Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Ar Pereiras festivālu tiks atklāta Latvijas telpu futbola sezona

Jānis Pārums

Ar Pereiras festivālu tiks atklāta Latvijas telpu futbola sezona
Arnaldo Pereira
Publicitātes foto

Rīt, 15. septembrī, Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā notiks sportisks un izklaidējošs pasākums maziem un lieliem telpu futbola cienītājiem un aktīva dzīvesveida atbalstītājiem "Arnaldo Friends Futsal Fest".

Tas veltīts telpu futbola sezonas atklāšanai. Uz pasākumu aicina Portugāles telpu futbola izlases kapteinis Arnaldo Pereira, kurš spēlē Latvijā un šogad ir kļuvis par zīmola "Joma Sport" vēstnieku Baltijas valstīs.

Pasākuma programmā būs gan izklaidējoši konkursi un stafetes, kurās var piedalīties ikviens neatkarīgi no sportiskās sagatavotības un vecuma, gan kopīga fotografēšanās ar Pereiru, gan zvaigžņu spēles skatīšanās, gan arī iepazīšanās ar "Joma Sport" jaunumiem. Zvaigžņu spēlē viens pret viens tiksies jaunizveidota jauniešu komanda, kuras sastāvā būs spēlētāji no Latvijas telpu futbola komandām, un komanda ar Arnaldo Pereiru un viņa draugiem, Eiropas līmeņa telpu futbola leģionāriem. Uz pasākumu aicināti gan telpu futbola cienītāji, tai skaitā amatieri un profesionāļi, gan fani, gan ģimenes ar bērniem, kam tuvas sportiskas aktivitātes.

Pasākums norisināsies Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, Grostonas ielā 6B no plkst. 10.50 līdz plkst. 14.00. Ieeja un dalība aktivitātēs – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Kitija Balcare, komunikācijas un sabiedrisko attiecību projektu vadītāja