Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Portugāle bez Ronaldu Nāciju līgu sāks pret Itāliju, Andora uzņems Kazahstānu

Portugāle bez Ronaldu Nāciju līgu sāks pret Itāliju, Andora uzņems Kazahstānu
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Nāciju līgā šovakar tiks aizvadītas kārtējās spēles, kurās A līgā Lisabonā laukumā dosies Portugāles un Itālijas futbolisti, C līgā otro maču aizvadīs Lietuva, bet D līgā spēkiem mērosies Latvijas pretinieces Andora un Kazahstāna.

Eiropas čempionvienība Portugāle šovakar Nāciju līgas turnīru sāks bez savas ikonas Krištianu Ronaldu. 33 gadus vecais uzbrucējs jau iepriekš palūdza galvenajam trenerim Fernandu Santušam neizsaukt viņu uz valstsvienības septembrī paredzētajām spēlēm. Ceturtdien pārbaudes mačā Portugāles futbolisti nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Pasaules kausa finālisti Horvātiju.

Portugāļu šī vakara pretinieki Itālijas futbolisti ceturtdien Nācijas līgu sāka ar neizšķirtu 1:1 savā laukumā pret Polijas izlasi. Atspēlēties itāliešiem izdevās vien 78. minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja Žoržinju. Atgādinām, ka Itālija nebija kvalificējusies šīgada Pasaules kausa finālturnīram. Tas notika pirmoreiz kopš 1958. gada.

Pirmo spēli Nāciju līgā šovakar aizvadīs arī vieni no Pasaules kausa patīkamajiem pārsteigumiem Zviedrijas futbolisti, kuri Krievijā aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam. Zviedri savā laukumā uzņems Turciju, kas pirmajā mačā savās mājās ar 1:2 piekāpās krieviem. Zviedrija ceturtdien pārbaudes mačā arī piedzīvoja neveiksmi, viesos ar 0:2 kapitulējot Austrijai. Otro spēli Nāciju līgā aizvadīs Lietuvas izlase, kas šovakar izbraukumā tiksies ar Melnkalni. Lietuvieši pirmajā mačā savā laukumā ar 0:1 zaudēja Serbijai, bet melnkalnieši viesos izcīnīja punktu pret Rumāniju (0:0).

Visbeidzot D līgas 1. grupā, kurā cīnās arī Latvijas valstsvienība, Andora šovakar uzņems Kazahstānas futbolistus. Kā zināms, Andora pirmajā spēlē viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Latviju, bet Kazahstāna savās mājās ar 0:2 zaudēja Gruzijas izlasei.

UEFA Nāciju līga. 10. septembris

tabula, Līga, Laiks, Spēle
A, 21:45, Portugāle – Itālija
B, 21:45, Zviedrija – Turcija
C, 21:45, Melnkalne – Lietuva
C, 21:45, Skotija – Albānija
C, 21:45, Serbija – Rumānija
D, 21:45, Andora – Kazahstāna
D, 21:45, Kosova – Fēru salas
D, 21:45, Malta – Azerbaidžāna

Izmantotie resursi:
uefa.com/uefanationsleague

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja