucējs Artūrs Karašausks, kurš otro pusi sezonas pavadīja Kazahstānas čempionāta klubā "Akzhayik Uralsk".

Latvijas un Kazahstānas spēle Astanā norisināsies ceturtdien, bet izbraukuma mačs pret Andoru norisināsies pirmdien.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 23:25, pirms 5 gadiem
Tur, Robert, arī tavs tēvs ir līdzvainīgs, jo pārāk ilgi Sporta Avīzē dziedāja slavas dziesmas Indriksonam, Mežeckim & Co. Tie gulēja uz lauriem, un tikmēr mūsu līmenis nolaidās līdz Andorai.

  +4 [+] [-]

, 2018-11-14 00:00, pirms 5 gadiem
Tad nu arī pierādiet laukumā

  +3 [+] [-]

, 2018-11-14 07:31, pirms 5 gadiem
Runas pie malas. Laiks darīt darbus. Viss izdodas ar komandas spēli, attapību un uzmanību.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-14 08:33, pirms 5 gadiem
Bēdīgi? Tas ir vienkārši nožēlojami!!!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-14 09:47, pirms 5 gadiem
Ar vārdiem Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē