Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Gerets: "Katastrofa"

Agris Suveizda

Gerets: "Katastrofa"
Eriks Gerets
Foto: AP

Pēc vakardien piedzīvotā sensacionālā un ļoti sāpīgā zaudējuma Marseļas "Olympique" galvenais treneris Eriks Gerets sacīja, ka tā ir katastrofa, šādi zaudēt maču. Piedāvājam "OM" un "Lorient" treneru pēcspēles komentāru, kā arī "St.-Etienne" vadītāja Alēna Perena viedokli par zaudēto debijas spēli.

"Tā ir katastrofa. Mēs bijām vadībā ar 2:0 un bija iespēja gūt trešos. Pēc Karima Ziani savainojuma pirms pārtraukuma man nācās izmainīt spēles plānu. Mēs 70 minūtes kontrolējām spēli. Daudzi spēlētāji jau domāja, ka spēle ir uzvarēta, kamēr pretiniekiem nebija, ko zaudēt.Tagad mums ir jākoncentrējas nākamajam mačam pret "Lille", kas solās būt vēl grūtāks," neizpratnē pēc mača bija Marseļas "Olympique" galvenais treneris Eriks Gerets.

"Kaut arī mēs ielaidām, spēles sākums viesa cerības. Kad mēs guvām pirmos vārtus, situācija izmainījās, un mums izdevās salauzt Marseļu. Mums arī nedaudz paveicās. Es ticu spēlētājiem, mēs varam spēlēt vēl labāk. Liels prieks par izcīnītajiem trim punktiem," pat ļoti apmierināts ar rezultātu bija "Lorient" galvenais treneris Kristians Gurkufs.

Citā mačā "St.-Etienne" izbraukumā piedzīvoja sagrāvi ar 3:0 pret "Lille". Šajā spēlē savā amatā debitēja bijušais Lionas "Olympique" treneris Alēns Perens. "Ar trim dienām bija par maz, lai sagatavotu spēlētājus. Mēs zaudējām pārāk daudz divcīņu, kā arī bija komunikācijas problēmas starp futbolistiem. "Lille" pašlaik atrodas lieliskā formā. Iztrūka vairāku spēlētāju, tāpēc nācās izmantot tos resursus, kas ir pieejami. Centīsimies izanalizēt un izlabot kļūdas," Perens par piedzīvoto zaudējumu nebija īpaši pārsteigts.

Izmantotie resursi:
frenchleague.com
fclweb.fr
om.net
lequipe.fr

  +4 [+] [-]

, 2008-11-16 13:47, pirms 16 gadiem
OM vienkārši nenovērtēja pretinieku, domāja ka spele jau galā un atdeva iniacitīvu, bet tā nedrīkst.Lai vai kāds būtu rezultāts 2:0, vai 3:0 ir jāspēlē līdz galam.

  +3 [+] [-]

, 2008-11-16 16:02, pirms 16 gadiem
tiesam tragedija....bet ka to vareja pielaut...jaciinas...jaciinas...