Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Pludmales futbola izlase uzsāks gatavošanos PK kvalifikācijas turnīram

Jānis Celmiņš

Latvijas pludmales futbola izlase tās galvenā trenera Mihaila Busela vadībā pirmdien, 4.jūnijā, uzsāks gatavošanos Pasaules kausa kvalifikācijas turnīram, kas no 1. līdz 8.jūlijam risināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Sākotnējā kandidātu sarakstā iekļauti 28 spēlētāji.

Lielākā pārstāvniecība ir „Jaunajam dinamietim”, kura rindās treneris saskatījis septiņus potenciālos izlases dalībniekos, pa četriem spēlētājiem ir no „Kreiss” un RTU komandām, pa trim no „Skonto” FC, VBFK un „Honda”, bet divi – no FC „Raita” un „TUC/FTA”.

Izlases treniņus sākotnēji bija plānots aizvadīt „Coconut-Skonto” pludmales futbola laukumā Dzintaru pludmalē Jūrmalā, bet pēc spēlētāju lūguma, lielākā daļa no kandidātiem ir rīdzinieki, treniņi pārcelti uz FTA pludmales futbola laukumu Ķeizarmežā. Pirmais no tiem notiks pirmdien, 4.jūnijā, no pulksten 19:00.

Latvijas pludmales futbola izlases kandidāti

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics,
LFF telpu un pludmales futbola komiteja

Vārds un uzvārdsVecumsKlubs
Vārtsargi
Andrejs Adamovičs17„Jaunais dinamietis”
Aigars Bondars31„Skonto” FK
Ritvars Cinītis25VBFK
Laukuma spēlētāji
Iļja Afanasjevs25„Skonto” FK
Aleksejs Baranovs25FC „Raita”
Andis Dombrovskis27RTU
Jevģenijs Dubojskis25FC „Raita”
Nils Idžons25VBFK
Vladimirs Isajevs23FK „Honda”
Oļegs Ivanica24„Jaunais dinamietis”
Andrejs Ivanovs23RTU
Dmitrijs Jakovļevs27„Kreiss”
Pāvels Kočetkovs21„Jaunais dinamietis”
Vladislavs Lebedko21„Jaunais dinamietis”
Ruslans Marčenkovs30FK „Honda”
Eduards Martins20„Jaunais dinamietis”
Jānis Pastars19RTU
Rolands Petunovs29VBFK
Mihails Rjumšins22FK „Honda”
Gatis Rožkalns30RTU
Edgars Rubenis26„Kreiss”
Maksims Seņs26„Skonto” FK
Vitālijs Skrockis19„Jaunais dinamietis”
Aleksejs Šroms31„TUC/FTA”
Dmitrijs Travkins32„Kreiss”
Sergejs Travkins30„Kreiss”
Sergejs Vasiļjevs28„Jaunais dinamietis”
Eduards Žuravļovs23„TUC/FTA”

  +1 [+] [-]

, 2012-06-04 00:09, pirms 12 gadiem
Daudz cilvēku vispār spēlē pludmales futbolu Latvijā ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-04 00:34, pirms 12 gadiem
sochee rakstīja: Daudz cilvēku vispār spēlē pludmales futbolu Latvijā ?
Latvijas čempionātā (http://fta.lv/beach/2012/) startē 8 komandas, pieteikumā var iekļaut līdz 16 spēlētājiem, tātad apmēram 120 cilvēki to dara regulāri.

Vēl ir reģionu (Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Kurzeme, Latgale u.c.) čempionāti, kur līmenis ir pakāpīti zemāks. Labākās reģionu komandas ar Latvijas čempionāta dalībniecēm tiksies kausa izcīņā.

Vēl ir dažādi vienas dienas turnīri un turnīriņi.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-04 00:54, pirms 12 gadiem
klaksevi rakstīja: Latvijas čempionātā (http://fta.lv/beach/2012/) startē 8 komandas, pieteikumā var iekļaut līdz 16 spēlētājiem, tātad apmēram 120 cilvēki to dara regulāri.

Vēl ir reģionu (Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Kurzeme, Latgale u.c.) čempionāti, kur līmenis ir pakāpīti zemāks. Labākās reģionu komandas ar Latvijas čempionāta dalībniecēm tiksies kausa izcīņā.

Vēl ir dažādi vienas dienas turnīri un turnīriņi.
aizmirsi Latvijas vecāko pludmales futbola turnīru, no kura pa lielam Latvijas čempionāts un viss pārējais ir aizsācies - Jūrmalas Domes/DION kauss 2012 - jaunumi

     [+] [-]

, 2012-06-04 01:18, pirms 12 gadiem
Carloz rakstīja: aizmirsi Latvijas vecāko pludmales futbola turnīru, no kura pa lielam Latvijas čempionāts un viss pārējais ir aizsācies - http://turniri.lv/domeskauss2012
Neaizmirsu. Jāatzīst, savulaik tas tiešām bija diezgan kvalitatīvs pasākums, vēl jo vairāk - jo alternatīvas jau īsti nebija. Taču pēdējos apmēram 5 gados tas ir pamatīgi degradējies. Kļuvis par naudas iegūšanas mašīnu. Dalības maksas, kas jāmaksā komandām, nav adekvātas saņemtajam pakalpojumam. Absolūti nav adekvātas. Vislabāk par to liecina dalībnieku skaita krišanās pēdējos 4-5 gados. Kam ir interese, var papētīt arhīvus. Dievs dod, ka šogad atkal lietas tiktu sakārtotas. Tai skaitā - organizatoriskā puse. Nu tas nav normāli, ja spēles ilgums ir 1 x 5 min (1 x 6 min), zinot, ka normāli spēle ilgst 3 x 12 min.

     [+] [-]

, 2012-06-04 09:13, pirms 12 gadiem
klaksevi rakstīja: Neaizmirsu. Jāatzīst, savulaik tas tiešām bija diezgan kvalitatīvs pasākums, vēl jo vairāk - jo alternatīvas jau īsti nebija. Taču pēdējos apmēram 5 gados tas ir pamatīgi degradējies. Kļuvis par naudas iegūšanas mašīnu. Dalības maksas, kas jāmaksā komandām, nav adekvātas saņemtajam pakalpojumam. Absolūti nav adekvātas. Vislabāk par to liecina dalībnieku skaita krišanās pēdējos 4-5 gados. Kam ir interese, var papētīt arhīvus. Dievs dod, ka šogad atkal lietas tiktu sakārtotas. Tai skaitā - organizatoriskā puse. Nu tas nav normāli, ja spēles ilgums ir 1 x 5 min (1 x 6 min), zinot, ka normāli spēle ilgst 3 x 12 min.
piekrītu par visu, izņemot domu, ka tas ir naudas pelnīšanas pasākums. šaubos ka organizatori kaut ko nopelna, drīzāk tas ir reklāmas pasākums.

dalībnieku skaits, pieņemu, krītas arī dēļ fakta, ka pēdējos gados ir daudz dažādu citu turnīru (Mītava, ielu futbols, getto futbols, arī vairāk lielo vasaras turnīru, kā agrāk). pludmalē tomēr daudzi negrib spēlēt dēļ lielākā traumatisma

     [+] [-]

, 2012-06-04 17:54, pirms 12 gadiem
šogad ir noteikts minimālais spēles laiks - Jūrmalas Domes/DION kauss 2012 - Spēļu laika...

     [+] [-]

, 2012-06-05 16:35, pirms 12 gadiem
Carloz rakstīja: piekrītu par visu, izņemot domu, ka tas ir naudas pelnīšanas pasākums. šaubos ka organizatori kaut ko nopelna, drīzāk tas ir reklāmas pasākums.

dalībnieku skaits, pieņemu, krītas arī dēļ fakta, ka pēdējos gados ir daudz dažādu citu turnīru (Mītava, ielu futbols, getto futbols, arī vairāk lielo vasaras turnīru, kā agrāk). pludmalē tomēr daudzi negrib spēlēt dēļ lielākā traumatisma
Carloz, nu Tu tak pats pie pietiekamu daudz turnīru organizēšanas esi stāvējis klāt, labi saproti, kas kā veidojas. Ja Jūrmalas turnīrā viena posma dalības maksa ir Ls 20 (ja nav pacelta), tad pareizinot kaut vai ar tām pašām 20 komandām iegūstam Ls 400 uz posmu ienākumu daļu. Ņemot vērā, ka laukumi ir bez maksas, balviņas dod sponsori, tad faktiski vienīgie izdevumi organizatoriem ir tiesnešu darba apmaksa. Tie varētu būt kādi Ls 20 uz visu dienu, kas jāpareizina ar kādiem 5-6 tiesnešiem, kas apkalpo posmu. Maksimums Ls 120. Viss pārējais paliek organizatoriem, no kā mazliet var norakstīt uz organizatoriskajiem izdevumiem (papīrs, kartridži printerim, varbūt kādreiz kāda jauna bumba).

     [+] [-]

, 2012-06-05 16:35, pirms 12 gadiem
ref rakstīja: šogad ir noteikts minimālais spēles laiks - http://turniri.lv/domeskauss2012/news/679
Cepuri nost, tas ir solis pareizajā virzienā!

     [+] [-]

, 2012-06-06 12:11, pirms 12 gadiem
klaksevi rakstīja: Carloz, nu Tu tak pats pie pietiekamu daudz turnīru organizēšanas esi stāvējis klāt, labi saproti, kas kā veidojas. Ja Jūrmalas turnīrā viena posma dalības maksa ir Ls 20 (ja nav pacelta), tad pareizinot kaut vai ar tām pašām 20 komandām iegūstam Ls 400 uz posmu ienākumu daļu. Ņemot vērā, ka laukumi ir bez maksas, balviņas dod sponsori, tad faktiski vienīgie izdevumi organizatoriem ir tiesnešu darba apmaksa. Tie varētu būt kādi Ls 20 uz visu dienu, kas jāpareizina ar kādiem 5-6 tiesnešiem, kas apkalpo posmu. Maksimums Ls 120. Viss pārējais paliek organizatoriem, no kā mazliet var norakstīt uz organizatoriskajiem izdevumiem (papīrs, kartridži printerim, varbūt kādreiz kāda jauna bumba).
laukumi paši ir bezmaksas, bet vismaz agrāk Jūrmalas dome iekasēja, ja nemaldos, 250ls par viņu uzstādīšanu - vārtu tīklu, līniju, karodziņu salikšanu, salabošanu, ja kaut kas ir saplīsis.

vēl uz vietas ir mediķis, kuram noteikti maksā par to, ka viņš tur ir un traumas apstrādā.

tieši tāpēc ka pats esmu turnīrus organizējis, labi zinu, ka lielākā daļa cilvēku, kuri piedalās turnīros, uzskata ka izmaksas ir daudz mazākas, kā patiesībā.

LFF tiesneši (nezinu kā pludmalē, varbūt prasa mazāk) telpu futbolā par 1 dienas turnīru prasa 50-70 latus (par ~10h darbu)