Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"PSG" prezidents, visticamāk, atkāpsies

Agris Suveizda

"PSG" prezidents, visticamāk, atkāpsies
Foto: SIPA

Francijas futbola kluba "Paris Saint Germain" prezidents Šarls Vilinēvs nevēlas gaidīt līdz 3. februārī paredzētajām ārkārtas vēlēšanām un, visticamāk, tuvāko dienu laikā pametīs savu amatu. Kā iemesls šādam solim ir Vilinēva un kluba īpašnieku viedokļu atšķirība.

"PSG" prezidents Šarls Vilinēvs, visticamāk, tuvāko divu dienu laikā pametīs savu amatu. Kā iemesls tam ir Vilinēva un īpašnieku atšķirīgais viedoklis par kluba nākotni. Vilinēvs vēstulē īpašniekiem - ASV kompānijai "Colony Capital", kam pieder 62,5% no "PSG" akcijām - izteicās, ka viņš vēlas lielāku ietekmi kluba darbībās. Vilinēvs par "PSG" prezidentu kļuva iepriekšējā gada maijā.

Jaunais kluba prezidents tiks ievēlēts 3. februārī. Visticamāk, par Vilinēva pēcteci kļūs "Colony Capital" pārstāvis Sebastjans Bazins. Pirms šīs sezonas vasarā "PSG" ievērojami pastiprinājās, iegūstot nesenās Francijas futbola zvaigznes Klodu Makeleli un Ludoviku Žulī, tāpat vienībai pievienojās Stefans Seseņjons un Mateja Kežmans. Pēc Francijas masu medijos pieejamās informācijas "PSG" ir ceturtais lielākais budžets starp "Ligue 1" komandām, kā arī Parīzes komandai pirmajā sezonas pusē bijuši vislielākie zaudējumi. Lai novērstu klubu piemeklējušās naudas problēmas, ļoti iespējams, tiks pārdots kāds no komandas līderiem. Piemēram, Seseņjons vai Gijoms Oaro.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
francefootball.fr

  +1 [+] [-]

, 2009-01-22 21:13, pirms 15 gadiem
Piemēram, Seseņjons vai Gijoms Oaro.

Chau Gauja! Smags piespiedu solis tas buutu...

     [+] [-]

, 2009-01-22 22:13, pirms 15 gadiem
Tikai ne Seseņonu un Oaro! Seseņonu točna nē, tādu talantu un tik iederīgu spēlētāju neatradīsiet vairāk.