Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Valencienne" spēlētājs: "Tas bija ūdenspolo"

Agris Suveizda

"Valencienne" spēlētājs: "Tas bija ūdenspolo"
Foto: AFP

Jau ziņojām par vakardien aizvadītās spēles starp Francijas futbola čempionāta līderiem "Lyon" un "Valenciennes" futbolistiem rezultātu - visai negaidīti "Lyon" savā laukumā nespēja pārspēt pastarīšus, un mačs beidzās ar neizšķirtu 0:0. Spēles otrajā puslaikā lija stiprs lietus, taču cīņa netika pārtraukta.

Vakar spēle Nicā starp vietējo "Nice" un "Grenoble" tika atcelta stipro lietusgāžu dēļ. Šodien notika atkārtota laukuma pārbaude, kurā tika secināts, ka zālāja kvalitāte nav uzlabojusies un spēle nevarēs notikt arī šodien. Ja mačs Nicā netika izspēlēts, tad "Lyon" un "Valenciennes" dueļa galvenais arbitrs neuzskatīja par nepieciešamu apturēt spēles ritējumu otrajā puslaikā, kad acīmredzami pielijušais zālājs kļuva par ļoti grūti pārvaramu šķērsli futbolistiem.

"Kāpēc spēle bija jāpārtrauc? Tā notika pietiekami labos apstākļos. Tā kā otrajā puslaikā lietus pierimās, es uzskatīju, ka spēlei ir jāturpinās," sacīja mača galvenais tiesnesis Bruno Kuē.

"Tas bija ūdenspolo. Spēlēt nebija iespējams. Taču šādi laika apstākļi mums nāca par labu. Mēs izcīnījām punktu, tādējādi paveicām savu uzdevumu," pēc mača teica viesu aizsargs Rudī Maters.

"Laukums bija ļoti sliktā stāvoklī. Nebija iespējams spēlēt futbolu. Bija ļoti apgrūtinoši gan pārvaldīt bumbu, gan spēlēt ar īsajām piespēlēm. Bumba vienkārši apstājās. Ļoti žēl, jo mēs zaudējām divus punktus. Pēc iespējas ātrāk šī spēle ir jāaizmirst," neapmierināts bija "Lyon" treneris Klods Puels. Trenerim piebalsoja vienības vārtsargs Ugo Lloriss: "Es domāju, ka otrajā puslaikā spēle tiks apturēta, taču tā nenotika. Manuprāt, mēs bijām pelnījuši trīs punktus."

Izmantotie resursi:
olweb.fr
lequipe.fr

  -2 [+] [-]

, 2008-11-30 13:01, pirms 16 gadiem
Hmm, cerams, ka OM spēlē viss būs OK un 3 punkti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-30 16:03, pirms 16 gadiem
Valencienne jau bija jāuzvar. Grūti noteikti bija spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-30 19:21, pirms 16 gadiem
Patiik pa taadu lietu speeleet!