Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Altintops: "Svinēšu no visas sirds"

Altintops: "Svinēšu no visas sirds"
Hamits Altintops
Foto: Photoshot

"Ja gūšu vārtus mačā pret Vāciju svinēšu no visas sirds, neviens nespētu par vārtu guvumu priecāties tā kā es," pirms šovakar gaidāmās "Euro 2008" pusfināla spēles starp Vācijas un Turcijas futbola valstvienībām atzinis Vācijā augušais turku futbolists Hamits Altintops.

"Taisnība, es piedzimu un uzaugu Vācijā, tāpat kā daudz ko iemācījos tieši tur. Tomēr spēlēt Turcijas izlasē vienmēr ir bijusi mana prioritāte," paziņoja Minhenes "Bayern" pussargs. "Būs jauki uzspēlēt pret saviem komandas biedriem, bet šobrīd domāju par to, kā nospēlēšu es nevis viņi. Man ir sanācis uzspēlēt arī pret savu dvīņubrāli [Halilu], nekādu īpašo atšķirību nejutu."

Turcija grupu turnīrā divas reizes mača izskaņā izrāva uzvaras pret Šveici un Čehiju, bet ceturdaļfinālā 120. minūtē panāca izlīdzinājumu mačā ar Horvātiju. Altintops nenoliedz veiksmes palīdzību, tomēr uzskata, ka tas ir komandas nopelns: "Svarīgi ir tas, ka nekas mums netika pasniegts uz paplātes. Turcija nav iesitusi vārtus aizmugures stāvoklī, uz pretinieku vārtiem nav piešķirta aizdomīga pendele vai kas tamlīdzīgs. Mēs pilnībā esam nopelnījuši savu laimi un iespēju turpināt finālturnīru arī šajā stadijā. Protams, ja neizdotos gūt vārtus īstajā brīdī, viss varēja izvērsties citādāk, bet mēs vienmēr koncentrējāmies uz spēli un nekad nenolaidām acis no mērķa."

Par futbolistu Altintops izauga tieši Vācijā, un kurš gan cits Turcijas komandā labāk pārzin pretinieku futbola virtuvi, ja ne viņš? "Viņu komandā viss ir vislabākajā kārtībā, es negaidu lielas pārmaiņas viņu spēlē. Vācijas trumpis pusfinālā būs disciplinētība. Pretinieki noteikti piekops fizisku spēli, ar dzelžainu aizsardzību, kā arī centīsies izmantot standartsituācijas."

Lai gan Polijā dzimušais Vācijas uzbrucējs Lukašs Podoļskis nesvinēja vārtu guvumu pret Poliju, tāpat kā šveiciešu uzbrucējs ar turku saknēm Hakans Jakins mačā pret Turciju, Altintops noliedz šādu scenāriju, gadījumā, ja pret Vāciju vārtus gūs viņš: "Es spēlēju par savu valsti, tas ir viss ko jūtu. Manās dzīslās rit turku asinis, un izcelšanās ziņā man nav nekādas saistības ar Vāciju, tādēļ par vārtu guvumu priecāšos no visas sirds. Neviens nespētu par vārtu guvumu priecāties tā kā es, ja izdotos iesist Vācijai."

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chester89

  +3 [+] [-]

, 2008-06-25 14:39, pirms 16 gadiem
chester16 rakstīja: Noveelu tev iesist to golinju...bet cerams,ka vareesi biezaak pieleegties uzbrukumiem kaa machaa ar Horvātiem, tur man liekas tu darbojies kaa aizsargs nevis kaa pusargs!!!!

Paldiesiņš! Gan jau to goliņu iesitīšu...un uzbrukumiem es arī pieslēgšos...

     [+] [-]

, 2008-06-25 14:42, pirms 16 gadiem
Vinjs speeleeja kaa balsta puussargs,yatad vairaak domaaja par aizsardziibu, bet tas vairaak saistaams ar savainojumiem un kartiiteem...
P.S arii es noveelu tev golinju, bet ceru,ka uzvarees vaacija

  +8 [+] [-]

, 2008-06-25 14:46, pirms 16 gadiem
...Turcija nav iesitusi vārtus aizmugures stāvoklī, uz pretinieku vārtiem nav piešķirta aizdomīga pendele vai kas tamlīdzīgs...

Šim textam var piekrist par 100%.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-25 14:56, pirms 16 gadiem
novēlu viņam iesist...divus...

  -3 [+] [-]

, 2008-06-25 15:01, pirms 16 gadiem
Booyaka619 rakstīja: Vai tad ir kāda reize kad Turki nesvin no visas sirds?

ar bisēm un nažiem

  -1 [+] [-]

, 2008-06-25 15:09, pirms 16 gadiem
ar biseem un nazhiem ir tikai afterparty

  -2 [+] [-]

, 2008-06-25 15:16, pirms 16 gadiem
"Neviens nespeetu taa priecaaties," tas ir tik drosmiigs apgalvojums, ka vaacieshi pie rezultaata 5:0 85. minuutee vareetu ljaut Hamitam nodemonstreet savu nepaarspeejamo vaartu svineeshanas tehniku

  -2 [+] [-]

, 2008-06-25 15:21, pirms 16 gadiem
Pēc šīs spēles vietējiem iedzīvotājiem labāk nerādīties ārā no mājas,jo tas var beigties bēdīgi.

     [+] [-]

, 2008-06-25 18:51, pirms 16 gadiem
" Mēs pilnībā esam nopelnījuši savu laimi "

Vo Vo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja