Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Eiropas sieviešu čempionāta finālā tiksies Anglija un Vācija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eiropas sieviešu čempionāta finālā tiksies Anglija un Vācija
Vācijas futbolistes
Foto: AFP

10. septmebrī Somijā notiekošā Eiropas sieviešu čempionāta finālā tiksies Anglijas un Vācijas futbolistes, kas pusfinālā pārspēja attiecīgi Nīderlandi un Norvēģiju.

Čempionātā pavisam piedalījās 12 komandas, kas bija sadalītas pa četrām trīs grupās. Spēles notika četrās pilsētās - Tamperē, Lahti, Turku un Helsinkos. Ceturtdaļfināliem kvalificējās katras grupas divas labākās komandas, kā arī divas labākās trešo vietu ieguvējas.

Vakar pirmajā pusfinālā Anglija papildlaikā ar 2:1 pieveica Nīderlandi. Anglietēm uzvaru četras minūtes pirms papildlaika beigām, nodrošināja Džila Skota, gūstot vārtus ar galvu. Šodien notika otrais pusfināls, kurā tikās Vācija un Norvēģija. Abas komandas spēlēja vienā grupā, un toreiz Vācija uzvarēja ar 4:0, tiesa, trīs no četriem vārtiem tika gūti kompensācijas laikā. Šīs dienas mačā norvēģietes jau 10. minūtē izvirzījās vadībā, tomēr pārsvaru nespēja noturēt, un Vācija ne vien atspēlējās, bet arī uzvarēja - 3:1.

Tātad ceturtdien, 10. septembrī, Helsinkos finālā tiksies Anglija un pasaules čempione Vācija.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-07 23:53, pirms 15 gadiem
Anglietem beidzot padevies turnirs, bet finala pret Vāciju būs grūti.

     [+] [-]

, 2009-09-08 07:47, pirms 15 gadiem
vavelos,biju Tampere un tajas dienas tieši neiekrita spēles stadions vinjiem smuks
protams pa 'vācietem!!!!

     [+] [-]

, 2009-09-08 08:41, pirms 15 gadiem
bija gaidāms. šīs komandas spēlē skaistāko un interesantāko futbolu. nedaudz žēl Nīderlandi, jo tā arī bija laba, bet nu Anglija par galvu labāka tomēr beigās.
vispār šajā čempionātā fascinē Īslande, ibio, pastarīši, bet kā spēlē... pret lielajiem turējās.