Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Skvilači: "Man bija jāšķirās no pusprēmijas, lai nokļūtu Seviļā"

Agris Suveizda

Skvilači: "Man bija jāšķirās no pusprēmijas, lai nokļūtu Seviļā"
Sebastjans Skvilači (pa kreisi)
Foto: AP

Francijas izlases un Spānijas futbola kluba "Sevilla" aizsargs Sebastjans Skvilači paudis neapmierinātību ar bijušā kluba "Lyon" prezidenta Žana Mišela Aulas rīcību viņa pārejas sakarā. Kā stāsta pats futbolists, viņam bija jāiztērē puse no iegūtās prēmijas, lai varētu notikt darījums ar "Sevilla".

Pagājušajā sezonā Lionas "Olympique" nu jau kārtējo reizi kļuva par Francijas čempioni. Pēc sezonas kluba pamatsastāva aizsargs Skvilači, kurš "Lyon" sastāvā divu sezonu laikā kļuva par divkārtējo Francijas čempionu, kā arī palīdzēja komandai triumfēt Līgas kausa un Francijas Superkausa izcīņā, vēlējās doties projām. "Lyon" vadība kā transfēra summu noteica 4,5 - 5 miljonu eiro apmērā. Pieprasītos piecus miljonus maksāt gatava bija "Sevilla", taču klubs pēkšņi pieprasīja 6,5 miljonus eiro.

"Es esmu laimīgs par nokļūšanu Andalūzijā. Mani šeit viss apmierina, taču Aulas rīcība manas pārejas sakarā bija neprofesionāla. Mana sākotnējā pārejas summa bija pieci miljoni eiro. Taču, kad "Sevilla" izteica piedāvājumu, šī summa pēkšņi pieauga līdz 6,5 miljoniem. Tā kā "Sevilla" bija gatava maksāt maksimums 6,25 miljonus eiro, man nācās iztērēt pusi no iegūtās prēmijas. Šo starpību es sedzu no savas kabatas!" intervijā savu neapmierinātību izteica 28 gadus vecais aizsargs.

"Es nesaprotu spēlētāja paziņojumu. Stāsts patiesībā ir ļoti vienkāršs. Viņa aģents mums pastāstīja par Sebastjana vēlmi doties projām, un mēs necentāmies to kavēt, nosakot transfēra maksu piecu miljonu apmērā. Taču situācija mainījās, kad jaunais galvenais treneris Klods Puels vēlējās aizsargu redzēt komandā arī turpmāk. Tāpēc mēs pacēlām transfēra maksu. Tā ir patieība, ka "Sevilla" bija gatava maksāt tikai 6,25 miljonus un ka Sebastjans atlikušo summu nosedza no savas kabatas. Taču es nesaprotu viņa sašutumu, jo prēmijas apmērs bija divi miljoni, kas ir visai iespaidīga summa. Piedevām viņš vēl ieguva jaunu automašīnu," paziņojumā kluba mājaslapā savu neizpratni un sašutumu pauda "Olympique Lyonnais" adminstratīvais direktors.

Izmantotie resursi:
olweb.fr
lequipe.fr

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 17:22, pirms 16 gadiem
Viņa izvēle!

     [+] [-]

, 2008-10-28 17:29, pirms 16 gadiem
250000 augstākās klases spēlētājam nav nekas daudz.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 17:49, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: 250000 augstākās klases spēlētājam nav nekas daudz.
Nu maz jau gluži arī nav

  +2 [+] [-]

, 2008-10-28 18:12, pirms 16 gadiem
Negribas iejaukties pingvīnu sarunā! Bet tas, ka spēlētājam jāmaksā no savas kabatas arī jau nav normāli!