Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lagožnijs: "Neskaitot mačus pret Horvātiju, neteikšu, ka Latvija spēlēja ļoti slikti"

Rolands Eliņš

Lagožnijs: "Neskaitot mačus pret Horvātiju, neteikšu, ka Latvija spēlēja ļoti slikti"
Pšemislavs Lagožnijs.

Pirms Latvijas un Polijas izlašu gaidāmā futbola mača otrdienas vakarā Varšavā portāls Sportacentrs.com uz sarunu aicināja poļu futbola treneri Pšemislavu Lagožniju, kurš šo spēli komentēs Polijas televīzijā. Lagožnijs norādīja, ka Polijas izlasei šī ir svarīga spēle no taktiskā aspekta, jo jaunais galvenais treneris pirmoreiz varēs atļauties izmēģināt kaut ko jaunu. Savukārt par Latvijas izlasi Lagožnijs izteicās, ka tās rezultāti "Euro 2024" bijuši sliktāki nekā laukumā parādītais sniegums.

Polijas izlase šoruden piedzīvojusi nosacītu izgāšanos un nav spējusi uzreiz no apakšgrupas kvalificēties "Euro 2024" finālturnīram, paliekot aiz Albānijas, Čehijas un varbūt pat arī aiz Moldovas, kurai par vienu punktu mazāk un vēl viena spēle rezervē. Polijai gan vēl būs iespējas kvalificēties finālturnīram pārspēlēs, kur 12 komandas cīnīsies par trim atlikušajām vietām.

Polijas futbola treneris un TV eksperts Pšemislavs Lagožnijs pirms gaidāmās pārbaudes spēles mūsu portālam norādīja, ka Polijas futbola izlase šobrīd nespēj attaisnot fanu cerības, tiesa, šīs cerības arī ir neadekvāti augstas.

"Polijas izlasē ir ļoti labi spēlētāji, taču viņiem kopā neizdodas izveidot spēcīgu izlasi," sacīja Lagožnijs, kurš Latvijas futbolā pazīstams kā bijušais Jūrmalas "Spartaka" treneris. "Tas ir vēl viens pierādījums tam, ka komandas sniegums nav visu spēlētāju varējuma summa, bet gan atsevišķs lielums, un šobrīd Polijas izlasei sniegums nav tas labākais - gan rezultātu, gan spēles stila ziņā."

"Polijas izlase nespēlē kā grands, un domāju, ka ir tikai godīgi atzīt, ka tā arī nav grands," turpināja Lagožnijs. "Ir Spānija, Itālija, Anglija, Vācija, Francija un līdzīgi grandi, un tad seko nosacīts otrais līmenis, pie kura pieder arī Polija. Tā gluži vienkārši ir realitāte, taču vairums Polijas izlases līdzjutēju to neņem vērā un no savas izlases pieprasa maksimumu katrā spēlē. Ja, piemēram, ir spēle pret Franciju, tad tāpat nekādas atlaides netiek dotas un tiek prasīta tikai uzvara. Polijas izlasei pieprasa ne tikai kvalificēties finālturnīram, bet arī sasniegumus tajā, piemēram, vismaz izkļūt no grupas. Jāsaka, kā ir, tās ir nepamatotas ilūzijas."

"Domāju, ka šāds prasīgums saistīts ar to, ka cita ļoti populāra Polijas izlase - volejbola izlase - ir viena no vadošajām pasaulē un regulāri iegūst PČ medaļas. Tad nu vidējais līdzjutējs nesaprot, kāpēc futbola izlase nedara to pašu, un ir neapmierināts," sacīja Lagožnijs. "Protams, tas nenozīmē, ka "Euro 2024" cikls Polijai bijis labs - nepavisam ne. Jau pēc izlozes bija skaidrs, ka mums tikusi viena no vājākajām apakšgrupām, taču no tās tāpat nav izdevies izkļūt. Protams, ka tā ir vilšanās, un varu droši teikt, ka, ja arī pārspēlēs neizdosies tikt uz finālturnīru, to sauks par katastrofu."

Lagožnijs, kurš Polijas televīzijā komentēs arī otrdienas pārbaudes spēli, izteicās, ka Polijas izlasei šeit atspēlējas "Euro 2016" sekmes, kad tā bija ļoti tuvu tikšanai pusfinālā: "Bet tobrīd tas bija objektīvi. Vairākiem mūsu futbolistiem tobrīd bija karjeras pīķis, un attiecīgi izdevās lielisks sniegums. Bet līdzjutēji padomāja, ka tagad tā būs katrā sezonā. Nebūs, turklāt šobrīd izlasē notiek pārbūve un paaudžu maiņa, kas arī ir normāls un pacietību prasošs process."

Kamēr pie Latvijas izlases neveiksmīgajiem rezultātiem futbola sabiedrībā pārliecinoši lielāko kritiku izpelnās galvenais treneris Dainis Kazakevičs, Polijā izlases galvenais treneris Mihals Probježs darbu sāka tikai septembrī. Viņa rezultāti nav spoži (tiesa, arī nav neviena zaudējuma), taču Lagožnijs pārliecināts norādīja, ka Polijā lielākā atbildība tiek pieprasīta no federācijas vadības.

"Te var tikai dažbrīd pabrīnīties par federācijas komunikāciju un daudzajām PR kļūdām," sacīja Lagožnijs. "Situācija jau tā nav spoža, bet vēl tā tiek saasināta ar pārāk straujām pretreakcijām un kritikas nepieņemšanu, tāpat plaši zināms ir stāsts par federācijas saaicināto partneru izturēšanos izlases lidmašīnā. Negribu celt neslavu, bet nu tas viss ir publiski aprakstīts. Iepriekš Polijas Futbola asociāciju vadīja Zbigņevs Boņeks, mūsu futbola leģenda, kuru ļoti cienīja. Tagad nākusi jauna vadība, kurai sabiedrības uzticību vēl nav izdevies iegūt, viņiem ir ļoti daudz kritiķu."

Latvijas-Polijas pārbaudes spēle līdz ar to tiek sagaidīta brīdī, kad Polijas futbola izlase ir tālu no sava augstākā punkta, un tiek vēstīts, ka pat biļešu cenas samazināšana nepalīdzēs piepildīt Varšavas nacionālo stadionu. Lagožnijs, atbildot uz jautājumu par šīs pārbaudes spēles nozīmi, nešaubīgi norādīja, ka tā ir ļoti vajadzīga Polijas izlases trenerim Probježam: "Nevienam citam cilvēkam, ieskaitot Latvijas izlases treneri, šī spēle nebūs tik svarīga kā Probježam. Viņam līdz šim bijušas trīs spēles šajā amatā, un tās visas bijušas spēles "uz izdzīvošanu", kur nevarēja atļauties ne mazākās kļūdas, un tajās īsti nevarēja iemēģināt jaunas lietas un savu sistēmu. Tagad beidzot viņam būs spēle, kurā izmēģināt arī citus futbolistus, pamainīt taktiku, beidzot ieviest kaut ko no sevis. Protams, publika tāpat sagaidīs tikai un vienīgi uzvaru."

Lagožnijs šogad vēroja arī vairākas Latvijas izlases spēles, jo savas saiknes ar Latviju dēļ tika aicināts komentēt šīs spēles Polijas televīzijā: "Neskaitot mačus pret Horvātiju, neteikšu, ka Latvija spēlēja ļoti slikti. Rezultāti bija sliktāki nekā laukumā parādītais sniegums, piemēram, 0:4 pret Turciju galīgi neatbilda spēles gaitai. Šeit arī aicinu ņemt vērā realitāti - pirms cikla uzskatīju, ka Latvijai šajā apakšgrupā maksimums ir ceturtā vieta. Jā, gala tabula neizskatās patīkami, un līdzjutējus var saprast - rezultāts ir karalis. Taču pirms gada Latvijas futbola izlasei bija solis uz augšu, un esmu drošs, ka drīz sekos nākamais solis."

Vaicāts par to, vai piekrīt, ka vislielākā kritika šobrīd veļas pār trenera Kazakeviča galvu, Lagožnijs izteica savu novērtējumu, ka Latvijas izlase mača sākumā vienmēr bijusi pamatīgi sagatavojusies konkrētajai pretiniecei: "To es varu teikt nešaubīgi, ka redzams, ka Kazakevičs ir izpētījis pretiniekus un attiecīgi izvēlējies savu plānu, kā cīnīties pret viņiem. Vai tas izdodas labi vai slikti, tas jau ir cits jautājums, bet uzskatu, ka taktiskajā ziņā Latvijas izlase savām "Euro 2024" spēlēm ir bijusi gatava."

Aicināts prognozēt pārbaudes mača gaitu, Lagožnijs norādīja, ka Latvijas galvenais ierocis ir standartsituāciju realizēšana, kamēr Polijas izlasei tieši šajās situācijās ir problēmas ar aizsardzību: "Polija noteikti dominēs no pirmajām minūtēm, un Latvijai būs jāmēģina saprast, kā tikt pie pretuzbrukumiem. Vēlreiz par Kazakeviču sakot - viņš ir stabils un paredzams treneris. Tas principā nav ne automātiski labi, ne automātiski slikti, tā vienkārši ir, viņš neizliks pēkšņi 11 debitantus un pilnīgi citu taktiku."

Lagožnijs pats tagad ir pabeidzis UEFA trenera kursus, iegūstot augstākās kvalifikācijas licenci, ko viņš nokārtoja Lietuvā. 30 gadus vecais Lagožnijs gatavojas atgriezties trenera darbā, kurā pauzi ieturēja tādēļ, lai varētu nokārtot licenci, un šo starplaiku izmantoja, kļūstot par TV komentētāju.

"Šī pusotra gada laikā es pilnībā koncentrējos UEFA PRO kursiem un pašizaugsmei," viņš sacīja. "Ticu, ka treneris var ļoti pilnveidoties laikā, ko pavada ārpus kluba. Tādēļ arī, izmantojot savas valodu zināšanas un pazīšanās, izmantoju laiku ceļošanai pa Eiropu un apciemoju vairāku lielo klubu, ieskaitot "Barcelona", bāzes, kur varēju mācīties no citiem pieredzējušiem treneriem. Tagad ar svaigu enerģiju gatavojos atgriezties trenera darbā."

Viņš neslēpa, ka arī šosezon uzklausījis piedāvājumus no Latvijas Virslīgas klubiem, kad parādījušās vakances, un neizslēdza iespēju, ka varētu atgriezties Latvijas futbolā kā treneris, ja šajā starpsezonā viņu sasniegs piedāvājumi.

  -1 [+] [-]

, 2023-11-21 02:31, pirms 5 mēnešiem
Tukša d aiz pieklājības. Lv izlase vnk sūkā
Slēpts komentārs: Damokla_zobens_23

  +5 [+] [-]

, 2023-11-21 08:40, pirms 5 mēnešiem
Dzirdējāt!?? Tā arī ir, beidzat no'irst Daini

Bet, ja nopietni, tad tiešām - bezcerīgas, principā, bija tikai 2 spēles ciklā, viesos ar horvātiem un armēņiem.. bet, piemeram, mājas spēle ar turkiem - izcila, tikai galotnē izlaidām punktus + neieskaitīts gols mums, tad ar Velsu abas spēles bija ok, ar turkiem viesos arī salūzām tikai spēles izskaņā, pirms tam pat kontrolēdami spēli...

  -2 [+] [-]

, 2023-11-21 09:48, pirms 5 mēnešiem
:loti patika Lagožnija vērtējums gar par Latvijas izlasi, gan Polijas izlasi.
Jā, daudziem vienkāršiem faniem nav izpratne par futbolu un pieprasa rezultātus ko komanda objektīvi nevar sasniegt. Labs salīdzinājums viņam par Polijas futbola izlasi un Polijas volejbola izlasi, ja volejbolistiem bieži ir medaļas, tad fani futbolā arī grib. Bet Polija futbolā nav grands, bet Eiropas vidusmēra komanda , otrs ešalons. Savukārt Latvija nav pat otrs ešalons un salīdzināt ar mūsu basketbola izlasi, vai hokeja izlasi nav prāta darbs, jo tajās spēlē augstas klases profesionāli no pasaules labākajām līgām. Kur spēlē mūsu futbolisti?
Pilnībā piekrītu ka Latvijas futbolistu sniegums bija labāks nekā izcīnītie punkti un pie labākas veiksmes varēja būt vismaz 4-5 punkti.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-21 10:23, pirms 5 mēnešiem
Piekrītu nespēļēja ļoti slikti, bet vienkārši drausmīgi.......

  +3 [+] [-]

, 2023-11-21 10:27, pirms 5 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: :loti patika Lagožnija vērtējums gar par Latvijas izlasi, gan Polijas izlasi.
Jā, daudziem vienkāršiem faniem nav izpratne par futbolu un pieprasa rezultātus ko komanda objektīvi nevar sasniegt. Labs salīdzinājums viņam par Polijas futbola izlasi un Polijas volejbola izlasi, ja volejbolistiem bieži ir medaļas, tad fani futbolā arī grib. Bet Polija futbolā nav grands, bet Eiropas vidusmēra komanda , otrs ešalons. Savukārt Latvija nav pat otrs ešalons un salīdzināt ar mūsu basketbola izlasi, vai hokeja izlasi nav prāta darbs, jo tajās spēlē augstas klases profesionāli no pasaules labākajām līgām. Kur spēlē mūsu futbolisti?
Pilnībā piekrītu ka Latvijas futbolistu sniegums bija labāks nekā izcīnītie punkti un pie labākas veiksmes varēja būt vismaz 4-5 punkti.
Dainis pirms 3 gadiem, kad tika ņemts amatā, solīja šogad sīvu cīņu par tikšanu uz Eiro, un teica ka "spēlētāju resursi to atļauj" – viņam tad arī tā izpratne par futbolu piekliboja, vai tā bija vienkārši klaja d1ršana?

  +5 [+] [-]

, 2023-11-21 10:57, pirms 5 mēnešiem
neskaitot Eiro, neslikti izskatījās LV izlase.... smuki krekli. Labas frizūras... malači... tik viens mīnuss... tās Eiro kvalifikācijas spēles. tik vien

  +1 [+] [-]

, 2023-11-21 11:49, pirms 5 mēnešiem
tāds pats kvalitatīvs un jaudīgs muldonis kā mūsu dains , tāpēc tā saucamā intervija ir tikai tāds neliels purkšķis par futbolu

  -3 [+] [-]

, 2023-11-21 11:50, pirms 5 mēnešiem
bassline rakstīja: Dainis pirms 3 gadiem, kad tika ņemts amatā, solīja šogad sīvu cīņu par tikšanu uz Eiro, un teica ka "spēlētāju resursi to atļauj" – viņam tad arī tā izpratne par futbolu piekliboja, vai tā bija vienkārši klaja d1ršana?
Treneris un spēlētāji vienmēr pirms spēlēm noskaņojas uz cīņu un labāku rezultātu, uzvaru. Neesmu dzirdējis vēl nevienu treneri, ne spēlētāju nevienā komandā, kurš būtu teicis- mums te nav nekādas izredzes, zaudēsim.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-21 12:10, pirms 5 mēnešiem
ficuks rakstīja: Dzirdējāt!?? Tā arī ir, beidzat no'irst Daini

Bet, ja nopietni, tad tiešām - bezcerīgas, principā, bija tikai 2 spēles ciklā, viesos ar horvātiem un armēņiem.. bet, piemeram, mājas spēle ar turkiem - izcila, tikai galotnē izlaidām punktus + neieskaitīts gols mums, tad ar Velsu abas spēles bija ok, ar turkiem viesos arī salūzām tikai spēles izskaņā, pirms tam pat kontrolēdami spēli...
Arī izbraukumā bija ļoti laba spēle līdz 84 minūtei.Jo praktiski visu otro puslaiku mūsējie spieda turkus un spēlēja skaistu uzbrukuma futbolu.

     [+] [-]

, 2023-11-21 12:31, pirms 5 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Treneris un spēlētāji vienmēr pirms spēlēm noskaņojas uz cīņu un labāku rezultātu, uzvaru. Neesmu dzirdējis vēl nevienu treneri, ne spēlētāju nevienā komandā, kurš būtu teicis- mums te nav nekādas izredzes, zaudēsim.
Nemuldi! Tagad jau Dainis dzied citu dziesmu, ka rezervē nav neviena, kas var pastiprināt spēli, tāpēc neveic maiņas. Čīkst, ka nav resursa, bet aizmirst, ka pats nav otro sastāvu iespēlejis. Tāpēc sanāk tādas mandrāžas kā Balodim pirmajās izlases spēlēs, kad nav citu variantu ko likt sastāvā vairs.

  -2 [+] [-]

, 2023-11-21 13:01, pirms 5 mēnešiem
piz ğec latvijas izlasei. nav jegas pat skatit

  -2 [+] [-]

, 2023-11-21 13:03, pirms 5 mēnešiem
besline, viņu neviens neņēma amatā, bet pats sevi iecēla....

  -1 [+] [-]

, 2023-11-21 14:24, pirms 5 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: :loti patika Lagožnija vērtējums gar par Latvijas izlasi, gan Polijas izlasi.
Jā, daudziem vienkāršiem faniem nav izpratne par futbolu un pieprasa rezultātus ko komanda objektīvi nevar sasniegt. Labs salīdzinājums viņam par Polijas futbola izlasi un Polijas volejbola izlasi, ja volejbolistiem bieži ir medaļas, tad fani futbolā arī grib. Bet Polija futbolā nav grands, bet Eiropas vidusmēra komanda , otrs ešalons. Savukārt Latvija nav pat otrs ešalons un salīdzināt ar mūsu basketbola izlasi, vai hokeja izlasi nav prāta darbs, jo tajās spēlē augstas klases profesionāli no pasaules labākajām līgām. Kur spēlē mūsu futbolisti?
Pilnībā piekrītu ka Latvijas futbolistu sniegums bija labāks nekā izcīnītie punkti un pie labākas veiksmes varēja būt vismaz 4-5 punkti.
Pilnīgi piekrītu Tevis teiktajam!!
Sc komentāros diemžēl ir tikai pāris adekvāti domājoši cilvēki.kas spēj reāli paskatīties uz notiekošo.reāli izvērtēt spēku samērus.
diemžēl jāsecina,ka arī visi SC žurnaļugas iesaistījušies kampaņā par Daiņa gāšanu un LV izlases nomelnošanu.Šo nomelnošanas kampaņu atbalsta arī SC troļļu bars.viņu intereses gan nevar nepamanīt cilvēki,kas tiešām orientējas Latvijas futbolā.
Šobrīd tiek pilnībā ignorētas visas veiksmīgās spēles LV izlases izpildījumā.un tādu nav maz...
tiek pilnībā ignorēts kāpums Nāciju līgā.kas pie Pāterlainena un Stojanoviča bija nereāls sapnis.
kā piemērs-SC žurnaļugas nav ielikuši nevienu interviju ar izlases futbolistiem,nav izlases futbolistu viedoklis par notiekošo izlasē.kamēer,piemēram sportaziņas ir intervija ar Daškeviču.
tai pat laikā SC žurnaļugas regulāri atgremo no izlases atskaitīto neveiksminieku un dažreiz arī dzērāju vēmekļus valsts izlases virzienā..par ko tas tavuprāt liecina?
un pats pēdējais-Edmunds novickis joprojām nav uzrakstījis sacerējumu,kā viņš laba trenera vadībā boksā uzvarētu Maiku Taisonu.Edmund!ja lasi komentus-sabiedrība gaida tavu analīzi un varbūt pat pašu boksa cīņu.

     [+] [-]

, 2023-11-21 14:27, pirms 5 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Nemuldi! Tagad jau Dainis dzied citu dziesmu, ka rezervē nav neviena, kas var pastiprināt spēli, tāpēc neveic maiņas. Čīkst, ka nav resursa, bet aizmirst, ka pats nav otro sastāvu iespēlejis. Tāpēc sanāk tādas mandrāžas kā Balodim pirmajās izlases spēlēs, kad nav citu variantu ko likt sastāvā vairs.
izlasē lēnām ienāk jauni spēlētāji,,to nevar noliegt...
tai pat laikā nosauc man tos Premjerlīgas vai Serie A večus,kas nav paņemti???gaidu atbildi.
mums šobrīd labākais futbolists ir Holandes otrā līga...par ko mēs varam runāt???

  +1 [+] [-]

, 2023-11-21 15:00, pirms 5 mēnešiem
1. Ņemot vērā, ka izlasē spēlē profesionāli futbolisti, kuriem par futbola spēlēšanu ikdienā maksā naudu, būtu tikai dīvaini, ja pilnīgi visās spēles 90 minūšu garumā mūsējie rādītu bezcerīgu sniegumu t.i. nebūtu neviena sakarīga momenta, jēdzīgas cīkstēšanās un katrā mačā zaudējums ar to pašu 0:5 vai trakāk. Nu nav tā plaisa starp Eiropas labākajiem futbolistiem un Eiropas švakākajiem futbolistiem(vēl arvien runa ir par PRO līmeni) tik milzīga, ka vieni spēlētu kā Dievi un otri nespētu pa bumbu trāpīt. Runa ir par morālo/fizisko/taktisko sagatavotību uz katru konkrēto maču.
2. Katra izlases trenera rīcībā ir tāds spēlētāju resurss, kāds nu ir... tas nav klubs, kur vari piepirkt wingeri, centra balsta pussargu vai tarāna uzbrucēju. Attiecīgi - jāspēlē tā, lai no katra spēlētāja izvilktu maksimumu un komandas spēle būtu maksimāli efektīva. Ja nav mums pleimekeru, ja nevaram apspēlēt pretinieku 1:1, tad varbūt jāpielieto nevis veidotāju, bet pretinieka spēles jaucēju taktika. Varbūt, lai izlasē spēlē jauni un fiziski džeki, kuri ir gatavi 90+ minūtes bez kompromisiem pretinieku dušīt/justies diskomfortā, un momentus radīt, nevis pašiem mēģinot apspēlēt, bet gan piespiežot pretinieku kļūdīties. Saprotu, ka meistarību esošajiem futbolistiem baigi vairs neuzlabosi - tas ir jādara jau no bērnu kājas, taču fizuhu var uzdzīt gandrīz jebkuram.

     [+] [-]

, 2023-11-21 15:37, pirms 5 mēnešiem
55555555 rakstīja: izlasē lēnām ienāk jauni spēlētāji,,to nevar noliegt...
tai pat laikā nosauc man tos Premjerlīgas vai Serie A večus,kas nav paņemti???gaidu atbildi.
mums šobrīd labākais futbolists ir Holandes otrā līga...par ko mēs varam runāt???
Un kurā vietā tavā Latvijas futbolistu rangā ir Dāvis Ikaunieks?

  +1 [+] [-]

, 2023-11-21 17:00, pirms 5 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Un kurā vietā tavā Latvijas futbolistu rangā ir Dāvis Ikaunieks?
Nu paskaties līgu kurā spēlē,paskaties klubu..paskaties kurā vietā ir šis klubs..pačeko vai piedalās eirokausos,ja piedalās,tad ar kādām sekmēm..un veido ranga tabulu un liec tur iekšā D.Ikaunieku.
Tev vot ir interese par rangu tabulām.nu tad uztaisi tadu tabulu visām mūsu grupas izlasēm.tad salīdzini un izanalizē LV izlases reālās iespējas šajā sabiedrībā.
Ja kas,neviens no SC žurnaļugām tadu analīzi nav veicis.vājš žurnālistikas līmenis SC.vai arī labs naudīgs pasūtījums to nedarīt😉

  -1 [+] [-]

, 2023-11-21 17:28, pirms 5 mēnešiem
Kā tur bija teicis viens slavens cilvēks, ka sagatavoties situācijām prot visi(labāk vai sliktāk), bet reaģēt uz situācijām ir pavisam cits līmenis!

Nešaubīgi, ka piekritīšu polim, ka treneris spēj sagatavoties situācijai, bet reaģēt uz situāciju spēles laikā- nesekmīgs vērtējums!

  +1 [+] [-]

, 2023-11-21 18:32, pirms 5 mēnešiem
55555555 rakstīja: izlasē lēnām ienāk jauni spēlētāji,,to nevar noliegt...
tai pat laikā nosauc man tos Premjerlīgas vai Serie A večus,kas nav paņemti???gaidu atbildi.
mums šobrīd labākais futbolists ir Holandes otrā līga...par ko mēs varam runāt???
Tu māki lasīt?!?! Bledj kur es runāju par nepaņemtiem spēlētājiem? Jau kuro reizi tev ar saprašanu tā pašvakāk. Akal ar klapēm uz acīm un putām uz lūpā meties te aizstāvēt Kazu un Ļašiku, bet normāli pat nejēdz iedziļināties diskusijā.

Es runāju par otro 11nieku, kuri ļoti ļoti retos gadījumos tiek laukumā. Vai nu uz pēdējām 5min, vai tikai pie traumu situācijas. Mums noveicās, ka Jurkovskis satraumējās, jo beidzot laukumā Dašķevičs varēja tikt. Tas pats ar Balodi, Birku, Toņiševu, Samoilovu utt. Spēlētāji tiek izsaukti, bet netiek iespēlēti pārbaudes spēlēs, baltijas kausos un izgāztos kvaļos/spēlēs. Es šodien laukumā gribu redzēt 75% citādāku sastāvu nekā pret Horvātiem, lai tādi Samoilovi, matrevici tiktu pie normālas prakses.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-21 18:34, pirms 5 mēnešiem
55555555 rakstīja: Pilnīgi piekrītu Tevis teiktajam!!
Sc komentāros diemžēl ir tikai pāris adekvāti domājoši cilvēki.kas spēj reāli paskatīties uz notiekošo.reāli izvērtēt spēku samērus.
diemžēl jāsecina,ka arī visi SC žurnaļugas iesaistījušies kampaņā par Daiņa gāšanu un LV izlases nomelnošanu.Šo nomelnošanas kampaņu atbalsta arī SC troļļu bars.viņu intereses gan nevar nepamanīt cilvēki,kas tiešām orientējas Latvijas futbolā.
Šobrīd tiek pilnībā ignorētas visas veiksmīgās spēles LV izlases izpildījumā.un tādu nav maz...
tiek pilnībā ignorēts kāpums Nāciju līgā.kas pie Pāterlainena un Stojanoviča bija nereāls sapnis.
kā piemērs-SC žurnaļugas nav ielikuši nevienu interviju ar izlases futbolistiem,nav izlases futbolistu viedoklis par notiekošo izlasē.kamēer,piemēram sportaziņas ir intervija ar Daškeviču.
tai pat laikā SC žurnaļugas regulāri atgremo no izlases atskaitīto neveiksminieku un dažreiz arī dzērāju vēmekļus valsts izlases virzienā..par ko tas tavuprāt liecina?
un pats pēdējais-Edmunds novickis joprojām nav uzrakstījis sacerējumu,kā viņš laba trenera vadībā boksā uzvarētu Maiku Taisonu.Edmund!ja lasi komentus-sabiedrība gaida tavu analīzi un varbūt pat pašu boksa cīņu.
Kādas vēl intervijas, ja Dainis neļauj intervēt Aizej ārā zālei pieskaries Raimond tas tu?

     [+] [-]

, 2023-11-21 19:01, pirms 5 mēnešiem
55555555 rakstīja: Pilnīgi piekrītu Tevis teiktajam!!
Sc komentāros diemžēl ir tikai pāris adekvāti domājoši cilvēki.kas spēj reāli paskatīties uz notiekošo.reāli izvērtēt spēku samērus.
diemžēl jāsecina,ka arī visi SC žurnaļugas iesaistījušies kampaņā par Daiņa gāšanu un LV izlases nomelnošanu.Šo nomelnošanas kampaņu atbalsta arī SC troļļu bars.viņu intereses gan nevar nepamanīt cilvēki,kas tiešām orientējas Latvijas futbolā.
Šobrīd tiek pilnībā ignorētas visas veiksmīgās spēles LV izlases izpildījumā.un tādu nav maz...
tiek pilnībā ignorēts kāpums Nāciju līgā.kas pie Pāterlainena un Stojanoviča bija nereāls sapnis.
kā piemērs-SC žurnaļugas nav ielikuši nevienu interviju ar izlases futbolistiem,nav izlases futbolistu viedoklis par notiekošo izlasē.kamēer,piemēram sportaziņas ir intervija ar Daškeviču.
tai pat laikā SC žurnaļugas regulāri atgremo no izlases atskaitīto neveiksminieku un dažreiz arī dzērāju vēmekļus valsts izlases virzienā..par ko tas tavuprāt liecina?
un pats pēdējais-Edmunds novickis joprojām nav uzrakstījis sacerējumu,kā viņš laba trenera vadībā boksā uzvarētu Maiku Taisonu.Edmund!ja lasi komentus-sabiedrība gaida tavu analīzi un varbūt pat pašu boksa cīņu.
Ja tādu spēļu nav bijis maz, lūdzu, nosauc veiksmīgu spēli, pret rangā augstāk esošu komandu Daiņa vadībā?

  +1 [+] [-]

, 2023-11-21 19:18, pirms 5 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Ja tādu spēļu nav bijis maz, lūdzu, nosauc veiksmīgu spēli, pret rangā augstāk esošu komandu Daiņa vadībā?
Es piekrītu, ka Dainim ir jātinās, bet tādu ir tiešām diezgan daudz :

0-0 izbraukumā pret Montenegro
0-0 izbraukumā pret Norvēģiju
0-1 mājās pret Nīderlandi (0-2 izbraukumā arī bija pieņemami)
3-3 izbraukumā pret Turciju
2-3 mājās pret Turciju
0-1 izbraukumā pret Velsu
1-2 mājās pret Turciju
2-0 mājās pret Armēniju

Sāpe jau nav īsti par rezultātiem un arī uz šo ciklu varētu pievērt acis, ja vien viss pārējais būtu kārtībā. Komunikācija, paškritikas trūkums, trulais vien-dimensionālais futbols, sastāva neiespēlēšana, augstprātība un neiedomājami augstu uzstādīto mērķu nepiepildīšana ir tās lietas, kas visiem LV futbola faniem tracina un liek gribēt pārmaiņas

  +1 [+] [-]

, 2023-11-21 19:28, pirms 5 mēnešiem
bando777 rakstīja: Es piekrītu, ka Dainim ir jātinās, bet tādu ir tiešām diezgan daudz :

0-0 izbraukumā pret Montenegro
0-0 izbraukumā pret Norvēģiju
0-1 mājās pret Nīderlandi (0-2 izbraukumā arī bija pieņemami)
3-3 izbraukumā pret Turciju
2-3 mājās pret Turciju
0-1 izbraukumā pret Velsu
1-2 mājās pret Turciju
2-0 mājās pret Armēniju

Sāpe jau nav īsti par rezultātiem un arī uz šo ciklu varētu pievērt acis, ja vien viss pārējais būtu kārtībā. Komunikācija, paškritikas trūkums, trulais vien-dimensionālais futbols, sastāva neiespēlēšana, augstprātība un neiedomājami augstu uzstādīto mērķu nepiepildīšana ir tās lietas, kas visiem LV futbola faniem tracina un liek gribēt pārmaiņas
Es Tev piekrītu, nekādu pārmetumu Tev, varbūt, vienīgi tikai tas, ka mums kā tautai visos sporta veidos vajadzētu aizmirst tādu lietu kā "Skaistais zaudējums.'' Zaudējums ir un paliek zaudējums. Tas, protams, ir tikai mans viedoklis, kuram vari nepiekrist.

Es gribēju, lai tas plik*irsējs aizdomājas un aizdomājas, vai tad tiešām viss ir tik rožaini.

     [+] [-]

, 2023-11-21 19:53, pirms 5 mēnešiem
Vienīgais kam līmenis ir cēlies ir pati virslīga.

     [+] [-]

, 2023-11-21 20:58, pirms 5 mēnešiem
Izlasīju tikai virsrakstu, ko stulbāku uzrakstīt nevarēja...līdz 10 min 0:2. Horvāti talāk mierīgi varēja pastaigāties pa laukumu...Ko viņiem vajadzēja katras 10 min pa 2 goliem sist? 0:18 ??? Mēs ne reizi pa vārtiem netrāpījām, ko vēl sliktāk???