Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ančeloti pārdomā un vēlas redzēt Gorkufu Milānā

Agris Suveizda

Ančeloti pārdomā un vēlas redzēt Gorkufu Milānā
Joans Gorkufs
Foto: AP

Esam rakstījuši par to, ka "Milan" galvenais treneris kritizē talantīgo franču spēlētāju Joanu Gorkufu, kurš no Milānas kluba līdz sezonas beigām ir izīrēts "Bordeaux". Tomēr tagad Ančeloti ir pārdomājis un vēlas redzēt Gorkufu atpakaļ komandā.

"Milan" sastāvā sava meistarība ir jāpierāda nekavējoties. Mēs nevaram atļauties jauniem spēlētājiem dot vairākas iespējas. Iespējams, tas ir slikti, taču tā tas ir. Milānā Gorkufs spēlēja tik daudz, cik bija nopelnījis. Joans nespētu aizstāt Kakā, jo viņš ir lēnāks un mazāk aktīvs Ja Gorkufs atgriezīsies, viņam tāpat kā pārējiem būs smagi jāstrādā, lai izcīnītu vietu pamatsastāvā. Viņš Francijā spēlē tik labi, jo viņam ir garantēts spēles laiks. Kad iespēja tika dota, viņam bija tendence pārāk sevi pierādīt, kas noveda vairāk pie individuālām darbībām. Tāpat Joanam jāstrādā pie savas garīgās puses, jo viņš pārāk ātri salūza. Viņš ir ļoti labs spēlētājs - par to nav šaubu -, taču viņa galvenā problēma ir psiholoģija," tā pirms kāda laika sacīja "Milan" galvenais treneris Karlo Ančeloti.

Tomēr tagad Ančeloti ir pārdomājis: "Mēs būsim ļoti priecīgi, ja Gorkufs atgriezīsies Milānā. Viņš ir paveicis lielas lietas ar "Bordeaux". Ja Bordo vēlēsies, viņi varēs noslēgt darījumu. Ja nē, viņš atgriezīsies pie mums daudz nobriedušāks, nekā, kad aizgāja."

Francijas komandai "Bordeaux" ir pirmpirkuma tiesības uz Gorkufu. Ja klubs samaksās 15 miljonus eiro, Gorkufs kļūs par pilntiesīgu Bordo futbolistu. Kaut arī "Bordraux" vadība jau vairākkārt izteikusies, ka nepieciešamā nauda tiks atrasta, gala lēmums vienalga pieder Gorkufam, un viņš izšķirs, vai paliks Francijā, vai dosies atpakaļ uz Itāliju.

Joans Gorkufs vasarā tika izīrēts uz sezonu Francijas vicečempioniem "Bordeaux". Visai ātri Gorkufs, kurš izpelnījies Francijā iesauku "mazais Zidāns", nostiprinājās "Bordeaux" pamatsastāvā un kļuva par komandas līderi. Tāpat Joans izpelnījās galvenā trenere Romeina Domeneka izsaukumu uz izlasi, kur Gorkufs arī kļuvis par starta vienpadsmitnieka spēlētāju. Šosezon "Ligue 1" čempionātā Gorkufs 33 spēlēs guvis 11 vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Gorkufa vārti pret "PSG"

Gorkufa vārti pret Rumāniju

Izmantotie resursi:
ligue1.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-04 13:35, pirms 15 gadiem
Jaapaliek Francijaa! Tas buutu vislabaakais variants prieksh vinja!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-04 14:16, pirms 15 gadiem
Viennozīmīgi Francijā.Starp Milan zvaigznēm un zvaigznītēm pazudīs.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-04 14:43, pirms 15 gadiem
nedomaju ka vinam ir jadodas uz Milanu atpakal jo vinam tur nav vietas lai paliek Francija ..

  +1 [+] [-]

, 2009-05-04 15:04, pirms 15 gadiem
Nedomāju ka to gribētu pats Gorkufs.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-04 16:35, pirms 15 gadiem
Varbuut ali aizet uz CITY

nee nee joX lai paliek Borderauxaa vai arii aiziet uz taada pasha liimenja klubu!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-04 17:56, pirms 15 gadiem
Paši nenoturējāt, daļēji sačakarējāt viņa šanses, tāpēc labāk lai iet uz citu klubu vai paliek turpat.

Gorkufa goli skaisti pie tam.