Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Skolari: "Domāju, ka ar Vāciju spēlēsim pusfinālā"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Skolari: "Domāju, ka ar Vāciju spēlēsim pusfinālā"
Luišs Felipe Skolari
Foto: AFP

Pēc zaudētā ceturtdaļfināla pret vāciešiem ar 2:3 "Euro 2008" turnīrā Portugāles futbola izlases treneris Luišs Felipe Skolari uzņēmās atbildību par zaudējumu, kā arī uzsvēra standartsituāciju lielo nozīmi Vācijas uzvarā.

Portugāles izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari: "Pirms turnīra domājām, ka Vācija uzvarēs savā apakšgrupā un ka mums, uzvarot savu grupu, ar Vāciju ceturtdaļfinālā nebūs jāspēlē, bet gan tikai pusfinālā. Tomēr viņi savā grupā finišēja otrie, um mums šodien nācās tikties pret lielisku komandu, īpaši spēcīgu pie standartsituāciju izpildes, kas arī izšķīra mača likteni. Zaudējām, jo ne visu darījām pareizi. Pirms spēles noteiktiem spēlētājiem likām segt Ballaku un vēl dažus vācu futbolistus, taču pie soda sitienu izpildes šī kārtība pajuka, un viņi iesita lielāko daļu soda sitienu. Tomēr par zaudējumu esmu atbildīgs tieši es, jo izvēlējos sastāvu un taktiku. Esmu ļoti vīlies, jo mūsu komandas meistarība bija pietiekama, lai sasniegtu pusfinālu, taču šajā atbildīgajā brīdī pazaudējām koncentrāciju un pieļāvām kļūdas."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +5 [+] [-]

, 2008-06-20 02:12, pirms 16 gadiem
Jaa Ordnung-muss-sein uzvareeja 2. skataamaako shaa chempionaata komandu.

  +5 [+] [-]

, 2008-06-20 02:14, pirms 16 gadiem
Jā,šodien,atskaitot pāris mometus,Portugāle neizskatījas pēc tas komandas ,kura spēleja savā apakšgrupā.Tas varbūt izskaidrojams ar to,ka viņiem pretī stājās precīzā un striktā Vācijas komanda.
Slēpts komentārs: Kaplis_x

  +6 [+] [-]

, 2008-06-20 02:27, pirms 16 gadiem
Kā Portugēziem nāca pretī stipra izlase[Vācija], tā uzreiz aprāvās, par ko liels prieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 07:06, pirms 16 gadiem
Jāpiekrīt Hose , visos vārtos portugāļus iegāza aizsardzība, nospēlējot ar lielāku pašatdevi, varēja nosegt spēlētājus.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 07:27, pirms 16 gadiem
Nu lūk ,viena "drošā fināliste"autā.Kas tur nākošais Holande,pēc tam Spānija.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 08:42, pirms 16 gadiem
Da labi... Tā bija Vācijas diena... viņi iesita gandrīz visu ko varēja iesist... kā moments, tā gols. Kamēr POR sita garām un pāri... tādā situācijā jebkuram ir grūti un pat neiespējami uzvarēt.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:06, pirms 16 gadiem
a kas par muzonu tur stadiona skan???

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:08, pirms 16 gadiem
žel,bet tomēr Ballakam izdevās aizsūtīt diezgan agri Lielo filu uz Londonu.Vācijai vakar bija veiksme

  +3 [+] [-]

, 2008-06-20 09:16, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: taisnība. Aprāvās gan
Man nepatīk, ja kāds apstrīd manu viedokli, bet mans viedoklis par Pepi, laikam jau ir izrādījies visnotaļ objektīvs, jo abi Vācijas vārti, kuri tika gūti pēc standartsituācijām, norakstāmi uz centra aizsargiem. Fereiram es daudz nepārmestu, lai gan viņš ir lažu meistars, jo viņš jau nav tik garš kā Pepe. Otrais stāvs "pieder" tieši "Real" aizsargam, tāpēc jau atkal akmens Pepes "dārziņā"

Varbūt, ja tavs viedoklis nebūtu tik klaji stulbs, neviens viņu neapstrīdētu.

Pilnīga izgāšanās Ferreiram aizsardzībā. Ja Pepe uzmana citu spēlētāju, bet bumba lido uz Ferreiras uzmanīto spēlētāju, būtu milzīga kļūda no Pepes puses pēkšņi mesties segt Ferreiras spēlētāju.
No Hose sanāk, ka pofig, kuru spēlētāju kurš aizsargs uzmana, Pepem ir jāņem visas augstās bumbas. Interesanti zināt, kā tas ir iespējams.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:22, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: taisnība. Aprāvās gan
Man nepatīk, ja kāds apstrīd manu viedokli, bet mans viedoklis par Pepi, laikam jau ir izrādījies visnotaļ objektīvs, jo abi Vācijas vārti, kuri tika gūti pēc standartsituācijām, norakstāmi uz centra aizsargiem. Fereiram es daudz nepārmestu, lai gan viņš ir lažu meistars, jo viņš jau nav tik garš kā Pepe. Otrais stāvs "pieder" tieši "Real" aizsargam, tāpēc jau atkal akmens Pepes "dārziņā"
Es tak teicu, ka Portugāles vājā vieta ir aizsardzība, it īpaši pēc standartsituācijām (tas pierādījās arī spēlē pret Vāciju).
Ai, nu vienkārši brauciet mājās ! Nav jau tālu

Pepe nevar viens nosegt visus speeleetaajus, domaa ko runaa. Pie otrajiem vaartiem Klozi sedza Ronaldo kas viegli atstaaja savu speeleetaaju nepiesegtu un taa arii tika guuti vaarti. Pepe sedza citu speeleetaaju. Pepe savu darbu dariija lieliski un rupju kljuudu no vinja puses nebija.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:24, pirms 16 gadiem
Real Madrid CF rakstīja: Jā,šodien,atskaitot pāris mometus,Portugāle neizskatījas pēc tas komandas ,kura spēleja savā apakšgrupā.Tas varbūt izskaidrojams ar to,ka viņiem pretī stājās precīzā un striktā Vācijas komanda.

Speeli redzeeji? Portugaale izskatiijaas labi, vairaak kontroleeja bumbu un radiija biistamas situaacijas. Cik Vaacija daudz vispaar uzbruka? Abi vaarti tika guuti no standartsituaacijaam un tur nu pamatiigi pieviila Portugaales aizsardziiba un pat ar diviem vaartiem nepietika lai speeleetu pusfinaalaa!

     [+] [-]

, 2008-06-20 09:24, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Nu lūk ,viena "drošā fināliste"autā.Kas tur nākošais Holande,pēc tam Spānija.

Holande droši aizsoļos līdz galam. bet Spāņi pakāsīs 1/4 finālā

     [+] [-]

, 2008-06-20 09:25, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Pepe nevar viens nosegt visus speeleetaajus, domaa ko runaa. Pie otrajiem vaartiem Klozi sedza Ronaldo kas viegli atstaaja savu speeleetaaju nepiesegtu un taa arii tika guuti vaarti. Pepe sedza citu speeleetaaju. Pepe savu darbu dariija lieliski un rupju kljuudu no vinja puses nebija.

Exactly!
Savukārt pie trešajiem vārtiem Ballaku sedza Ferreira.
Tāpat arī pie pirmajiem vārtiem malējo spēlētāju sedza Bosingva un Pepe, atstājot otru spēlētāju (Švainštaigeru) pārējiem aizsargiem (pamatā te akmens atkal Ferreira dārziņā).

     [+] [-]

, 2008-06-20 09:26, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Speeli redzeeji? Portugaale izskatiijaas labi, vairaak kontroleeja bumbu un radiija biistamas situaacijas. Cik Vaacija daudz vispaar uzbruka? Abi vaarti tika guuti no standartsituaacijaam un tur nu pamatiigi pieviila Portugaales aizsardziiba un pat ar diviem vaartiem nepietika lai speeleetu pusfinaalaa!

Kā jau es vakar smējos - Vācijai bez maz atlika uzcentrēt, lai ar augstu varbūtību bumba būtu vārtos. Portugāles aizsardzība bija katastrofa.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:27, pirms 16 gadiem
Katrā ziņā Vācijai ir labas iespējas spēlēt finālā.
Lai cik augstu es vērtētu horvātus, pieveikt Vāciju otro reizi nebūs viegli. Kaut gan pa spēkam horvātiem tas ir.

Kas pats galvenais - lai gūtu vārtus pret horvātiem, vajadzēs ko stipri vairāk par dažiem centrējumiem.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:34, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Katrā ziņā Vācijai ir labas iespējas spēlēt finālā.
Lai cik augstu es vērtētu horvātus, pieveikt Vāciju otro reizi nebūs viegli. Kaut gan pa spēkam horvātiem tas ir.

Kas pats galvenais - lai gūtu vārtus pret horvātiem, vajadzēs ko stipri vairāk par dažiem centrējumiem.

Protams. Jebkādā gadījumā pusfināla pretinieks potenciāli būs vājāks nekā ceturdaļfināla oponents Portugāle. Vienīgi es ļoti, ļoti ceru, ka šī uzvara vāciešiem neaizmiglos acis. Ja ar to viss būs kārtībā, tad 99%, ka Vācija būs finālā. Vismaz tam tā jābūt.
Vakar mēs tiešām varējām redzēt augstas klases uzbrukuma futbolu - pāris kļūdas aizsardzībā, spēlētāju nepiesegšanas no abu komandu puses - un uzreiz vārti.... Portugāļi šajā čempionātā, vienkārši, nebijuši satikuši, pretinieku, kas kļūdas nepiedod....

     [+] [-]

, 2008-06-20 09:48, pirms 16 gadiem
Vaacija pirmaa puslaikaa vienkaarsi speeleeja super vareeja veel iesist kaadus vaartus,peedeejaas 10-15min Portugaale kontroleeja bumbu ,kas vainagojaas ar vaartu guvumu 40min.,ottrajaa puslaika saakumaa bija liidziiga speele bet biistamaaki momenti izdevaas Vaacijai,un nedaudz veelaak arii vaarti.Peec vaartiem pilniiga bumbas kontrole paargaaja Portugaalei,bet biistamu momentu tik pat kaa nebija,kaa teica komenteetaajs(tas nebija Latvijaa),tad Portugaale, neatceros preciizi kaut kur paari pa 23 sitieniem pa vaartiem no kuriem 4vai 5 tikai vaart cetrstuurii!!!!!!Taadu es futbolu redzeeju.Taa kaa domaaju kad uzvareja labaakais!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:49, pirms 16 gadiem
Tapēc man tie vācieši netīk - atkal manējos izčakarē

     [+] [-]

, 2008-06-20 09:57, pirms 16 gadiem
Taisniiba par Fereiras vainu pie pirmajiem vaartiem - kad Shvainijs laukuma viduu starteeja, lai nosleegtu Poldija centreejumu (kas par briinumskaistu golu!), Fereira kaadu briidi palika staavam un vairs nepaspeeja Shvainbeshtaigeru nokjert

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 10:02, pirms 16 gadiem
Spēle bija tāda, kāda bija . Tās raksturu noteica tas, ka ļoti īsā mirklī vācieši izvirzījās vadībā ar divām bumbām. Tas noteica to, kādā veidā abas komandas spēlēja tālāk.Jebkurā gadījumā vācieši spēlēja pietiekami pragmatiski un organizēti, lai nosargātu savu uzvaru. Gribētos izcelt Ballaku, kurš gāja kā tanks.Kas attiecas uz portugāļiem, jā viņi centās , īpaši otrajā puslaikā kko vērst sev par labu, uz beigām jau gan aizgāja neliels haosiņš viņu darbībā, bet prieks par abu komandu samērā augsto līmeni.Ja salīdzina ar iepriekšējās dienas spēli Krievija- Zviedrija, tad nu diena pret nakti.

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:02, pirms 16 gadiem
Ballaks aizsutija Skolari uz Londonu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:16, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: Spēle bija tāda, kāda bija . Tās raksturu noteica tas, ka ļoti īsā mirklī vācieši izvirzījās vadībā ar divām bumbām. Tas noteica to, kādā veidā abas komandas spēlēja tālāk.Jebkurā gadījumā vācieši spēlēja pietiekami pragmatiski un organizēti, lai nosargātu savu uzvaru. Gribētos izcelt Ballaku, kurš gāja kā tanks.Kas attiecas uz portugāļiem, jā viņi centās , īpaši otrajā puslaikā kko vērst sev par labu, uz beigām jau gan aizgāja neliels haosiņš viņu darbībā, bet prieks par abu komandu samērā augsto līmeni.Ja salīdzina ar iepriekšējās dienas spēli Krievija- Zviedrija, tad nu diena pret nakti.

izskatījās ka portugāļi bija diezgan pārliecināti ka savus golus iesitīs, bet nebija īsti gatavi faktam ka ielaidīs 3gb., man škrobe liela, bet nu nekas, paliek oranžie un horvāti Vakardienas spēli nekomentēšu, te man atliek tik pateikt abām komandām lielu paldies!!! vispār šis čempis pārspēj manas cerības

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 10:30, pirms 16 gadiem
puramuk rakstīja: a kas par muzonu tur stadiona skan???

Bellini - Samba De Janeiro

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:34, pirms 16 gadiem
huy

To pārliecību viņiem pastiprināja puslaika beigās Gomeša gūtie vārti.Arī es, kā futbola skatītājs būtu gribējis, lai viņi izlīdzina, jo tad tālāk paliktu vēl interesantāk, bet kas to deva ! Vispār vācieši malači, jāsaka, ka uzvarēja stiprākais un pelnīti. Portugāļi nepadevās un līdz beigām priecēja visus ar dažām labām epizodēm, - Nani piedeva īstu asumiņu viņu spēlē !Drusku manuprāt veiksmīgāk un pārliecinošāk izgājienos vajadzēja nospēlēt Rikardo, - īpaši pie trešajiem vārtiem.

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:50, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: taisnība. Aprāvās gan
Man nepatīk, ja kāds apstrīd manu viedokli, bet mans viedoklis par Pepi, laikam jau ir izrādījies visnotaļ objektīvs, jo abi Vācijas vārti, kuri tika gūti pēc standartsituācijām, norakstāmi uz centra aizsargiem. Fereiram es daudz nepārmestu, lai gan viņš ir lažu meistars, jo viņš jau nav tik garš kā Pepe. Otrais stāvs "pieder" tieši "Real" aizsargam, tāpēc jau atkal akmens Pepes "dārziņā"
Es tak teicu, ka Portugāles vājā vieta ir aizsardzība, it īpaši pēc standartsituācijām (tas pierādījās arī spēlē pret Vāciju).
Ai, nu vienkārši brauciet mājās ! Nav jau tālu

Nu bet friči ir vidēji pa 7cm garāki, bija redzams, ka masīvāki un spēcīgāki, nez, vai visu var uzvelt šim kopumā lieliski spēlējošajam aizsargam..

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:56, pirms 16 gadiem
Paldies tev ZIZZU!!!!

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:35, pirms 16 gadiem
Beidzot viens normāls treneris kurš uzņemas atbildību, nevis visādi Domeniki, Beresņevi, Znaroki, vieni zāģi, a uzplečus sev spodrina maz neliekas..

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:45, pirms 16 gadiem
Es ari ta domaju, bet nu Horvatija nepaspej parsteigt!