Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:251, Did:0, useCase: 3

"Quelle Ielu futbols" tuvojas noslēgumam

Jānis Pārums

"Quelle Ielu futbols" tuvojas noslēgumam
Turnīra organizatoru foto

Atlikušas tikai divas nedēļas nogales – šosestdien Valmierā un nākamsestdien Rīgā) līdz tiks noskaidrotas labākās "Quelle Ielu futbola" komandas katrā vecuma grupā. Aizvadītajā nedēļas nogalē futbols ielu futbols tika spēlēts Jelgavā.

Spītējot sliktajiem laika apstākļiem un lietum dienas garumā, uz Jelgavas posmu bija ieradušās patiesi liels komandu skaits – 54 komandas, kas līdz šim ir lielākais reģistrēto komandu skaits, kas ir piedalījies "Quelle Ielu futbola" turnīros. Šoreiz cīņas par pirmo vietu katrā vecuma grupā izvērtās patiesi dramatiski un aizraujoši, jo visas komandas bija ieradušās uzvarēt un rādīt labāko spēli.

Jelgavas posmā pie uzvarētāju kausiem tika sekojošas komandas – "Spartak Moscow" (Pieaugušie), "Atletik" (Jaunieši) un "Bruģis" (Bērni).

Uz doto brīdi esam apkopojuši reitinga tabulas par visiem "Quelle Ielu futbola" turnīriem, un kā redzams tabulās, tad īpaši interesantas cīņas ir gaidāmas atlikušajos divos posmos tieši Jauniešu un Bērnu grupā, jo patreizējos turnīru līderus no pārējiem šķir tikai pāris punktu un tāpēc galvenās cīņas ir tikai vēl priekšā. Informāciju par komandu reitingiem varat apskatīt sacensību mājas lapā – ielufutbols.lv. Organizatori aicina arī pārējās komandas nākt un piedalīties Quelle Ielu futbola turnīros un cīnīties par punktiem.

Ikviens spēlētājs un futbola entuziasts ir aicināts piedalīties "Quelle Ielu futbola" turnīros, jo pasākums ir pilnībā pieejams ikvienam interesantam un viņa komandai. Reģistrācija uz turnīru kā parasti sākas no pl. 09.00 turnīra norises vietās pie sekretariāta. Arī šoreiz turnīra formāts paliek nemainīgs – 4 grupas (Bērni, Jaunieši, Pieaugušie un VIP Uzņēmumi), un futbols tiek spēlēts no rīta līdz vakaram, kad arī tiks noskaidroti uzvarētāji katrā grupā un sadalīti kausi un medaļas, un balvas no mūsu sponsoriem.

Savā būtībā ielu futbols ir tas pats parastais futbols, ko esam pieraduši spēlēt māju pagalmos, pludmalēs un parkos. Tikai atšķirībā no parastā futbola ielu futbola komandā nepieciešams vārtsargs un trīs laukuma spēlētāji. Spēle notiek īpaši norobežotā laukumā, 10 x 15 metri. Būtiski ir pieminēt, ka ielu futbols ir vispieejamākā spēle ikvienam, jo katrā "Quelle ielu futbola" turnīrā spēles notiek uz četriem laukumiem, kas ļauj vienā turnīrā piedalīties līdz pat 100 komandām. Visos ielu futbola turnīros komandas tiks veidotas pēc vecuma grupām - bērni, jaunieši un pieaugušie. Jāatzīmē, ka vienā komandā varēs spēlēt gan zēni, gan meitenes, gan vīrieši, gan sievietes. Piedaloties ielu futbola turnīros būs iespēja ne tikai labi un sportiski pavadīt laiku, bet arī iegūt lieliskas balvas, ko pateicoties saviem atbalstītājiem un sponsoriem sarūpējuši sacensību organizatori.

"Quelle Ielu Futbola" atlikušo posmu kalendārs:

• Valmiera, 30. augusts
• Rīga, 6. septembris

Informāciju sagatavoja:
Ivo Čapiņš, Latvijas Ielu Futbola Asociācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-08-29 06:26, pirms 16 gadiem
vis kaarchaa.. Bebrīc ir otraja vietaa pieaugushajiem..

  -4 [+] [-]

, 2008-08-29 10:03, pirms 16 gadiem
Jelgava uzvarejam tagad mauksim uz Rigu

  +7 [+] [-]

, 2008-08-29 10:29, pirms 16 gadiem
ChuckNoriss rakstīja: "Spartak Moscow", "Atletik" ...

krieviem vienmēr bijusi laba izdoma!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-29 10:47, pirms 16 gadiem
Nākamajā sezonā rīkotājiem ir jālabo vairākas kļūdas - viena no galvenajām - tiesneši, negribas jau teikt, bet tas bija ļoti redzams tieši pret vienu no līderu komandām izturējās - maigi sakot "pa draugam". Vienkārši - ja fair play, tad fair play, nevis kautkāda tiesnešu pazīšana.
Nākamais atkal par tiesnešiem - viņi paši laikam nezin kā tiesāt - katrs tiesā pilnīgi savādāk, ir daži, kas dod "pendeli", kad bumbu ir ārpus soda laukuma, daži ļauj asāku spēli (kas ir tikai normāli, jo tas ir ielu futbols, nevis sēņošana).
Un pēdējais - rīkotājiem pilsētās jācenšas rīkot posmus uz asfalta, vai vismaz makslīgā seguma, lai nesanāk kā cēsīs, kurr sākumā bija jāzkrien gandrīz pa pļavu, kad tā tika nomīdīta, tad pa dubļiem. Protams, nevisi tiesneši ir tādi nekādi, ir atsevišķi izņēmumi.
BET neskatoties uz pāris nepatīkamām lietās, šis pasākums ir LIELISKS! Pilnīgi noteikti piedalīšos vēl!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-29 11:20, pirms 16 gadiem
Piekrītu Zarinsh.

un tāpat uzskatu, ka katrā laukumā vajadzētu vismaz 2 bumbas. Tā nebūtu jādot pendels apr bumbas izsišanu. Pašiem tiesnešiem mazāk problēmu.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-01 09:02, pirms 16 gadiem
Piekriitu Jums,,,diezgan jokaini ka pirms speles pretinieki ar tiesnesi vislaik runajas utt....labi draugi beigas izraadas....

  +1 [+] [-]

, 2008-09-11 23:49, pirms 16 gadiem
pluss-pasākums bija atpūta, spēlējot futbolu, par to paldies.
mīnuss- tiesāšana(kā gribu tā daru, jo noteikumi nekur netika publicēti).
organizēšana- draugs ir draugs, futbols ir futbols, nevar tiesnesis spēlēt pie komandas( piemērs "kolumbs").
tauta maksā naudu , bet kvalitāte klibo, kas jādara? Jāuzlabo, lai veicas!!!