Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Provokatoram Haram trīs spēļu diskvalifikācija

Provokatoram Haram trīs spēļu diskvalifikācija
Edinsons Kavani un Gonsalo Hara
Foto: AP/Scanpix

Dienvidamerikas Futbola konfederācijas (CONMEBOL) disciplinārais tribunāls svētdien pieņēmis lēmumu uz trim spēlēm diskvalificēt Čīles izlases aizsargu Gonsalo Haru. Futbolistam piespriestais sods nozīmē, ka spēlētājam "Copa America" turnīrs beidzies priekšlaicīgi.

Atgādinām, ka Urugvajas Futbola asociācija pēc 24. jūnija "Copa America" ceturtdaļfināla spēles starp Čīles un Urugvajas izlasēm (1:0) ierosināja disciplinārlietu pret čīliešu aizsargu Gonsalo Haru par futbolista nesportisko rīcību pret urugvajieti Edinsonu Kavani.

Bundeslīgas kluba "Mainz" spēlētājs panāca, ka Kavani viegli uzpliķē Haram pa zodu, un uzreiz pēc tam nokrita zemē. PSG uzbrucējam tika piešķirta otrā dzeltenā kartīte, un futbolists bija spiests pamest laukumu.

CONMEBOL disciplinārais tribunāls svētdien pieņēmis lēmumu diskvalificēt čīlieti uz trim spēlēm, kā arī piešķirt naudas sodu 7500 ASV dolāru (~6800 eiro) apmērā. 29 gadus vecajam aizsargam piešķirtā diskvalifikācija nozīmē, ka futbolists ne tikai vairs nevarēs palīdzēt Čīles izlasei "Copa America" turnīrā (jo komandām atlikušas vairs tikai divas spēles), bet arī nākamajā atlases spēlē par kvalificēšanos 2018. gada Pasaules kausam.

Tikmēr CONMEBOL paziņojusi, ka Čīles Futbola federācijas iesniegtās sūdzības par vairāku Urugvajas izlases futbolistu rīcību minētā mača noslēgumā izskatīs tikai pēc turnīra beigām.

Izmantotie resursi:
goal.com

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 00:38, pirms 9 gadiem
Nav ko bāzt pirkstus kur nevajag!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 00:51, pirms 9 gadiem
nu,ja tas ko Hara kjipa esot pateicis Kavani ir taisniiba,ka vinja teevs naakamos 20gadus eediis cietuma paartiku,tad es tik varu apbriinot Kavani savaldiibu,vinja vietaa buutu uzreiz pa riikli devis

P.S.ja kaads nezin,tad Kavani teevs shobriid aresteets,jo izraisiijis auto avaariju,kuraa bojaa gaajis cilveeks
https://uk.eurosport.yahoo.com/blog...

  +3 [+] [-]

, 2015-06-29 01:02, pirms 9 gadiem
Nekas diez ko jaukāks par košanu tas nav - varēja Jaram arī bēdīgāk beigties

     [+] [-]

, 2015-06-29 01:05, pirms 9 gadiem
NilsK
Ja tu par to dotu pa riikli, tad nekur taalu netiktu, tev ir jaabuut savaldiigam, taadi provokatori ir un buus un pateiks tev ne to vien.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 01:13, pirms 9 gadiem
Cik saprotu, tad DSQ ir par provokāciju, kas nozīmē, ka par ķeršanu dupsī!
Bet reāli jau ir divas lietas, kuras vajadzētu izskatīt un sodīt, tā kārtīgi:
1. Provokācija (precīzāk - sexual harassment) - varēja dot vairāk
2. Par tēlošanu jau nu arī prasījās kādu 3 spēļu DSQ - no pieskāriena, ja tāds maz bija, neviens, izņemot futbolistus, nekrīt. Tracina, ka tas futbolā netiek apkarots!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 01:19, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: NilsK
Ja tu par to dotu pa riikli, tad nekur taalu netiktu, tev ir jaabuut savaldiigam, taadi provokatori ir un buus un pateiks tev ne to vien.
zinu,tik saku,ka apbriinoju vinja savaldiibu,ka neaizgaaja shirmis ciet kaa savulaik Zidanam,var jau provoceet,bet savaam robezaam ar jaabuut, aiztikt vecaakus un it iipashi shaadaa briidii,man tas liekas paari visaam sapraata robezaam

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:08, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: zinu,tik saku,ka apbriinoju vinja savaldiibu,ka neaizgaaja shirmis ciet kaa savulaik Zidanam,var jau provoceet,bet savaam robezaam ar jaabuut, aiztikt vecaakus un it iipashi shaadaa briidii,man tas liekas paari visaam sapraata robezaam
Jaa, zeel, bet taads nu ir muusdienu sports, visam savas robezas, bet ne visi tas ieveeros

     [+] [-]

, 2015-06-29 12:02, pirms 9 gadiem
Es vienmēr esmu domājis, ka Kavanni ir pārāk liels vecis priekš šitā sporta veida