Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs nespēlēs mēnesi, izlaižot PSG maču pret "Barcelona"

Rolands Eliņš

Neimārs nespēlēs mēnesi, izlaižot PSG maču pret "Barcelona"
Neimārs. Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/Scanpix

Francijas vadošais futbola klubs Parīzes "Saint-Germain" apstiprinājis, ka brazīliešu uzbrucējs Neimārs vakardien gūtās traumas dēļ nespēlēs apmēram četras nedēļas. Tas nozīmē, ka viņš nepiedalīsies Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā mačā un zem jautājuma zīmes dalība arī atbildes mačā pret "Barcelona".

PSG pavēstījusi, ka Neimārs nespēlēs apmēram mēnesi. Ceturtdien veiktajās medicīniskajās pārbaudēs Neimāram atklājās gurna muskuļa plīsums. Viņš šo traumu guva vakardienas spēlē Francijas kausa izcīņā.

PSG jau nākamnedēļ paredzēta svarīga spēle UEFA Čempionu līgā, astotdaļfinālā tiekoties ar "Barcelona". Skaidrs, ka Neimārs šo maču būs spiests izlaist, taču uz jautājuma zīmes ir arī viņa iespējamā dalība astotdaļfināla atbildes mačā, kas paredzēts desmitajā martā.

Šī ir kārtējā reize, kad par 222 miljoniem eiro iegādātais Neimārs guvis savainojumu pavasara sezonas laikā un spiests izlaist svarīgas PSG spēles. Neimārs šosezon piedalījies tikai 11 Francijas čempionāta spēlēs, kurās guvis sešus vārtus.

Taču Parīzē Neimārs vēl nevienā sezonā nav nospēlējis vairāk nekā 20 "Ligue 1" spēles, kamēr pirms tam četrās "Barcelona" sezonās pēc kārtas spēlēja vairāk nekā 25 "La Liga" mačos.