Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Bordeaux" sagrauj "PSG" un iekļūst finālā

Agris Suveizda

"Bordeaux" sagrauj "PSG" un iekļūst finālā
Foto: AP

Vakar vakarā tika aizvadītas pusfinālspēles Francijas Līgas kausa izcīņā futbolā. "Bordeaux" ar 3:0 sagrāva "PSG" un iekļuva finālā. Tiesa, pēdējie divi vārti tika gūti pašā mača izskaņā. Savukārt "Ligue 2" vienība "Vannes" sensacionāli pēcspēles sitienos pārspēja "Nice" un arī iekļuva finālā.

"Bordeaux" atkal pazemo "PSG"

Intriģējošākā cīņa bija "PSG" duelēšanās ar "Bordeaux". Parīzes klubs pirms pavisam neilga laika izbraukumā piedzīvoja kaunpilnu zaudējumu ar 0:4, tāpēc mājinieku fani gaidīja revanšu. Taču nesagaidīja. Jau 17. mniūtē pēc Žurieti centrējuma Bellions ar galvu guva vārtus. "PSG" centās atspēlēties, taču nesekmīgi un mača izskaņā divreiz rupji kļūdījās aizsardzībā, ielaižot vēl divus vārtus. Pretuzbrukumus veiksmīgi noslēdza Diavara (86. minūte) un Vendels (91. minūte) Tādējādi iepriekšējie Līgas kausa ieguvēji "PSG" nespēja šosezon aizstāvēt iegūto trofeju.

PSG - Bordeaux

"Vannes" sensacionāli iekļūst finālā

Otrā cīņā tikās "Ligue 1" komanda "Nice", kā arī "Ligue 2" pārstāve "Vannes". Par mača favorītu tika uzskatīti pirmie, taču viņi nespēja šo statusu apliecināt arī dzīvē un pēcspēles sitienu sērijā ar 3:4 piekāpās pretiniekiem, kas līdz šim jau prata uzvarēt gan "Auxerre", gan "Valenciennes". Otrās līgas klubs varēja triumfēt jau pamatlaikā, taču Ben Saada divas minūtes pirms beigām izlīdzināja rezultātu - 1:1 -, taču tas tāpat neglāba no zaudējuma.

Finālmačs starp abām komandām notiks Parīzes stadionā "Parc des Princes" 25. aprīlī.

"Coupe de la Ligue" 1/2 fināli

Nice - Vannes 1:1 (0:0), 3:4 p.s. 11m sit.
PSG - Bordeaux 0:3 (0:1)

Izmantotie resursi:
frenchleague.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-05 22:52, pirms 15 gadiem
Varēja jau nepaslinkot un uzrakstīt, kas guva atlikušos 2 vārtus Bordeaux labā...Vēl jo vairāk ņemot vērā, ka spēle tika aizvadīta vakar.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-05 22:55, pirms 15 gadiem
Tā tiem parīziešiem arī vajag!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-05 23:14, pirms 15 gadiem
Tomēr PSG klubam Bordo ir par stipru. Nepatika, ka atkal tā pat kā iepriekšējā tikšanās reizē vairāki vārti ielaisti tieši pēdējās minūtēs!

PSG nespēlēs finālu savās mājās... Stiprs pretinieks pagadījās.