Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Aragoness: "Jāsaglabā uzvarētāju gars"

Jānis Pārums

Aragoness: "Jāsaglabā uzvarētāju gars"
Luiss Aragoness
Foto: AP

Pēc uzvaras pēdējā Eiropas futbola čempionāta D apakšgrupas spēlē pār Grieķiju (2:1), Spānijas izlases galvenais treneris Luiss Aragoness atzina, ka apakšgrupas spēles ir jāaizmirst, jākoncentrējas ceturtdaļfināla mačam un jāsaglabā uzvarētāju gars.

"Otrajā puslaikā mani spēlētāji pierādīja, ka ir lieliskā sportiskā formā. Pirmajā puslaikā mums nebija vajadzīgais spēles temps, mēs vairāk pielāgojāmies pretiniekam, taču pēc pārtraukuma mēs spēlējām tikpat labi kā ierasts. Mums bija piecas vai sešas vārtu gūšanas iespējas, mēs varējām iesist vairāk vārtu," pēc mača atzina Spānijas izlases galvenais treneris Luiss Aragoness.

Ceturtdaļfinālā spāņiem būs jāspēlē ar Itāliju. Aragoness uzsvēra, ka komanda pilnībā koncentrējas šim mačam: "Mums ir jāaizmirst ar ko mēs spēlējām un kā spēlējām. Jākoncentrējas nākamajai spēlei un jāsaglabā uzvarētāju gars. Mēs varam uzvarēt. Būs grūti, taču komanda būs gatava mačam ar Itāliju par 110 procentiem."

Neskatoties uz zaudējumu, Grieķijas izlases galvenais treneris Oto Rehāgels sevis vadīto komandu pārāk nekritizēja: "Domāju, ka spēlētāji ļoti centās, taču Spānijas komanda prata mums uzspiest savu spēles stilu. Mums vajadzēja uzbrukt daudz aktīvāk, bet ielaidām otros vārtus. Spānija vairāk kontrolēja bumbu un domāju, ka tas ir viens no galvenajiem iemesliem kāpēc šovakar zaudējām."

"Mēs bijām vadībā ar 1:0, varējām uzvarēt. Liela daļa spēlētāju aizvadīja lielisku maču," savus padotos uzslavēja Rehāgels. "Ikviens gribēja uzvarēt. Diemžēl pie rezultāta 1:1 un 1:2 mums neizdevās pārņemt iniciatīvu. Man jāatzīst, ka mēs neesam komanda, kas gūst vārtus viegli."

Izmantotie resursi:
Reuters
AFP

     [+] [-]

, 2008-06-19 08:43, pirms 16 gadiem
Ar nepacietību gaidīšu spāņu uzvaru mažā ar Itāliju. Ceru, ka tā arī būs.

     [+] [-]

, 2008-06-19 11:05, pirms 16 gadiem
Gaidu finālā Spāniju!!

     [+] [-]

, 2008-06-19 12:13, pirms 16 gadiem
Šitā jūs čaļi to garu parasti 1/4 finālam noturat,un tad no kautkādiem ananāsiem dabūjat pa ļockām!!!