Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: ''Divu līdz trīs dienu laikā paziņošu savu lēmumu''

Ronaldu: ''Divu līdz trīs dienu laikā paziņošu savu lēmumu''
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" pussargs Krištianu Ronaldu paziņojis, ka savus nākotnes plānus viņš paziņos divu līdz trīs dienu laikā.

Jau pēc sezonas beigām klīda runas, ka Ronaldu varētu pārcelties uz kādu citu komandu, lai arī līgums ar Anglijas Premjerlīgas čempioniem "Manchester United" spēlētājam ir spēkā līdz pat 2012. gadam. Par viņa pakalpojumiem ļoti interesējās Madrides "Real" futbola klubs, kas beigās "United" vadībai lika vērsties Starptautiskajā Futbola Federācijā (FIFA) ar lūgumu sodīt "Real" par negodīgiem paņēmieniem iegūt šo pussargu. Jau toreiz Ronaldu teica, ka par savu karjeras turpmāko likteni viņš lems pēc tam, kad beigsies čempionāts.

''Divu līdz trīs dienu laikā paziņošu par saviem nākotnes plāniem, jo turnīrs mums ir beidzies,'' pēc vakardienas zaudējuma Vācijas izlasei saka Ronaldu. ''Runāšu ar "Manchester United" vadību. Mēģināsim panākt savstarpēju vienošanos un tad redzēsim, kas būs tālāk.'' Uz jautājumu, vai viņš ir izlēmis pievienoties "Real" komandai, pussargs atbildēja: ''Nē, vēl neesmu. Tagad man būs kājas operācija, jo man jau kādus trīs mēnešus ir problēmas ar kāju.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

1 2 44 komentāri

 +26 [+] [-]

, 2008-06-20 09:14, pirms 16 gadiem
ja jau tā izsakās tad iespējams ka tiešām aizies no MU, bet manuprāt tā būtu liela muļķība!!!
Slēpts komentārs: mr.plum

 +10 [+] [-]

, 2008-06-20 09:20, pirms 16 gadiem
mr.plum, vai tev ir piemeers kur vinjsh taa simuleeja ? Izņemot vakardienu, tas tiešām nebija forši, bet nu balaks simulēja divreiz tākā vakardienas spēlē lielā simulātora statusu ieguva balaks .

  +7 [+] [-]

, 2008-06-20 09:20, pirms 16 gadiem
Kāpēc tā ir muļķība? Puisis ar MU izcīnīja gandrīz visas iespējamās trofejas, aizvadījis tur laikam 4-5 sezonas. Tas ir pilnīgi normāli, ka viņš savos 23 gados grib pamēģināt arī kaut ko citu. Sūdīgāk būs, ja viņam kritīsies sniegums motivācijas trūkuma dēļ un tad MU no viņa vaļā vairs netiks līdz pat 2012. gadam.
Slēpts komentārs: Juventus

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:29, pirms 16 gadiem
ja buutu palicis, tad uzreiz pateiktu....

  +6 [+] [-]

, 2008-06-20 09:29, pirms 16 gadiem
Ceru, ka tomēr paliks MU rindās. Savadāk Real viņš nespidēs tik fantastiski, kā šogad. Un kas zin varbūt viņam ir iespēja kļūt par labāko MU vīru (4ever)

 +15 [+] [-]

, 2008-06-20 09:31, pirms 16 gadiem
United būs spēks arī bez viņa.
Nelojāli spēlētāji United nav vajadzīgi. Ja vēlas prom, lai tik kravā mantas. Galvenais dabūt atbilstošu samaksu par viņu no Real.
Slēpts komentārs: mr.plum

  +9 [+] [-]

, 2008-06-20 09:32, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Ceru, ka tomēr paliks MU rindās. Savadāk Real viņš nespidēs tik fantastiski, kā šogad. Un kas zin varbūt viņam ir iespēja kļūt par labāko MU vīru (4ever)

Vinjs sevi jau ir ierakstiijis MU veestures graamataa. Ja ies uz real tad ierakstiis atkal kaa speeleetaajs par kura paareju ir samaksaata lielaakaa summa futbola veesturee.

  -4 [+] [-]

, 2008-06-20 09:36, pirms 16 gadiem
Kapēc tieši real? Būtu labāk gājis uz Barca!
p.s. mēģinās piekoļit kluba vadību lai laiž projām. (Uztaisīs savu maza kucēna skatienu un vieism izkusīs sirdis)
p.s.2 ceru, ka tomēr nepalaidīs projām!

  -3 [+] [-]

, 2008-06-20 09:38, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: United būs spēks arī bez viņa.
Nelojāli spēlētāji United nav vajadzīgi. Ja vēlas prom, lai tik kravā mantas. Galvenais dabūt atbilstošu samaksu par viņu no Real.

Pilniba piekritu. Sadi speletaji, kas pasi nezin ko un ka grib MU nav vajadzigi. Cukurins manas acis ir zaudejis loti daudz cienas pedeja laika. Real tapat atpogas naudinu, bez ta nepaliksim. Preti vel Robinjo un nemaz nebus tik bedigi. Protams sezona bus gruuta un, iespejams, bez lielam trofejam...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:39, pirms 16 gadiem
No viņa nav nekas nav atkarīgs. Ir līgums līdz noteiktam gadam, šis ir oficiāls dokuments, tātad arī vīram ir jāpilda savs solījums. Skaidrs, ka Skolari šo centās visu laiku pierunāt, lai iet uz Real, jo pats trenēs Chel$ea

  +4 [+] [-]

, 2008-06-20 09:40, pirms 16 gadiem
CRC rakstīja: Pilniba piekritu. Sadi speletaji, kas pasi nezin ko un ka grib MU nav vajadzigi. Cukurins manas acis ir zaudejis loti daudz cienas pedeja laika. Real tapat atpogas naudinu, bez ta nepaliksim. Preti vel Robinjo un nemaz nebus tik bedigi. Protams sezona bus gruuta un, iespejams, bez lielam trofejam...

Nezinu, ja dabūsim pretī Robinho, Šneideru vai ko tamlīdzīgu, arī bez lielajām trofejām nepaliksim.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:41, pirms 16 gadiem
massbeat rakstīja: No viņa nav nekas nav atkarīgs. Ir līgums līdz noteiktam gadam, šis ir oficiāls dokuments, tātad arī vīram ir jāpilda savs solījums. Skaidrs, ka Skolari šo centās visu laiku pierunāt, lai iet uz Real, jo pats trenēs Chel$ea

Patiesībā no viņa ir atkarīgs pilnīgi viss. Viņš var mierīgi izdarīt tieši tādas pašas cūcības, kā izdarīja Ronaldinho - proti, sākt simulēt traumas; neierasties uz treniņnometnēm, u.c. Tādā gadījumā nāktos viņu turēt uz soliņa vai pārdot. Un izdevīgāk būtu pārdot.

  +4 [+] [-]

, 2008-06-20 09:43, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: United būs spēks arī bez viņa.
Nelojāli spēlētāji United nav vajadzīgi. Ja vēlas prom, lai tik kravā mantas. Galvenais dabūt atbilstošu samaksu par viņu no Real.

Pilnīgi pareizi, SAF nekad nav cīnijies un auklējies ar spēlētājiem kuri nav lojāli MU ! Un pareizi dara, nav vajadzīgs uz laukuma spēlētājs, kurš domā ka citur viņam būs labāk. Un vairumā gadījumu tikai aizejot citur šie saprot, cik labi bij te

  +4 [+] [-]

, 2008-06-20 09:44, pirms 16 gadiem
ABa rakstīja: Pilnīgi pareizi, SAF nekad nav cīnijies un auklējies ar spēlētājiem kuri nav lojāli MU ! Un pareizi dara, nav vajadzīgs uz laukuma spēlētājs, kurš domā ka citur viņam būs labāk. Un vairumā gadījumu tikai aizejot citur šie saprot, cik labi bij te

Tieši tas arī ir iemesls, kāpēc United tik ilgi ir pašā virsotnē ar Fergusonu pie stūres.
Slēpts komentārs: baklazhans

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:48, pirms 16 gadiem
baklazhans rakstīja: kapec uzreiz nelojali!? vai tad visiem jabut kaa Gigsam kas visu muzu MU spelee??

Savā komentārā vārdu "nelojāls" lietoju ar nozīmi "tāds, kurš vēlas prom".

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:50, pirms 16 gadiem
un kas tad viņam var liegt doties prom?! ja tiešām baigi gribēs, tad aizies jebkurā veidā un līgums līdz 12ajam ir sīka vienība, ja runa ir par vienu no šobrīd labākajiem futbolistiem pasaulē!
var jau arī saprast cilvēcisko faktoru - viens ir spēlēt futbola dinastijā, šobrīd labākajā Eiropas komandā, kurā treneris nav mainījies n-tos gadus, bet... ja runa virzās uz dzīves apstākļiem, tad lietainā UK ar mūžīgajiem +15 grādiem, smogiem, neglītajām vecenēm un garīgi atpalikušajiem angļu futbola hulīšiem, nav tas pateicīgākais variants! un, ja vēl runa būtu kaut par Londonu, nevis par miestu(ģeogrāfiski, ne futbola ziņā) kāds ir Mančestera... ar vienu no skaistākjām pasaules pilsētām Madridi tā pat sacensties nevar! atcerēsimies, ka Ronaldu ir portugālis un dzīves baudītājs, ne tikai futbolists, kurš nu ir sasniedzis pietiekami augstu līmeni, lai izvēlētos ne tikai superkomandu, bet arī superapstākļus!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:52, pirms 16 gadiem
mr. plum tu esi uzsēdies uz fakta un spītīgi turies pie tā. Kā sacīt jāsaka redzi to ko gribi redzēt. ES domāju ka Ronaldu būtu labi noslēgt līgumu ar Real uz diviem gadiem ne vairāk. Kaut gan MU ja paliks arī būšu priecīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:07, pirms 16 gadiem
Mansion rakstīja: Kāpēc tā ir muļķība? Puisis ar MU izcīnīja gandrīz visas iespējamās trofejas, aizvadījis tur laikam 4-5 sezonas. Tas ir pilnīgi normāli, ka viņš savos 23 gados grib pamēģināt arī kaut ko citu. Sūdīgāk būs, ja viņam kritīsies sniegums motivācijas trūkuma dēļ un tad MU no viņa vaļā vairs netiks līdz pat 2012. gadam.

vai tad mēs nezinām kas ir Madrides Real...Neviens tur pa īstam nav uzspīdējis! Tikai vienas individualitātes! Kas notika ar Bekhemu kad viņš gāja to pašu ceļu?!? Visi zinām - karjera strauji uz leju ... Anglijas izlasē neņēma, aizgāja spēlēt uz ASV Galaxy - nevarētu teikt ka būtu futbola grands!

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:24, pirms 16 gadiem
Mēģinās ivenoties ar vadību? Izklausās ka prasīs lielāku algu, kas ta tāpat naudas nepietiek?

  +4 [+] [-]

, 2008-06-20 10:27, pirms 16 gadiem
To buuvnieks: Nu kas tad notika ar Bekhemu???? Viņš nopelnīja vairāk naudas nekā puse MU spēlētāji kopā, tad vēl pārcēlās uz ASV, losandželosu, kur arī ir super klimats, būdams elks amerikā (zinu no pazīstamiem amerikāņiem) noslēdza tur ļīgumu par vēl mistiskāku summu un tagad izbauda dzīvi. Skaidrs ka no fanu puses mēs vienmēr domājam par futbolu, par kvalitāti utt, bet skatoties no spēlētāja puses - tas tomēr ir darbs, un iespēja labi nopelnīt ir ļoti svarīga.

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:34, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: United būs spēks arī bez viņa.
Nelojāli spēlētāji United nav vajadzīgi. Ja vēlas prom, lai tik kravā mantas. Galvenais dabūt atbilstošu samaksu par viņu no Real.


Pilnigi, pilnigi pareizi!
Un vel dzirdeju ka shie apmainja ir gatavi dot Robinjo... tas jau ari nav zemee metams... un kad runa par CR, man visu laiku naak R10 atminja, kad pirms vinji uzvareja CL, Ronaldinjo tika uzskatits par futbola dievu, kursh nekad nepametis barcu un vinja kapakmnes bus uzlikts blakus Nou Camp... un kas notika? Tagad no vinja Barca grib tikt valjaa... un man shkjiet ka CR piedzivos to pashu... tikai RM!
TAs protams mans viedoklis!
Bet nu lai veicas!
MU vajag lojaalus speletajus!!

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:49, pirms 16 gadiem
Nu laikam jau skaidrs, ka dosies prom.. Varbūt tā būtu pat labāk, ja neietu uz Real- cik spēlētājus šis klubs nav izbrāķējis.. No otras puses, zinot Mančesteras treneri, šaubos, ka viņš tik viegli šito čomu laidīs prom

     [+] [-]

, 2008-06-20 10:52, pirms 16 gadiem
Jāpārdod, kamēr vēl var dabūt normālu piķi. Tāpat izskatās pēc gājēja agrāk vai vēlāk, tad nu jāizspiež max.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 10:54, pirms 16 gadiem
...es izlemšu 3 dienu laikā...
1. tu nebūsi vienīgais lēmējs šajā bariņā...
2. tev puisīt ir līgums līdz 2012, klubā kurš tevi pilnveidoja un aizstāvēja... fani dziedāja tavu vārdu, kad pēc pasaules čempja visa pārējā anglija tevi gribēja novākt... un tagad tev te ir slikti!

Es labi esmu pavadījis laiku šajā labo draugu lokā, bet tagad man ar jums ir garlaicīgi... došos meklēt citus... TĀ NEDARA!
Ja ej tad aizej ar cieņu!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-20 11:10, pirms 16 gadiem
cerams, paziņos par karjeras beigšanu.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 11:12, pirms 16 gadiem
diletants Jankovskis joprojaam domaa, ka Ronaldo ir Ronaldu
zjurnaalistinjsh, publicistinjsh amatieriitis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 11:38, pirms 16 gadiem
cik atceros, vislieliskākā karjera Madridē bija Vudgeitam.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 11:55, pirms 16 gadiem
Lauris Bērziņš rakstīja: cik atceros, vislieliskākā karjera Madridē bija Vudgeitam.

Un kur viņš tagad ir? Totenhemā XD
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 44 komentāri