Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Larsons nevarēs palīdzēt Zviedrijai, Anelka, visticamāk, Francijai

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Larsons nevarēs palīdzēt Zviedrijai, Anelka, visticamāk, Francijai
Henriks Larsons (pa labi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Kārtējo savainojumu guvis kāds no Zviedrijas izlases futbolistiem. Sestdienas 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra mačā ar Portugāli zviedriem nevarēs palīdzēt komandas veterāns Henriks Larsons.

Larsons jau bija uzsācis gatavošanos kopā ar Zviedrijas izlasi, taču šodien vienā no treniņiem guva savainojumu, kā rezultātā nevarēs palīdzēt izlasei. Par to, cik ilgi Henriks nevarēs spēlēt precīzas informācijas vēl nav. Larsona vietā uz izlasi izsaukts Makss fon Šlebrige.

Jau iepriekš ziņojām par to, ka savainojumu guvis vēl viens komandas veterāns Olofs Melbergs, kurš nevarēs spēlēt apmēram trīs nedēļas, bet arī tas vēl nav viss, jo komandai tik svarīgajā mačā ar Portugāli nevarēs palīdzēt arī Anders Svensons, kā arī Tobias Linderots.

Lietuvas izlases pretiniecei 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā Francijas izlasei mačā ar Rumāniju, iespējams, nevarēs palīdzēt Nikolā Anelka, kurš pēdējā Anglijas Premjerlīgas mačā pret "Aston Villa" guva savainojumu, taču spēlētājs, visdrīzāk, paliks kopā ar izlasi.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-10-07 22:37, pirms 16 gadiem
Portugāle - Zviedrija interesants mačs.

     [+] [-]

, 2008-10-12 00:05, pirms 16 gadiem
Larsons labs spēlētājs, žēl ka nespēlēs