Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Benzemā paliks "Lyon" arī nākamsezon

Agris Suveizda

Benzemā paliks "Lyon" arī nākamsezon
Karims Benzemā
Foto: AFP

Francijas futbola kluba Lionas "Olympique" uzbrukuma līderis Karims Benzemā paziņojis, ka Lionā paliks arī nākamsezon. Tikai 21 gadus veco "Olympique Lyonnais" un Francijas izlases uzbrucēju jau ilgāku laiku lenc Eiropas superklubi, taču līdz šim Karims palicis lojāls dzimtajai pilsētai un nav padevies citu klubu vilinājumam.

"Es palikšu Lionā arī nākamajā sezonā. Es šeit visus pazīstu, uzaugu šajā pilsētā. Šī man ir tikai otrā sezona kā pamatsastāva spēlētājam. Man ir tikai 21 gads un man vēl daudz iespēju progresēt. Pāriet uz citu komandu man vēl būs iespēja. Es nepieņēmu šo lēmumu pēc spēles ar Barselonu. Es savu lēmumu nemainīšu nekādos apstākļos," sacīja Karims Benzemā, kurš par spīti savam vecumam jau kļuvis par četrkārtējo Francijas čempionu.

Pēc teicamas iepriekšējās sezonas, kurā jaunais Benzemā ar 20 gūtiem vārtiem kļuva par "Ligue 1" rezultatīvāko spēlētāju un tika atzīts par čempionāta labāko spēlētāju, jauno superzvaigzni lenca vairāki superklubi. Pats Benzemā izteicās, ka vēlētos pāriet uz "Barcelona" vai Madrides "Real", taču pašlaik vēl grib palikt dzimtenē. Lai atvēsinātu topošos preciniekus, "Lyon" prezidents Žans Mišels Aulas noteica ļoti augstu transfēra maksu - 100 miljonus eiro. Ar Benzemā līgums ir noslēgts līdz 2013. gadam.

"Tas, protams, ir būtisks lēmums. Tas nozīmē, ka klubam ir resursi attīstīties un paveikt lielas lietas nākamsezon. Tās ir lieliskas ziņas gan klubam, gan pašam Karimam. Viņš spēlē klubā, kas piedalās spēcīgos turnīros un joprojām var dot iespēju spēlētājam progresēt. Tas ir gudrs lēmums," teica Lionas "Olympique" galvenais treneris Klods Puels.

Karims Benzemā, kurš ir alžīriešu izcelsmes, dzimis Lionā un jau kopš jaunieša gadiem atradās "Olympique Lyonnais" sistēmā. Tikai 21 gada vecumā Benzemā jau kļuvis par četrkārtējo Francijas čempionu, divreiz izcīnījis Francijas superkausu un vienreiz Francijas kausu, kā arī kļuvis par "Ligue 1" labāko spēlētāju. "Lyon" sastāvā Benzemā 109 spēlēs guvis 44 vārtus (šosezon 12, kas ir pašreiz ceturtais labākais rādītājs "Ligue 1"), savukārt Francijas izlasē 19 spēlēs izcēlies ar pieciem rezultatīviem sitieniem. Benzemā Francijas U-17 un U18 jauniešu izlašu rindās kļuvis par Eiropas čempionu.

Karims Benzemā

Izmantotie resursi:
olweb.fr

  +5 [+] [-]

, 2009-03-14 10:33, pirms 15 gadiem
jaunā francijas nākotne!!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 10:57, pirms 15 gadiem
timo83 rakstīja: jaunā francijas nākotne!!!!
Tads vins bija arii peern.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-14 10:58, pirms 15 gadiem
nu es domāju, ka viņam jāspēlē Lionā cik vien ilgi iespējams. jo pagaidām viņs ir par jaunu iet uz grandu. labs jā, bet pa jaunu. jākačā stabilitāte utt. ja esi bombardieris Francijas līgā, tad esi ievērojams uzbrucējs, jo sajā līgā iesist nav tik viegli. līdzīgas komandas utt.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-14 12:28, pirms 15 gadiem
Ka tik MC viņu nenopērk!

     [+] [-]

, 2009-03-14 12:43, pirms 15 gadiem
daavids rakstīja: franchien taks ir vel viens jauns speletajs kuru grib iegut sava pasparne MU un citi kautkads 6 gadigs puiselis man ta liekas
Redzēju rakstu bet bij minēts kad Chelsea un Real madrid laikam skatās viņu varbūt arī Man United par United nekas netika minēts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-14 13:15, pirms 15 gadiem
leshyj25 rakstīja: Chelsea vinj6 nodretetu, ka labs bombardieris bet nemuzam uz manchester city, tur vinj6 pazudis, gluzi ka robinju
neteiktu, ka Rubinjo pazuda. protams MC nav Real, kur katrs viņa gols skaitījās, kā pasaules klases. bet viņs MC ir līderis.

     [+] [-]

, 2009-03-14 13:42, pirms 15 gadiem
Lielisks spēlētājs, viens no labākajiem uzbrucējiem kāds šobrīd ir! Cerams kad vēl paris sezonas vismaz uzspēlēs Lyona , jo negribas ka viņš dodas prom. Lyonā tomēr ir viņa mājas un prieks, ka pats Karims arī nekur negrib doties, bet gan spēlēt savās majās pie saviem līdzjutējiem!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 14:30, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: neteiktu, ka Rubinjo pazuda. protams MC nav Real, kur katrs viņa gols skaitījās, kā pasaules klases. bet viņs MC ir līderis.
Par Rubinjo - 11 goli EPL 21 spēlē - nav slikts rādītājs priekš pazuduša spēlētāja
Kaut kad jau arī Karims pametīs Lionu, par to šaubu nav. Bet viņam pašlaik ir tikai 21, nekur jau vēl nav jāskrien.