Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Fliks: "Esam otrā stāva meistari"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Fliks: "Esam otrā stāva meistari"
Hansi Fliks un Joahims Lēvs
Foto: AFP

Vācijas futbola izlases diskvalificētā galvenā trenera Joahima Lēva vietā preses konferencē piedalījušais Hansi Fliks pēc uzvarētā ceturtdaļfināla pret Portugāli (3:2) "Euro 2008" turnīrā uzsvēra, ka komandā ir daudz spēlētāju, kas lieliski spēlē ar galvu.

Vācijas izlases trenera asistents Hansi Fliks: "Esam ļoti lepni par veidu, kā spēlējām no pirmās līdz pat pēdējai minūtei. Cīnījāmies smagi, veidojām lieliskus uzbrukumus un jūtamies ļoti laimīgi. Vācija ir īsta turnīru komanda, kas atbildīgākajos brīžos spēj sakoncentrēties. Mačā pret Austriju mums bija problēmas ar flangiem un šodien ar to tikt galā bija īpaši svarīgi, jo pretiniekiem bija tādi malējie pussargi kā Krištianu Ronaldu un Simao. Gribējām arī būt spēcīgi laukuma vidusdaļā, tāpēc likām lietā Simonu Rolfesu un Tomasu Hiclspergeru. Vēlējāmies veidot trijstūrus ar diviem centra pussargiem un malējiem pussargiem. Tas palīdz spēlēt aizsardzībā un atstājām Portugālei uzbrukumiem maz vietas. Pirms spēles izdarīju likmi, ka iesitīsim no standartsituācijas. Iesitām divreiz, tā ka varbūt man vajadzēja divkāršot likmi. Standartsituācijās parādījām sevi lieliskā līmenī, jo mūsu komandā taču ir tik daudz spēlētaju, kas labi pieprot spēli
otrajā stāvā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-06-20 03:38, pirms 16 gadiem
Beidzot dzirdu preciizu taktikas skaidrojumu! Patieshaam izsmeljoshi un preciizi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2008-06-20 07:16, pirms 16 gadiem
mucho rakstīja: Vācieši (it sevišķi Ballaks) ir meistari mugurā grūšanā.
Protams, Klose visu izdarīja lieliski - īstajā brīdī, īstajā vietā ar labu sitienu, bet būsim godīgi - tur bija jānospēlē aizsardzībai.
Nevienā no nākamajām spēlēm tādu kļūdu nebūs.
Gribēšu redzēt "izcilo" vācijas izlases spēli.

Tev laikam sapite tagad sirsnina ka Vacija vineja
nejau Vacija ur vainiga ka Portugale nemak spelet aizsardziba...

  +6 [+] [-]

, 2008-06-20 07:36, pirms 16 gadiem
Ballaka vārti jau tīri godīgi nebija,bet futbolā tādas viltības atliku likam,ja tiesnesis nepamanīja,tad neko.Tomēr visumā friču uzvara nebija apšaubāma.

  +8 [+] [-]

, 2008-06-20 08:17, pirms 16 gadiem
mucho rakstīja: Vācieši (it sevišķi Ballaks) ir meistari mugurā grūšanā.
Protams, Klose visu izdarīja lieliski - īstajā brīdī, īstajā vietā ar labu sitienu, bet būsim godīgi - tur bija jānospēlē aizsardzībai.
Nevienā no nākamajām spēlēm tādu kļūdu nebūs.
Gribēšu redzēt "izcilo" vācijas izlases spēli.

Kāda tur grūšna bija??!! Ja būtu grūdis, portugālis jau nu nebūtu tas, kurš nekristu gar zemi... Tā bija normāla kontakta spēle. Bet es jau tevi saprotu - zaudētāji jau vienmēr ķersies pie pēdējā salmiņa, lai attaisnotu savu neveiksmi

  -3 [+] [-]

, 2008-06-20 08:26, pirms 16 gadiem
kaadaa veidaa vaartus guva balaks man gan nepatika....

     [+] [-]

, 2008-06-20 08:55, pirms 16 gadiem
man nepatika, kaa Ballaks nosimuleeja sitienu pa gjiimi. Vaacietim tik zemiska maazhoshanaas nepiestaav, nav vinjsh ne griekjis, ne turks.

     [+] [-]

, 2008-06-20 08:56, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Kāda tur grūšna bija??!! Ja būtu grūdis, portugālis jau nu nebūtu tas, kurš nekristu gar zemi... Tā bija normāla kontakta spēle. Bet es jau tevi saprotu - zaudētāji jau vienmēr ķersies pie pēdējā salmiņa, lai attaisnotu savu neveiksmi

Un uzvarētāji vienmēr teiks, ka TUR nekā nebija

  +5 [+] [-]

, 2008-06-20 08:57, pirms 16 gadiem
vaimanvai rakstīja: man nepatika, kaa Ballaks nosimuleeja sitienu pa gjiimi. Vaacietim tik zemiska maazhoshanaas nepiestaav, nav vinjsh ne griekjis, ne turks.

varbūt čigāns?!
Slēpts komentārs: go_reds_go

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 09:20, pirms 16 gadiem
Es biju uzlicis 30ls uz Vaciesiem!!!Un tagad liksu ka Vaciesi speles finala!!!I love GERMANY!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:20, pirms 16 gadiem
L_2000 rakstīja: kaadaa veidaa vaartus guva balaks man gan nepatika....

galvenais ka tiem kas bija par Vaciju lai patik... piemeram man

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:21, pirms 16 gadiem
mucho rakstīja: Vācieši (it sevišķi Ballaks) ir meistari mugurā grūšanā.
Protams, Klose visu izdarīja lieliski - īstajā brīdī, īstajā vietā ar labu sitienu, bet būsim godīgi - tur bija jānospēlē aizsardzībai.
Nevienā no nākamajām spēlēm tādu kļūdu nebūs.
Gribēšu redzēt "izcilo" vācijas izlases spēli.

Pēc pusfināla gribēšu redzēt tavu "izcilo' komnetu.

  +5 [+] [-]

, 2008-06-20 09:22, pirms 16 gadiem
go_reds_go rakstīja: Nu d irsā tos fričus!

tu laikam esi kadu ipasu sexa veidu piekritejs!
ieteikums-sazinies ar Maksu Mosliju..varbut vins tev kadas fricenes ar frica terpiem var aizsaut

  -4 [+] [-]

, 2008-06-20 09:37, pirms 16 gadiem
Īsumā par Vācijas spēli - viens vārtu moments un trīs goli
Atgriežas vecā labā Vācija - spēlē 22 spēlētāji 90 minūtes, bet uzvar vienmēr Vācija
Cerams, ka talāk par pusfinālu netiks.

  -4 [+] [-]

, 2008-06-20 09:43, pirms 16 gadiem
portugalei bija samera jauna komanda. varbut dazi tur bija pari 27, bet parsvara bija jaunie. Gaidu ar nepacietibu nakamo Portugales : Vacijas speli. Tad visi vaciesi raudas ka zaudejusi ar 2 vartiem. redzejat ka tie tris vacu aizsargi uz Nani neko nespeja izdarit. Normalas senes. Balaks, kad iesita golu smuki nesospeleja. varbut pa TV tur nekas neizskatas, bet speletajam tas ir jutami. kas tas par vacu futbolistu kurs var uzkapt speletajam tisam uz kajas. kas vins par sportistu var but ja nemak sportiski uzvesties. bet Nani smuku apčakareja tos tris vacu aizsargus un iecentreja uz galvas. vaciesi bija bezspecigi!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-20 09:48, pirms 16 gadiem
Atcereesimies tikai, ko pirms speeles teica Felipe Skolari. Vinsh nosauca dazhu vaacieshu augumus un tad suudzeejaas, ka Portugaales izlasee speeleejot tikai 1,15-1,20 gari speeleetaaji. Ja taada runa beidzas ar taadu iznaakumu, tad - labriit!

Vaacieshi - futbola inovatori un revolucionaari. Jau vairaakus machus peec kaartas vinju komandaa speelee staigaajoshs paugurs (neliels kalns). Parasti tas izpauzhas vienkaarshi ar viena speeleetaaja truukumu, bet vakar shis staigaajoshais paugurs faktiski "guva" otros vaartus! Precizitaates labad var pieziimeet, ka pauguri pa bumbu nesit, bumba atlec pret pauguru vaartsargam gruuti paredzamaa virzienaa, bet gols paliek gols, un arii speeles protokolaa tika fikseets kaa paugura (Kl.) guuts.

Tagad - par revoluuciju. Visi jautaa, kas buus Vaacijas pirmais numurs peec Leemana karjeras beigaam. Atbilde - vajag pieshkjirt pilsoniibu Cugshpicei vai kaadam citam lielaakam kalnam un uz priekshu! Protams, Eiropas meerogaa ar to vareetu arii nepietikt, kad jaaspeelee buus pret Monblaanu vai Materhornu, nemaz nerunaajot par gaisa divciinjaam pret Akonkagvu vai Chomolungmu, bet taads ir inovatora liktenis - ienest jaunas idejas, kuras tad var izmantot arii citi...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 10:35, pirms 16 gadiem
roberts balodis rakstīja: Un uzvarētāji vienmēr teiks, ka TUR nekā nebija

Šajā gadījumā tiešām var teikt, ka tur nekā nebija. Ja tev pašam iznāk kādreiz fūzi uzkapāt, tu taču būsi pamanījis un nenoliegsi, ka katrs kontakts ar rokām nav pārkāpums!!
Futbols tomēr ir vīru spēle, kur spēka cīņa un fizisks kontakts ir neizbēgams. Un pie katra mazākā pieskāriena nav jākrīt gar zemi (malacis Fereira). Bet tas jau ir cits stāsts, un par to esportā bija plaša diskusija ar neskaitāmiem komentāriem...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 10:58, pirms 16 gadiem
alkatis rakstīja: portugalei bija samera jauna komanda. varbut dazi tur bija pari 27, bet parsvara bija jaunie. Gaidu ar nepacietibu nakamo Portugales : Vacijas speli. Tad visi vaciesi raudas ka zaudejusi ar 2 vartiem. redzejat ka tie tris vacu aizsargi uz Nani neko nespeja izdarit. Normalas senes. Balaks, kad iesita golu smuki nesospeleja. varbut pa TV tur nekas neizskatas, bet speletajam tas ir jutami. kas tas par vacu futbolistu kurs var uzkapt speletajam tisam uz kajas. kas vins par sportistu var but ja nemak sportiski uzvesties. bet Nani smuku apčakareja tos tris vacu aizsargus un iecentreja uz galvas. vaciesi bija bezspecigi!


Pirmkārt, jauns nenozīmē slikts.
Otrkārt, PČ spēli par trešo vietu atceries? Vai arī toreiz vāciešiem veicās?

  +2 [+] [-]

, 2008-06-20 11:12, pirms 16 gadiem
Veiksme vai meistariiba, kas zina, bet vaacieshiem abaas speelees (pret portugalajiem) stipri paliidzeeja sava laukuma faktors. Visaas grupu turniira speelees vaacieshu fanu sektors bija mazaakumaa, bet vakar - nospiedoshaa vairaakumaa, un savas sienas ljoti paliidz Akuraatie un bezkaisliigie vaacieshi patiesiibaa ir ljoti emocionaali, es pat teiktu, ka "Sommermärchen'06" ar taadu izlasi nebuutu iespeejama bez fanu radiitaa emociju vilnja! Vakar tas atkal bija juutams, magjiskaa saikne starp komandu un liidzjuteejiem, kas paliidzeeja ienest bumbas Rikardo vaartos vai aizspert prom no sava soda laukuma. Ar individuaalo meistariibu un portugaalju spiitu vien shitaadu pretinieku neuzvareet

Nolieciet speeli Portugaalee vai Braziilijaa un emocionaalais paarsvars buus portugaalju pusee.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 13:44, pirms 16 gadiem
Manuprāt Vācijas 3šie un daļēji arī 2rie vārti ir uz Rikardu sirdsapziņas, jo brīdī, kad Šveinšteigers centrēja bumbu soda laukumā viņam bija jāskatās nevis kur skrien Ballaks, bet gan kur lido bumba - atkārtojumā labi bija redzams, Rikardu it kā devās pēc bumbas, bet tad pusceļā pārdomāja, ka tomēr neleks un nemēģinās to izsist un tas arī maksāja 3šos vārtus. Būtu viņš nospēlējis līdz galam, iespējams vārti netiktu zaudēti.
Runājot par "drausmīgajiem" pārkāpumiem pēc kuriem ar sāpēs saviebtu grimasi sejā jāvārtās pa zemi vismaz minūti, man dažreiz šķiet, ka futbolu spēlē ļoti trausli cilvēki - palaistu viņus hokeju uzspēlēt, vispār laikam sarautu gabalos. Visas tās pietēlošanas bojā prieku skatīties spēli, jo tā zaudē savu ritmu un sanāk saraustīta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:05, pirms 16 gadiem
mucho rakstīja: visi vāciešu fani ir āksti.
kad viņi muļājās apakšgrupā, visi novērsāties, tagad, līdzko sāk rādīt spēli, "lielie fani" atkal aizstāv savu komandu ar zobiem.


pilnigi piekritu! te pat noteikti dazi nav vacu fani, tikai tagad priecajas par vacu komandas uzvaru pār portugāli, jo pašiem portugāle riebās.