Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: telpu futbols pie pilnām tribīnēm un prestižas šautriņu mešanas sacensības

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: telpu futbols pie pilnām tribīnēm un prestižas šautriņu mešanas sacensības
Foto: Aleksandr Malkov, LTFA

Sportacentrs.com svētku nedēļas nogalē piedāvās tiešraides no "Optibet" Virslīgas telpu futbolā, starptautiskajām sacensībām šautriņu mešanā, kā arī Pasaules kausa posma un Latvijas atklātā čempionāta kamanu suņu sacensībās bezsniega apstākļos.

Piektdien un svētdien kārtējās cīņas arī “Optibet” Virslīgā telpu futbolā. "Pirms sezonas "Rabu", "Beitar" un "Rēzekni" pieskaitīja titula pretendentu pulkam. Katra no šīm vienībām čempionāta ievadā piedzīvoja dažas neveiksmes, ļaujot "Nikaram" un "Petrow" aizskriet prom turnīra tabulā. Savukārt par patīkamu pārsteigumu sezonas ievadā kļuva "Jēkabpils Lūši", kuriem sestdien gaidāms sarežģīts izbraukums uz Ludzu pie TFK "Rēzekne"/RFA. Pirmo rēzekniešu mājas spēli apmeklēja 620 skatītāji, kuri palīdzēja "Rēzeknei" pieveikt "Beitar"," stāsta Sportacentrs.com komentētājs Arkādijs Birjuks.

"Dienu agrāk Ogrē tiksies pērnās sezonas sudraba un bronzas medaļu ieguvēji "Raba" un "Beitar", kas šobrīd atrodas turnīra tabulas 6. vietā. Igora Dacko vadībā vicečempioni pagaidām nerāda stabilu sniegumu no spēles uz spēles. "Raba" savukārt piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas, ielaižot izšķirošos vārtus pēdējā minūtē."

Sestdien norisināsies Ikgadējās starptautiskās šautriņmešanas sacensības “Winmau Latvia Open 2018”. Sportacentrs.com tiešraidē būs iespēja vērot sacensības no skatuves - 20:30 jauniešu fināls, 21:15 dāmu fināls un 22:00 kungu fināls. Taisnības labad gan jāteic, ka dinamiskais turnīra formāts var nozīmēt arī nedaudz mainītus sacensību sākuma laikus. Turnīra uzvarētāji saņems tiesības piedalīties vienā no vecākajiem un prestižākajiem turnīriem pasaulē “Winmau World Masters”.

Svētdien Ogres Zilo kalnu apkārtnē norisināsies ļoti nozīmīgas sacensības kamanu suņu sportā bezsniega apstākļos – IFSS (International Federation of Sleddog Sports) Pasaules kausa posms, ko rīko Latvijas Kamanu suņu sporta federācija un kas vienlaikus būs arī Latvijas atklātais čempionāts. Tas būs arī kā izmēģinājums nākamā gada Pasaules čempionātam turpat Ogres Zilajos kalnos. Šajās augsta līmeņa sacensībās savu dalību visās četrās šī sporta veida kategorijās pieteikuši 200 sportisti un 300 suņu no 11 Eiropas valstīm, kuru vidū ir arī kontinenta čempionāta medaļnieki. Sacensības tiešraidē Sportacentrs.com no pulksten 10:00!

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
9.11.19:30*LTFA Optibet Virslīga telpu futbolāFK Raba - FK Beitar
10.11.20:00*LTFA Optibet Virslīga telpu futbolāTFK Rēzekne/RFA - Jēkabpils Lūši
10.11.20:30Winmau Latvia Open 2018Jauniešudāmu un kungu fināli
11.11.10:00Kamanu suņu čempionāts bezsniega apstākļos

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!