Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Kežmans tiks izīrēts "Zenit"

Agris Suveizda

Kežmans tiks izīrēts "Zenit"
Mateja Kežmans
Foto: AFP

3 : 0

PSG - Lille

Serbijas izlases un Francijas futbola kluba "PSG" uzbrucējs Mateja Kežmans līdz šī gada beigām tiks izīrēts Krievijas Premjerlīgas vienībai "Zenit", teikts Sanktpēterburgas kluba oficiālajā mājaslapā.

"Šodien "Zenit" vienojies ar "PSG" par serbu uzbrucēja Matejas Kežmana izīrēšanu līdz 2009.gada beigām. Rīt tiks parakstīts līgums ar futbolistu un oficiāli noformēta pāreja," teiks "Zenit" mājaslapā ievietotajā paziņojumā.

Serbijas izlases uzbrucējs Kežmans pagājušajā vasarā pievienojās "PSG", tiekot īrēts no Turcijas "Fenerbahce" (franču klubs samaksāja četrus miljonus eiro). Līgumā bija iekļauts punkts, ka pēc īres beigām Kežmans kļūs par pilntiesīgu "PSG" futbolistu. Tomēr karjera Parīzes vienībā serbam neizvērtās tik veiksmīga kā viņš to bija iecerējis. Mateja neizturēja konkurenci par vietu sastāvā, lielākoties laukumā ejot uz maiņu, kā arī kausa izcīņas spēlēs un UEFA kausā, kur galvenais treneris Pols Le Guens laida laukumā vairākus rezervistus. Tāpat Kežmans sezonas laikā tika izslēgts no komandas uz 15 dienām par nesportisko uzvedību kausa izcīņas spēles laikā pret "Bordeaux".

Šovasar 30 gadus vecais futbolists cerēja pāriet uz kādu no Spānijas klubiem ("Malaga" vai "Real Betis"), tomēr tagad skaidrs, ka viņš pievienosies "Zenit". Ar "PSG" Kežmanam vēl ir spēkā līgums uz diviem gadiem. Serbijas izlasē uzbrucējs 49 spēlēs guvis 17 vārtus.

Izmantotie resursi:
fc-zenit.ru
lequipe.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-08-30 16:56, pirms 15 gadiem
Pavljuchenko atkrita, tad nu panjeema Kezhmanu! Nez...redzees kaa buus, bet tas vairs nav tas Kezhmans!

  +3 [+] [-]

, 2009-08-30 17:04, pirms 15 gadiem
Ceru, ka spēlēs labi. Veiksmi!

  +3 [+] [-]

, 2009-08-30 18:03, pirms 15 gadiem
Pēc Chlesea čalim karjera gājusi tikai uz leju

     [+] [-]

, 2009-08-30 19:01, pirms 15 gadiem
nu bieži galveno lomu neveiksmēs nospēlē viņa uzvedība un raksturs, bet kā spēlētājs protams viņš ir izcils. žēl, ka aiziet no PSG, gribēju, lai iedegās viņa zvaigzne vēlreiz, tikai jau PSG sastāvā, laikam tomēr nē... nespēja iespēlēties.

     [+] [-]

, 2009-08-30 19:24, pirms 15 gadiem
Laikam vairs neredzeeshu to Kezhmanu kas man vienmeer ir paticis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-30 23:06, pirms 15 gadiem
pavelsp rakstīja: ja jaa chelsea visiem tik čkaree karjeras... chelsea vienmeer pie visa ir vainiigi bla bla bla....
kāpēc visiem ?! Roben 2 vārtus iesīta par Bavariju
p.s. Kadreiz arī patika šis spēlētājs, bet gan domāju, ka viņu laiks ir jau pagajis...