Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Verbīks gaida Viduku

Jaunais Austrālijas futbola izlases galvenais treneris Pems Verbīks paziņojis, ka visiem spēkiem cenšas pierunāt Anglijas Premjerlīgas kluba Ņūkāslas "United" uzbrucēju Marku Viduku (attēlā) atgriezties izlasē.

Ceturtdien Verbīks ieradās Austrālijā, lai sāktu savus tiešos pienākumus. Treneris piebilda, ka visi futbolisti, kuri spēlē Eiropā jau devuši savu apstiprinājumu. Vienīgais, kurš nav sniedzis galīgo atbildi ir Marks Viduka.

"Mani neuztrauc, cik viņam ir gadu. Es vēlos uzvarēt Kataru (2008. gada 6. februārī – aut.), tāpat kā visas pārējās izlases, lai iekļūtu 2010. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Viduka ir ļoti pieredzējis spēlētājs, un ja viņš var dot labumu izlasei, tad darīšu visu iespējamo, lai viņu pierunātu," pastāstīja Verbīks.

Kopā ar Austrāliju vienā grupā spēlēs arī Kataras, Irākas un Ķīnas izlases. Tikai divas labākās grupas komandas iekļūs nākamajā kvalifikācijas kārtā. Interesanti, ka līdz šim Austrālija un Katara savā starpā nav spēlējušas.

Izmantotie resursi:
www.reuters.com
Foto: AFP