Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Lyon" un "Marseille" ievērojami zaudējumi sastāvā

Agris Suveizda

"Lyon" un "Marseille" ievērojami zaudējumi sastāvā
"Lyon" kapteinis Žuninjo
Foto: AFP

Šodien tiks aizvadīta pirmā 12. kārtas spēle Francijas čempionātā, bet rīt savus mačus aizvadīs turnīra līdervienības "Lyon" un "Marseille". Abu komandu treneri šodien nāca klajā ar paziņojumiem par vairāku pamatsastāva futbolu palikšanu arpūs pieteikuma rītdienas mačā savainojumu dēļ.

"Lyon" bez Žuninjo un Edersona

Nelielā "bedrē" esošā "Lyon", kas pēdējoreiz jebkādā turnīrā atsevišķā mačā uzvarēja pirms vesela mēneša, rītdienas mačā pret turnīra tabulā pēdējā vietā esošo, taču sīksto "Sochaux" nevarēs doties laukumā vēl divi futbolisti. Ja joprojām savainojumus ārstē Govū, Mensā, Bodmers, Lloriss un, protams, arī Klers, kura atgriešanos paredz tikai decembra vidū, tad grūtajā izbraukuma spēlē komandai palīdzēt nevarēs viens no svarīgākajām figūrām trenera Puela taktiskajā zīmējumā - kapteinis Žuninjo -, kā arī nelielā mikrotraumā iedzīvojies cits brazīliešu pussargs Edersons. Abiem leģionāriem nekas nopietns nekaiš, tomēr Puels izlēma abus pataupīt nākamajai kārtai, kas paredzēta jau nedēļas nogalē.

"Marseille" bez Nianga

Pēc nepatīkamās sakāves mājās derbijā pret "PSG" ar 2:4 komandas trenerim Erikam Geretam galvassāpes sagādājusi arī vairāku futbolistu izkrišana no ierindas uz pāris dienām - nelielu savainojumu dēļ rīt pret "Nantes" nespēlēs pamatsastāva uzbrucējs Mamadū Niangs un pussargi Benoī Šeiru un Kabore, vēl uz jautājuma zīmes ir arī Karima Ziani piedalīšanās mačā. Tai pat laikā ir arī pāris labas ziņas - treneris salīdzis mieru ar Hatemu Ben Arfu, kā arī pēc savainojuma atlabis ir aizsargs Žuljens Rodrigezs.

Izmantotie resursi:
olweb.fr
om.net

  +3 [+] [-]

, 2008-10-28 19:54, pirms 16 gadiem
WTF, cik ilgi Lyon nav uzvarējuši??????????????

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 20:14, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: WTF, cik ilgi Lyon nav uzvarējuši??????????????
Mēēnesi !!!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 20:56, pirms 16 gadiem
Ak tad taapeec Niangu nomainiija PSG speeles laikaa... Ceru, ka tas nenoziimee, ka Samassa saaks pamataa naakoso speeli!
Ar pussargu probleemaam gan jau kkaa tiks galaa... prieks par Rodrigezu!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 21:01, pirms 16 gadiem
Prieks par Lyon zaudējumiem sastāvā, bet nav laimes bez nelaimes! OM arī...