Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ivanova "Sivasspor" ielaiž trīs vārtus Manisā

Ivanova "Sivasspor" ielaiž trīs vārtus Manisā
Deniss Ivanovs
Foto: www.internetspor.com

Šovakar Turcijas futbola čempionāta kārtējā spēlē Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētais "Sivasspor" izbraukuma tikās ar "Manisaspor" vienību. Mačā ar 3:0 pārāki bija mājinieki, bet "Sivasspor" līdz ar to noslīdēja uz 16.vietu. Ivanovs laukumā pavadīja visu spēli.

Turcijas Superlīgas sestās kārtas ietvaros Denisa Ivanova "Sivasspor" viesojās pie "Manisaspor". Pirmajās piecās cīņās "Manisaspor" bija ieguvusi tikai trīs punktus, savukārt "Sivasspor" - par diviem vairāk. Lai arī "Sivasspor" piecos mačos bija ielaidusi jau 11 vārtu, Ivanova vieta aizsardzības centrā netika apdraudēta, un Deniss, kā allaž, maču uzsāka sākumsastāvā.

Spēli veiksmīgāk iesāka mājinieki, kas jau 13.minūtē izvirzījās vadībā. Precīzs bija kanādietis Džošs Simpsons. Ilgi saglabājās slidenais pārsvars, taču jau mača pašā izskaņā (kompensācijas laikā) "Manisaspor" guva vēl divus vārtus, beigu beigās uzvarot itin pārliecinoši - 3:0. Arī šos vārtus guva Simpsons, kurš līdz ar to atzīmējās ar "hat-trick". Ivanovs laukumā pavadīja visu spēli.

Pēc trešā zaudējuma sešās spēlēs "Sivasspor" noslīdēja uz 16.vietu 18 komandu konkurencē jeb nokļuva tā sauktajā bīstamajā zonā. "Sivasspor" ne tikai iesitusi visai maz vārtu - piecus -, bet arī ielaidusi 14, kas pagaidām ir vissliktākais rādītājs visā Superlīgā. Pie tam no 14 vārtiem 10 ir ielaisti tieši izbraukumā (atgādinām, ka "Sivasspor" ar 1:6 zaudēja "Trabzonspor").

Izmantotie resursi:
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...


, 2010-09-26 21:49, pirms 14 gadiem
Ehh!
, 2010-09-26 21:59, pirms 14 gadiem
Galvenais, lai Ivanovs nezaudē vietu pamatsastāvā...
, 2010-09-26 23:40, pirms 14 gadiem
Sāka lieliski, turpina otrādi. Žēl.
, 2010-09-27 00:39, pirms 14 gadiem
nu droši vien ka beigās visi metās uz priekšu atspēlēties un ta nu ar dabūja atpakaļ,tā kā Ivanovu nevaram vainot,jo viņš droši ka ar savu garo augumu tad bija pretinieku nevis savā sodalaukumā
, 2010-09-27 08:57, pirms 14 gadiem
Tam Sivassporam, forma līdzīga kā Metalurgam ) Bet aizmugurē alis Karlsonam līdzīgs
Kristers Tobers. Foto: gcz.ch
1

Cigaņika Lucerna atgūstas no 0:2 un Šveicē kļūst par līderi, Tobers atgriežas laukumā

Šveices futbola Superlīgas kopvērtējumā uz pirmo vietu pakāpusies Andreja Cigaņika pārstāvētā Lucernas komanda, savā laukumā atspēlējoties no 0:2 un spēkojoties 2:2 pret Lozannas "Sport".
"Helmond" futbolisti. Foto: Helmond Sport

Šita "Helmond" izcīna punktu pret "Ajax" jauniešiem, bet nepārņem pirmo vietu

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā Latvijas valstsvienības uzbrucēja Dario Šita "Helmond Sport" savā laukumā galotnē atspēlējās (1:1) pret Amsterdamas "Ajax" jaunatnes komandu jeb "Jong Ajax".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Šits un Jaunzems cīņās iesaistās otrajos puslaikos

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" piekto uzvaru aizvadītajās astoņās spēļu kārtās izcīnīja Helmondas komanda, šovakar ar 3:1 pārspējot Eindhovenas PSV kluba jauniešu vienību.