Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Nantes" atrod jaunu treneri

Agris Suveizda

"Nantes" atrod jaunu treneri
Elī Bops
Foto: AFP

Francijas futbola čempionāta komanda "Nantes" atradusi jaunu galveno treneri. Mišela Der Zakarjana aizvietotājs būs 53 gadus vecais Elī Bops, kurs pagājušajā sezonā vadīja citu "Ligue 1" komandu "Toulouse". Ar treneri līgums parakstīts uz divām sezonām.

Jau rakstījām par to, ka "Nantes" kluba vadība par spīti dotajiem solījumiem atlaida Armēnijā dzimušo Mišelu Der Zakarjanu, kurš komandu ieveda "Ligue 1". Tomēr sezonas sākums izvērtās diezgan neveiksmīgs, un viņam nācās atstāt savu posteni.

Kā rezerves variants bija ieplānots bijušais "Olympique Lyonnais" galvenais treneris Alēns Perens, tomēr viņš izlēma atteikties no piedāvātās iespējas. Palikuši bez trenera, komandu laukumā pret "Le Mans" veda tehniskais direktors Kristians Lariepe, tomēr viņa vadībā vienība savu skatītāju priekšā cieta smagu sakāvi ar 1:4. Ilgāk kluba vadība nevēlējās gaidīt un par treneri apstiprināja Elī Bopu, kurš savulaik vadījis franču komandas "Bordeaux", "Saint-Etienne" un "Toulouse". Pašlaik "Nantes" ar vienu punktu četrās spēlēs atrodas tabulas pašā apakšā.

Saistītie raksti:
Perens atsaka "Nantes"

Izmantotie resursi:
eurosport.fr