Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rednaps slavē Pīrsu par drosmi, bet gribētu redzēt Bekhemu olimpiādē

Andrejs Siliņš

Rednaps slavē Pīrsu par drosmi, bet gribētu redzēt Bekhemu olimpiādē
Deivids Bekhems
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps uzslavējis Lielbritānijas olimpiskās izlases treneri Stjuartu Pīrsu par drosmi atstāt Deividu Bekhemu ārpus sastāva, lai gan pats Rednaps būtu vēlējies redzēt pussargu darbībā Londonas olimpiskajās spēlēs.

Jau ziņojām, ka Stjuarts Pīrss nolēma neiekļaut sastāvā Deividu Bekhemu, lai gan iepriekš viss liecināja, ka pieredzējušā pussarga vieta olimpiskajā komandā ir pilnīgi droša. Trīs pieredzējušo spēlētāju vietas ieņems Raiens Gigss, Kreigs Belemijs un Mika Ričardss, pārējie būs U-23 vecuma standartam atbilstoši spēlētāji, kā tas ir noteikts olimpiādes futbola turnīra noteikumos.

Anglijai pāršalcot šo vēsti, sākās dažādu atsauksmju vilnis. Vieni kritizēja treneri Pīrsu, citi slavēja, bet vēl kāds vienkārši bija neizpratnē. "Nav nekādu šaubu, ka Stjuarts [ar lēmumu neņemt sastāvā Bekhemu] būs apbēdinājis daudzas vadošās personas, kas būtu vēlējušās Beku redzēt komandā. Arī es esmu pārsteigts un bēdīgs, ka viņa tur nav," savu viedokli pauda Harijs Rednaps, kurš pats vēl nesen tika minēts kā iespējamais nākamais Anglijas izlases treneris. "Viņš ir treneris un viņam jāļauj izvēlēties tos, kurus pats vēlas."

Bijušais Anglijas izlases aizsargs Daniels Džons "Denijs" Milzs uzskata, ka Pīrss atstāja Bekhemu ārpus sastāva savas iepriekšējās trenera pieredzes dēļ: "Stjuartam Pīrsam jau iepriekš bijušas problēmas ar zvaigznēm. Varbūt viņš domāja, ka tas, ko Bekhems ienesīs komandā, būs par daudz. Ap Bekhema zīmolu vienmēr ir jautājumi. Mēs zinām, cik nozīmīgs viņš ir - viņš ir globāls. Bet, ņemot vērā futbolu, Deivids Bekhems joprojām var paveikt savu darbu.Domāju, ka tas [Bekhema iekļaušana] būtu bijis lielisks skats, un tas ir neliels kauns, ka viņa sastāvā nav."

Cits bijušais izlases spēlētājs, uzbrucējs Alans Šīrers pauda neizpratni par Stjuarta Pīrsa rīcību: "Biju pārsteigts, jo domāju, ka viņš būs komandā pēc visa, ko paveicis, lai olimpiāde notiktu Londonā. Nevaru saprast šādu lēmumu, īpaši pēc tam, kad viņš tika iekļauts sākotnējā sastāvā. Ja Stjuartam Pīrsam nebija nodoma viņu ņemt sastāvā, viņš vismaz varēja to pateikt Deividam ātrāk."

Izmantotie resursi:
The Sun
BBC Sport
The Independent

  -4 [+] [-]

, 2012-06-29 18:16, pirms 12 gadiem
Man likas ka Belamijs ir no Welsas!

  +2 [+] [-]

, 2012-06-29 18:22, pirms 12 gadiem
Robis87 rakstīja: Man likas ka Belamijs ir no Welsas!
Vai tad nav?

  -1 [+] [-]

, 2012-06-29 19:02, pirms 12 gadiem
Robis87 rakstīja: Man likas ka Belamijs ir no Welsas!
Un Gigss ir no Velsas.Savukārt Velsa ir LIELBRITĀNIJAS SASTĀVĀ,tāpat kā Anglija,Ziemeļīrija un Skotija.

  +2 [+] [-]

, 2012-06-29 19:18, pirms 12 gadiem
Bekhemam ir jāspēlē nejau dēļ rezultātiem, bet gan dēļ skatītāju reitingiem! Nezinu kāpēc, Pirss viņu neizsauc, bet gan jau kāds ietekmīgāks večuks viņam ieteiks paņemt Bekhemu izlasē.

     [+] [-]

, 2012-06-29 22:34, pirms 12 gadiem
sviests!beks nemaz nav tik slikts priekš saviem gadiem!toties pus pasaule fanotu par angliju+speeleetaajiem buutu stimuls!angliju tikko nopeera ar visaam zvaigzneem-nez kas mainiisies bez beka!?