Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Francijas izlases aizsargs vasarā pievienosies "Valencia"

Agris Suveizda

Francijas izlases aizsargs vasarā pievienosies "Valencia"
Adils Ramī (priekšplānā)
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Valencia" šodien paziņoja, ka panākta vienošanās ar Francijas izlases un bijušo "Lille" aizsargu Adilu Ramī. Līgums ar aizsargu tika noslēgts uz četrarpus gadiem, tomēr Ramī "Valencia" pastiprinās tikai vasarā - līdz sezonas beigām viņš tika izīrēts "Lille". Pārejas summa pagaidām netiek izpausta.

Šodien notika pirmais lielais darījums janvāra transfēru periodā Francijā. Viens no spēcīgākajiem Spānijas klubiem "Valencia" panāca vienošanos ar "Lille" par Adila Ramī pāreju pie sikspārņiem. Tiesa, 25 gadus vecais centra aizsargs "Valencia" reāli pievienosies tikai vasarā, jo līdz sezonas beigām tika izīrēts tai pašai "Lille", kas pēc pirmā apļa atrodas Francijas čempionāta līderpozīcijās. Transfēra summa gan netiek izpausta, tomēr Ramī, par kuru interesējās gan Francijā ("Marseille" un "Lyon"), gan ārpus tās ("Liverpool", "Juventus" u.c.) tirgus cena varētu būt aptuveni 10 miljoni eiro.

Savu karjeru Ramī uzsāka amatierkomandā "Frejus", bet pēcāk pievienojās "Lille" sistēmai. Francijas čempionātā Ramī debitēja 2007.gadā, un trīsarpus sezonu laikā Adils aizvadījis 109 spēles. Šosezon Ramī "Lille" rindās vietējā čempionātā nav izlaidis ne sekundi. Francijas izlasē Ramī debitēja pagājušajā gadā un jaunā galvenā trenera Lorāna Blāna vadībā kopā ar romieti Filipu Meksesu veido izlases aizsardzības centru. Les Blues Ramī laukumā devies sešos mačos.

Starp citu, Ramī "Valencia" sastāvā būs jau piektais spēlētājs no franču klubiem. Pagājušajā vasarā uz Valensiju pārcēlās "Lille" aizsargs Rikardu Košta un pussargi Tino Kosta ("Montpellier") un Sofjans Fegulī ("Grenoble"), bet otro sezonu "Valencia" pārstāv bijušais "Toulouse" aizsargs Žeremijs Matjē. Savukārt uzbrukuma arsenālu papildinājusi "Rennes", kas vasarā atvadījās no uzreiz trim uzbrucējiem - Asamoā Gjana, Ismaela Banguras un Musas Sova. Šodien tika panākta vienošanās ar "Lens" spēlētāju Razaku Bukarī. 23 gadus vecais Togo izlases futbolists šosezon "Lens" rindās guvis trīs vārtus. Iespējamā pārejas summa tiek lēsta piecu miljonu eiro apmērā.

Izmantotie resursi:
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

     [+] [-]

, 2011-01-03 18:44, pirms 13 gadiem
Jau viens atslēgas spēletājs atdots,vasarā izformēs tālāk visu sastāvu.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-03 18:49, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: Jau viens atslēgas spēletājs atdots,vasarā izformēs tālāk visu sastāvu.
Ja Lille neiekļūs Čempionu līgā, skaidrs, ka neizdosies noturēt arī daudzus citus - Azāru un Žervinjo jau noteikti. Ja iekļūs, tad varbūt vēl kādu sezonu kodolu saglabās. Vismaz pats Azārs teica, ka palikšot, ja varēs spēlēt ČL .

     [+] [-]

, 2011-01-03 18:56, pirms 13 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Ja Lille neiekļūs Čempionu līgā, skaidrs, ka neizdosies noturēt arī daudzus citus - Azāru un Žervinjo jau noteikti. Ja iekļūs, tad varbūt vēl kādu sezonu kodolu saglabās. Vismaz pats Azārs teica, ka palikšot, ja varēs spēlēt ČL .
Kas ar Fanni,kurā klubā viņš īsti ir?Nav sanācis uzskriet viņam kādā mačā pa TV.

     [+] [-]

, 2011-01-03 19:00, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: Kas ar Fanni,kurā klubā viņš īsti ir?Nav sanācis uzskriet viņam kādā mačā pa TV.
Viņš jau decembrī pārgāja uz Marseļas "Olympique", summa, ja nemaldos, divi miljoni. Debitēja pret Lionu un nākamajā spēlē tika savainots. Pret Lionu diskvalifikāciju dēļ spēlēja kā centra aizsargs, taču kopumā Marseļa viņu paņēma ar domu labajā malā aizstāt savainoto Aspilikuetu.

  -3 [+] [-]

, 2011-01-03 19:17, pirms 13 gadiem
Foršs virsraksts...

     [+] [-]

, 2011-01-04 00:06, pirms 13 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Ja Lille neiekļūs Čempionu līgā, skaidrs, ka neizdosies noturēt arī daudzus citus - Azāru un Žervinjo jau noteikti. Ja iekļūs, tad varbūt vēl kādu sezonu kodolu saglabās. Vismaz pats Azārs teica, ka palikšot, ja varēs spēlēt ČL .
gaidu Azāru Arsenal rindās

     [+] [-]

, 2011-01-04 01:03, pirms 13 gadiem
The Emirates rakstīja: gaidu Azāru Arsenal rindās
Azāra sapņu klubs esot Real... bet tas tā, Arsenal arī ir ļoti reāls galamērķis.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 01:11, pirms 13 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Azāra sapņu klubs esot Real... bet tas tā, Arsenal arī ir ļoti reāls galamērķis.
Bet kā pats teic tas līdz vasarai,lai kopā ar Sovu vēl paārdās Ligue 1

     [+] [-]

, 2011-01-04 17:59, pirms 13 gadiem
Tiešām iespaidīgs darījums. Jau teicu, ka Francijā arī būs interesantas pārejas pa ziemu. Ramī tiešām pēdējā laikā sevi ir labi apliecinājis. Nav brīnums, ka pārceļas uz ļoti spēcīgu komandu. Valencia komandai ļoti labs darījums. Laikam līdzīgi kā Arsenal dod priekšroku franču spēlētājiem.

Redzēsim, kāds izrādīsies Rennes pirkums. Atrast kaut ko, kas pienācīgi aizvietotu Gjanu, ir grūti.