Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Bulahruzs tomēr spēlēs

Bulahruzs tomēr spēlēs
Halids Bulahruzs Nīderlandes izlases
treniņā. Foto: AP

Nīderlandes futbola izlases aizsargs Halids Bulahruzs komandas galvenajam trenerim Marko van Bastenam paziņojis, ka sestdien tomēr būs gatavs doties laukumā Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā pret Krieviju.

Bulahruza ģimene saņēma sēru vēstis, jo trešdien nomira viņa priekšlaicīgi dzimusī meitiņa.

"Es saprotu, cik smagi Halidam tagad klājas. Tāpēc darīsim visu iespējamo, lai atbalstītu viņu," izteicās van Bastens. "Tomēr mūsu mērķis palicis nemainīgs – uzvara pret Krieviju, un tas ir tieši tas, ko vēlas Bulahruzs."

26 gadus vecais Bulahruzs atrodas slimnīcā Lozannā pie savas sievas Sabijas, kura tur tika nogādāta ar grūtniecības komplikācijām. Van Bastens arī apstiprināja, ka Bulahruzs jebkurā brīdī varēs atstāt Nīderlandes komandas nometni, lai būtu tuvāk savai sievai.

Runājot par gaidāmo maču ar Krieviju, van Bastens izteicās: "Viņi ir iespēlējušies. Pēc smagā čempionāta sākuma, tagad Krievija spēlē ar katru spēli labāk. Viņi ir uz uzbrukumu tendēta komanda, ar individuāli tehniskiem spēlētājiem."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 22:42, pirms 16 gadiem
Jūtu līdzi viņam, tiešām tas ir sāpīgi Lai izdodas vismaz uzvarēt Krieviju! Vismaz kaut kāds mierinājums. P.S. Ir svarīgi, ka šādā brīdī va Bastens saprot spēlētāju un to atbalsta, ir zināmi daži treneri, kuri nebūtu tik izpalīdzoši