Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Vilinēvs: "Viss atkarīgs, kā Ronaldo atlabst no savainojuma"

Agris Suveizda

Vilinēvs: "Viss atkarīgs, kā Ronaldo atlabst no savainojuma"
Ronaldo
Foto: AFP

Slavenais brazīliešu uzbrucējs Ronaldo šobrīd ir brīvā aģenta statusā. Par viņa pakalpojumiem interesējas vairākas vienības, taču pašlaik šīs "sacīkstes" vadībā atrodas Francijas futbola klubs "PSG". Parīzes komandas pārstāvji jau devušies uz Brazīliju, lai tiktos ar Ronaldo.

Šī gada februārī Ronaldo "AC Milan" sastāvā guva ārkārtīgi smagu savainojumu, neveiksmīgi piezemējoties un saraujot ceļgala saites. Šobrīd Ronaldo ir brīvais aģents (līgums ar milāniešiem beidzās vasarā, un abas puses nolēma to nepagarināt) un jau vairākas nedēļas trenējas kopā ar Brazīlijas futbola kluba "Flamengo" spēlētājiem, gaidot brīdi, kad būs pilnībā atkopies no gūtā savainojuma.

Par 32 gadus veco uzbrucēju interesējas vairāki klubi no Itālijas, Francijas un citām valstīm. Taču šīs "sacīkstes" vadībā pagaidām atrodās Parīzes "PSG". Francijas galvaspilsētas kluba pārstāvis Alēns Rošē devies uz Brazīliju un kluba vadība neslēpj, ka ceļojuma prioritāte ir tieši Ronaldo.

"Redzēsim, kas notiks. Vai tas būs tikai sapnis un nekas vairāk, redzēsim. Pašlaik viss ir atkarīgs no tā, kā Ronaldo atlabst pēc savainojuma, kā arī, vai viņš spēs atgūt iepriekšējo sportisko formu vai vismaz tuvoties tās līmenim," sacīja "PSG" kluba prezidents Šarls Vilinēvs.

Izmantotie resursi:
frenchleague.com

  -1 [+] [-]

, 2008-10-26 00:01, pirms 16 gadiem
Man jau liekas ka pietiek vinjam sewi mociit!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-26 00:04, pirms 16 gadiem
es gan ceru, ka viņš atgriezīsies un beidzot varēs darīt to, kas viņam visslabāk padodas - pietiekami daudz jau viņam liktenis ir "ieriebis".. taa kaa lai veicas!

     [+] [-]

, 2008-10-26 08:21, pirms 16 gadiem
kr1sha rakstīja: es gan ceru, ka viņš atgriezīsies un beidzot varēs darīt to, kas viņam visslabāk padodas - pietiekami daudz jau viņam liktenis ir "ieriebis".. taa kaa lai veicas!
Pilnīgi piekrītu!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 10:54, pirms 16 gadiem
Veiksmi tew Ronaldo Tieshaam pagaidaam PSG ir ideaalaakaa vieta kur vinjam buut