Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:251, Did:0, useCase: 3

Ielu futbols Talsos - jau sestdien

Ielu futbols Talsos - jau sestdien
Turnīra organizatoru foto

Aizvadītajā sestdienā Cēsīs notika 5. posms Quelle ielu futbola turnīrā. Spītējot mainīgajiem laika apstākļiem, uz Cēsu posmu ieradās 33 komandas, kas bija gatavas cīnīties par uzvarētāju kausiem un sīvā konkurencē noskaidroja labāko komandu titulus katrā grupā.

Šajā turnīrā pie uzvarētāju kausiem tika "Simpsoni" (Bērni), "FC Dubulti" (Jaunieši) un "SMUDZIS" (Pieaugušie). Kopvērtējuma rezultāti tiek apkopoti un tie būs pieejami tuvāko dienu laikā, bet kā jau minējām iepriekšējā reizē, tad līderu pozīcijas Pieaugušo grupā saglabā komanda „Spartak Moscow“, kas ir piedalījusies visos Quelle Ielu futbola posmos un katrā posmā ir ieguvusi punktus, parādot gan lielisku spēli, gan arī vēlmi uzvarēt.

Ikviens spēlētājs un futbola entuziasts ir aicināts piedalīties Quelle Ielu futbola turnīros, jo pasākums ir pilnībā pieejams ikvienam interesantam un viņa komandai. Reģistrācija uz turnīru kā parasti sākas no pl. 09.00 turnīra norises vietās pie sekretariāta. Arī šoreiz turnīra formāts paliek nemainīgs – 4 grupas (Bērni, Jaunieši, Pieaugušie un VIP Uzņēmumi), un futbols tiek spēlēts no rīta līdz vakaram, kad arī tiks noskaidroti uzvarētāji katrā grupā un sadalīti kausi un medaļas, un balvas no mūsu sponsoriem. Cerēsim uz saulainu un siltu laiku šo sestdien, un tiekamies Talsos!

Patiesi aicinām ikvienu interesentu nākt un piedalīties, jo Quelle Ielu futbola turnīri ir vislabākais veids kā labi atpūsties un sportiskā gaisotnē pavadīt dienu. Visiem tiem, kas vēl domā vai piedalīties vai nē, noteikti aicinām piedalīties, jo ielu futbola spēle notiek ielas apstākļos, bet mēs maksimāli domājam un organizējam turnīrus tā, lai tie būtu droši gan no spēlētāju veselības, gan sportiskā viedokļa. Ielu futbola galvenais atbalstītājs ir Quelle, lielākais pasta preču katalogs Eiropā. „Mēs priecājamies, ka varam popularizēt sportisku dzīvesveidu, atbalstot ielu futbola ieviešanu Latvijā. Daudzās Eiropas valstīs ielu futbols jau ir kļuvis par iecienītu tradīciju, tai skaitā arī Vācijā, Quelle dzimtenē,“ saka Quelle mārketinga menedžere Merike Udrik.

Savā būtībā ielu futbols ir tas pats parastais futbols, ko esam pieraduši spēlēt māju pagalmos, pludmalēs un parkos. Tikai atšķirībā no parastā futbola ielu futbola komandā nepieciešams vārtsargs un trīs laukuma spēlētāji. Spēle notiek īpaši norobežotā laukumā, 10 x 15 metri. Būtiski ir pieminēt, ka ielu futbols ir vispieejamākā spēle ikvienam, jo katrā Quelle ielu futbola turnīrā spēles notiks uz 4 laukumiem, kas ļauj vienā turnīrā piedalīties līdz pat 100 komandām. Visos ielu futbola turnīros komandas tiks veidotas pēc vecuma grupām - bērni, jaunieši un pieaugušie. Jāatzīmē, ka vienā komandā varēs spēlēt gan zēni, gan meitenes, gan vīrieši, gan sievietes. Piedaloties ielu futbola turnīros būs iespēja ne tikai labi un sportiski pavadīt laiku, bet arī iegūt lieliskas balvas, ko pateicoties saviem atbalstītājiem un sponsoriem sarūpējuši sacensību organizatori.

„Spēlēt aicināts ir ikviens, jo Ielu futbols ir piemērots pilnīgi visiem cilvēkiem, neskatoties no viņu vecuma un dzimuma. Ikvienā ielu futbola turnīra posmā būs gan īpaši konkursi, gan atrakcijas ne tikai dalībniekiem, bet arī turnīra apmeklētājiem. Tāpat visos ielu futbola turnīros būs priekšnesumi un visu laiku labākā mūzika, kā arī citi patīkami pārsteigumi. Ielu Futbola Asociācijas vārdā vēlos pateikt paldies visiem mūsu atbalstītājiem, sponsoriem un sadarbības partneriem par sniegto atbalstu ielu futbola turnīru organizēšanā un nodrošināšanā,“ saka Latvijas Ielu Futbola Asociācijas prezidents Ivo Čapiņš.

Quelle Ielu Futbola turnīru kalendārs

• Rīga, 12. jūlijs
• Liepāja, 19. jūlijs
• Alūksne, 26. jūlijs
• Daugavpils, 2. augusts
• Cēsis, 9. augusts
• Talsi, 16. augusts
• Jelgava, 23. augusts
• Valmiera, 30. augusts
• Rīga, 6. septembris

Informāciju sagatavoja:

Ivo Čapiņš, Latvijas Ielu Futbola Asociācija

     [+] [-]

, 2008-08-14 13:59, pirms 16 gadiem
niica vinnees!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-15 10:24, pirms 16 gadiem
Piedalisos Pedejais posms Cesis bij lielisks

  +2 [+] [-]

, 2008-08-15 10:27, pirms 16 gadiem
uzvaretaju kauss ';