Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Kjellīni pagarina līgumu ar "Juventus"

Kjellīni pagarina līgumu ar "Juventus"
Džordžo Kjellīni preses konferencē
Foto: Digitale

Itālijas futbola izlases un Turīnas "Juventus" centra aizsargs Džordžo Kjellīni pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2013. gadam, kā arī dalījies pārdomās par nule aizvadīto Eiropas čempionātu un savu nākotni Turīnas klubā.

"Es ceru, ka nākotnē es varēšu būt "Juventus" kapteinis," paziņoja Kjellīni. "Šobrīd kapteinis ir Alessandro del Pjero, nākamais pēc viņa ir Džidži Buffons, bet man būtu liels pagodinājums šo rindu turpināt." Pagājušajā vasarā Kjellīni teju tika pārdots "Manchester City", tomēr transfērs nobruka, un šosezon Kjellīni pierādīja savu piederību "Juventus" pamatsastāvam, aizsardzības centrā aizstājot traumēto Žorži Andradi. "Es pierādīju, ka esmu nozīmīga daļa no komandas," uzskata pats futbolists. "Es vēlētos pateikties klubam, spēlētājiem un arī Klaudio Ranjeri, kuri man pamatīgi palīdzēja."

"Runas par kontrakta atjaunošanu norisinās jau kopš gada sākuma. Man un klubam bija pamatvienošanās, tomēr mēs vēlējāmies galīgo lēmumu pieņemt pēc Eiropas čempionāta. Šis gads ir atmiņām piepildīts, tomēr esmu neapmierināts ar izkrišanu no Eiropas čempionāta. Daudz labprātāk šobrīd atrastos Vīnē, domāju, ka mums bija potenciāls uzvarēt. Man tā bija gandrīz perfekta sezona, un spēlēšana Čempionu Līgā ir jaunās sezonas mērķis un izaicinājums," tā Kjellīni.

Pēc Olofa Mellberga pievienošanās "Juventus", kā arī baumām par Dario Knezēviča pārcelšanos uz Turīnu, komandā būs daudz lielāka sacensība par vietām pamatsastāvā nekā pagājušajā sezonā, bet Džordžo par to nesatraucas: "Mums būs jāaizvada tik daudz spēļu, ka spēles laiks atradīsies visiem. Mellbergs ir pieredzējis spēlētājs, viņš būs tiešām noderīgs. Galvenais, lai komandai ir daudz kvalitatīvu spēlētāju no kā izvēlēties, lai pie spēlēšanas tiktu tie, kuri tiešām ir labākajā fiziskajā kondīcijā. Man joprojām ir daudzi futbola elementi kuros progresēt, piemēram, ātrums, pretinieku segšana vai sapratne ar pārējiem aizsargiem, tomēr uzskatu, ka šī sezona kopā ar "Juventus" un Itālijas izlasi ir izdevusies."

"Protams, ka futbolā ir nepieciešama neliela veiksmes deva," atzina aizsargs. "Mana priekšrocība ir, ka spēju spēlēt gan aizsardzības centrā, gan malā. Nākamsezon nevēlos nospraust kaut kādas prioritātes - centīsimies tālu tikt gan Čempionu Līgā, gan A Sērijā." Preses konferenci Džordžo noslēdza atklājot savus favorītus "Euro 2008" finālā: "Es jutīšu līdzi Vācijai. Viņiem ir lieliska komanda, kurai netrūkst pārliecības par saviem spēkiem. Ja runājam par Itālijas izlasi - komanda atkal sanāks kopā augustā. Līdz ar jauno treneri dažas lietas, protams, mainīsies, bet mēs joprojām būsim tā pati grupa spēlētāju."

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-27 12:28, pirms 16 gadiem
Juves un Italijas izlases aizsardzibas lideris. (vismaz pec gadiem 2 tochna buus)

     [+] [-]

, 2008-06-27 12:49, pirms 16 gadiem
cik viņš vecs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja