Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Ronaldu nav iekļauts Portugāles izlases sastāvā oktobra spēlēm

Rolands Eliņš

Ronaldu nav iekļauts Portugāles izlases sastāvā oktobra spēlēm
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas mediji vēsta, ka portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu palūdzis izlases galvenajam trenerim Fernandu Santušam, lai viņu neizsauc uz valstsvienības oktobra un novembra spēlēm. Vismaz par oktobra spēlēm viņa lūgums ir izpildīts, un Portugāles izlases kandididātu sarakstā Ronaldu vārda nav.

Krištianu Ronaldu nebija iekļauts Portugāles sastāvā arī septembra spēlēs, kas toreiz tika skaidrots ar Ronaldu vēlmi iekļauties savas jaunās komandas Turīnas „Juventus” sastāvā.

Šodien Itālijas mediji ziņoja, ka Ronaldu nav vēlējies pievienoties izlasei arī rudens atlikušajās spēlēs, par ko gan konkrēts iemesls netiek norādīts. Jāatgādina, ka nedēļas nogalē Vācijas medijs „Der Spiegel” publicēja materiālu, kurā Ronaldu tika apsūdzēts izvarošanā, kas notikusi pirms deviņiem gadiem. Ronaldu publiski paziņoja, ka noliedz savu vainu, bet Nevadas policija atsāka lietas izmeklēšanu.

Portugāles izlases kandidātu sarakstā oktobra spēlēm Ronaldu nav iekļauts, turklāt viņš nepiedalījās arī iepriekšējā „Juventus” spēlē, Čempionu līgā pret „Young Boys”. Viņš gan tajā spēlēt nevarēja pat teorētiski, jo bija diskvalificēts uz vienu spēli par sarkano kartīti pret „Valencia”.

Portugāles izlases trenerus Santušs, komentējot izsaukto kandidātu loku, norādīja, ka nākotnē nekas netraucēs Ronaldu atkal palīdzēt izlasei.

Portugāles izlasi oktobrī sagaida Nāciju līgas spēle pret Poliju un pārbaudes mačs pret Skotiju, kamēr novembrī tā aizvadīs divas Nāciju līgas spēles – pret Poliju un Itāliju. Savā pirmajā mačā Nāciju līgā Portugāle bez Ronaldu ar 1:0 pieveica Itāliju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.football-italia.net/128...

  -1 [+] [-]

, 2018-10-04 21:31, pirms 6 gadiem
Hujova čalim iet

  -3 [+] [-]

, 2018-10-04 22:00, pirms 6 gadiem
Vai tad zilie izvaro?

     [+] [-]

, 2018-10-05 14:57, pirms 6 gadiem
Vispār, tas jau tika ziņots pāris mēnešus atpakaļ.