Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Latvijas telpu futbola grandu duelis tiešraidē Sportacentrs.com

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šovakar plkst. 19:00 savstarpējo spēli aizvadīs Latvijas Telpu futbola Virslīgas līdervienības BFC "Daugavpils" un FK "Nikars". Iespēja redzēt darbībā abas Latvijas labākās komandas būs arī Sportacentrs.com tiešraidē.

Latvijas Telpu futbola Virslīgā aizrit otrais aplis. Pirmajā vietā droši izvirzījies "Nikars", kas deviņās spēlēs allaž izcīnījis uzvaras, pie tam kopējā vārtu attiecība ir 69:11! Iepriekšējā kārtā ar 2:0 tika uzvarēta "Raita-New Project" un šī spēle bijusi viena no sarežģītākajām sezonām. Vēl smagāk klājies tikai pret "Monarhs", kas uzvarēts ar 2:1. Uzvaras vārtus 35. minūtē guva gruzīns Giorgi Diakvnišvili.

BFC "Daugavpils" šogad aizvada savu pirmo sezonu Virslīgā un nebeidz pārsteigt. Deviņās spēlēs izcīnītas astoņas uzvaras un vienīgais zaudējums piedzīvots pret "Nikars". Tajā spēlē komanda tika vienkārši iznīcināta (1:15), bet tam ir arī izskaidrojums - komanda spēlēja novājinātā sastāvā. Iepriekšējā kārtā BFC savā laukumā ar 4:3 izrāva panākumu pār RTU. Uzvaras vārtus guva Jurijs Halimons.

Ja nenotiks brīnumi, abas šīs komandas pamatturnīru noslēgs divās vadošajās pozīcijās, jo sekotājas atpaliek tālu. Uzvaras gadījumā BFC panāktu "Nikaru", bet jebkurš cits iznākums praktiski nodrošinātu "Nikaram" pirmo vietu.

Sākotnēji spēlei bija jānotiek Rīgā, tomēr abas puses vienojās, ka arī šoreiz spēle tiks aizvadīta Daugavpils Olimpiskajā centrā, kur interese par telpu futbolu bijusi ļoti liela. Vairākās spēlēs tribīnēs bijis pat ap 800 skatītājiem! Spēli tiešraidē būs iespējams noskatīties arī portālā Sportacentrs.com!

Latvijas Telpu futbola Virslīga

VKomandaSP
1.Nikars927
2.BFC Daugavpils924
3.RTU FC1017
4.Raita - New Project/O912
5.RABA99
6.Petrow109
7.VTO Ventspils107
8.Monarhs105

  +1 [+] [-]

, 2015-01-28 11:22, pirms 9 gadiem
Nu BFC Daugavpili pie Latvijas telpu futbola grandiem pieskaitīt būtu pāragri.Vēl jau sezona jāpabeidz,bet priekšā izslēgšanas spēles.Grandi pagaidām telpu futbolā joprojām divi,RABA un Nikars.Šobrīd BFC Daugavpils ir tikai viena no līderkomandām.