Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Itāļi izsalkuši pēc panākumiem

Itāļi izsalkuši pēc panākumiem
Itālijas fani gaida komandas turpmākos panākumus

Foto: AFP/Scanpix

Mario Balotelli pēc fantastiskās uzvaras pār vāciešiem atzinis, ka ‘’šī bija viena no labākajām spēlēm manā mūžā’’

Mario Balotelli guva abus vārtus Itālijas labā spēlē pret vāciešiem, kas nodrošināja ‘’Squadra Azurra’’ iekļūšanu finālā. Tagad viņš ir apņēmības pilns turpināt iesākto arī pret spāņiem.

''Šis bija lielisks mačs. Pirmos vārtus izkārtoja Antonio Kasāno, bet otrajos man lieliski piespēlēja Rikardo Montolivo, un, jā, es situ un guvu vārtus. Tas ir tas, kas man jādara. Es vienmēr esmu cīnījies maksimāli agresīvi un vēlējies gūt vārtus, laikam līdz šim bija pietrūcis veiksmes. Tomēr mums beigās nācās satraukties. Mēs to varējām paredzet un īstenībā tam bija tā jānotiek. Galvenais, ka uzvarējām maču,'' izteicies lieliskais ''Manchester city'' uzbrucējs, kurš apliecinājis savas spējas un paaugstinājis savu ‘’cenu’’ futbola tirgū. Šobrīd gan tas nav tik svarīgi, jo jāgatavojas finālmačam.

Aizsargs Andrea Barzalji pievienojas: ‘’Mēs spēlējām neparastu spēli pret spēcīgu pretinieku. Izvirzījāmies vadībā ar 2- 0 un jāatzīst, ka bija izdevības gūt vēl vienus vārtus. Varējām iztikt arī bez nervozēšanas beigās, tomēr galvenais- mēs uzvarējām. Balotelli nospēlēja lieliski, tomēr mums ir daudz ļoti labu spēlētāju. Kopumā komandas kopējais sniegums vienmēr pārsniedz viena spēlētāja ieguldījumu. Arī mūsu aizsardzība šovakar bija lieliska, tomēr galvenais- visa komanda parādīja brīnišķīgu sniegumu.” Noslēgumā Barzalji izsaka pateicību komandai. Iespējams, pēc čempionāta viņam būs piedāvājumi spēlēt citās komandās. Pagaidām Barzalji ir ''Juventus'' sastāvā, kur ir viens no aizsardzības balstiem.

''Es nebiju labākajā fiziskajā formā. Biju nedaudz noguris, tomēr darīju visu fiziski iespējamo komandas labā. Tagad mums jāuzlabo sniegums, jo svētdien mums nāksies būt vēl labākiem. Zinu, ka spāņi ir favorīti, tomēr, redzot, kā spēlējām šovakar, jūtu, ka varam viņus sakaut.'' Aizsargs Džordžo Kjellīni atzīst, ka komandai pirms spēles bijušas nopietnas problēmas, tomēr gatavs koncentrēt visus spēkus uzvarai.

Tagad itāļi centīsies atpūsties un sagatavoties gaidāmajam finālmačam, kas gaidāms svētdienas vakarā. Šī spēle itāļiem ir otrā tikšanās ar spāņiem turnīrā un abas komandas cenšas maksimāli atrast otras vājās vietas.

The official website for European football –...