Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Grosso atpakaļ ierindā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Grosso atpakaļ ierindā
Fabio Grosso
Foto: AFP

2 : 2

Lyon - Lille

Francijas čempionvienības ''Lyon'' itāliešu aizsargs Fabio Grosso ir gatavs palīdzēt savai komandai rītdienas spēlē pret ''Lille''.

Grosso nav spēlējis kopš septembra, kad Itālijas izlases sastāvā salauza divas ribas, bet nu savainojums ir izdziedēts, un 2006. gada pasaules čempions ir atpakaļ ierindā un gatavs palīdzēt Francijas labākajai komandai. ''Lyon'' pēdējā čempionātā spēlē ar 0:3 cieta sagrāvi Rennā, bet rīt savā laukumā uzņems ''Lille'' vienību, kas izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas.

Grosso atgriešanās sastāvā ir ļoti laba ziņa Lionas komandai, kurai nav cita stabila kreisās malas aizsarga. Traumas dēļ komandai rītdienas spēlē nevarēs palīdzēt cits aizsargs Matjē Bodmērs. Tāpat Francijas čempioniem aizvien būs jāiztiek bez traumētā Sidnija Govū, Metjū Bodmera, Fabio Santuša un Fransuā Klerka, bet diskvalifikācijas dēļ rīt spēlē nevarēs piedalīties Žeremī Tulalāns.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

     [+] [-]

, 2008-10-17 17:19, pirms 16 gadiem
kad e-sports ieliks rakstu par vakardienas skandālu Itālija-Spānija pasaules čempionāta pusfinālā futzālā!psc kaut par kaut kādu krievu zaudējumu uzraksta a par skandālu nēe!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-10-17 19:34, pirms 16 gadiem
Nju prieks ka Grosso ir atpakalj, jo bez vinja aizsardziiba ir ka ir. Vinjsh tomer ir stabils pamata speletajs un ir viens no atslegas speletajiem Lionas komanda!
Jacer riitdien uz trim punktiem pret Lilli, jo nedriikst ljuat Marsiellei un Toulousei pietuvoties, vieniigi zheel ka nespeles Toululans tas ir liels zaudejums, bet nu rit tad ari redzeesim ka buus.