Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

"Tottenham Hotspur" un ''Juventus'' interesējas par Podoļski

"Tottenham Hotspur" un ''Juventus'' interesējas par Podoļski
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP

Minhenes "Bayern" komandas spēlētājs Lukašs Podoļskis atzinis, ka pašlaik notiekošā Eiropas futbola čempionātā laikā par viņu interesi ir izrādījuši divi klubi – Itālijas Turīnas ''Juventus'' un Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur".

Podoļskis Minhenes klubam pievienojās 2006. gadā, kad pārgāja no ''1. FC Koln'' komandas. Pēc Eiropas čempionāta Podoļskis nolēmis ar jauno komandas treneri Jirgenu Klinsmanu izrunāties par savu nākotni Minhenes klubā. Jau janvāra transfēru perioda laikā klīda baumas, ka Podoļskis varētu pārcelties uz Angliju, kur viņš spēlētu ''Manchester City'' komandā. Tagad čempionāta laikā par viņa pakalpojumiem ir ieinteresētas "Tottenham Hotspur" un ''Juventus'' komandas.

''Esmu informēts par to, ka šie abi klubi par mani izrāda interesi,'' iesāk Podoļskis. ''Tas ir ļoti interesanti.'' Podoļskis atzina, ka čempionāta laikā viņš par savu nākotni neko nedomās, bet gan koncentrēsies tikai izlasei. ''Tiešām gribu sasniegt pusfinālu. Par savu nākotni sākšu domāt tikai pēc tam, kad beigsies Eiropas čempionāts futbolā.''

Baumo, ka Podoļskis tiešām varētu pārcelties uz citu komandu, jo ''Bayern'' ir izteicis piedāvājumu "Stuttgart" komandas rezultatīvākajam spēlētājam Mario Gomezam.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: antuanito

  +3 [+] [-]

, 2008-06-18 13:11, pirms 16 gadiem
Jau jau tik lieli klubi interesejas tad jaatinas prom no Bayern, kur nedod speleet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-18 13:17, pirms 16 gadiem
Juvei ar Trezegē un Del Piero nepietiek vai kāds no šiem abiem taisās kravāt somas?

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:27, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Juvei ar Trezegē un Del Piero nepietiek vai kāds no šiem abiem taisās kravāt somas?


nu, arī TSpurs ir Kīns un Berbatovs, tā, ka augstas klases uzbrucēju pārprodukcija laikam ir modē...

p.s. Podoļskis jau var arī spēlēt kā malējais pussargs, kas pierādijies iekš EČ...tiesa, kā sū...gs pussargs, bet nu tomēr pussargs!

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:29, pirms 16 gadiem
Emilio rakstīja: nu, arī TSpurs ir Kīns un Berbatovs, tā, ka augstas klases uzbrucēju pārprodukcija laikam ir modē...

p.s. Podoļskis jau var arī spēlēt kā malējais pussargs, kas pierādijies iekš EČ...tiesa, kā sū...gs pussargs, bet nu tomēr pussargs!

Spurs varbūt arī ņemtu kā pussargu,jo EPL tas ir modē,bet Juvei drīzāk viņš interesē tikai kā uzbrucējs.Jo,ja Poldiju ņem kā pussargu,tad ir daudz citu labāku wingeru,kurus var nopirkt.Un par lētāku cenu

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:34, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: Spurs varbūt arī ņemtu kā pussargu,jo EPL tas ir modē,bet Juvei drīzāk viņš interesē tikai kā uzbrucējs.Jo,ja Poldiju ņem kā pussargu,tad ir daudz citu labāku wingeru,kurus var nopirkt.Un par lētāku cenu


tieši tā - kāda jēga par lielu piķi(domāju, ka Podoļski par grašiem neatdos) pirkt spēlētāju, kura stiprās puses neizmanto t.i. liek ne savā pozīcijā?! lai gan, ja komanda to var atļauties, kas ta man - kaut kastē lai liek stāvēt!
Juvei jau vēl ir Jakvinta un Palladino vai kā viņu tur... ehh... mums bi viņu problēmas...

  -2 [+] [-]

, 2008-06-18 13:37, pirms 16 gadiem
tikai ne uz Juvi!! nafig to vaacu tautu

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:37, pirms 16 gadiem
Nee nav viņš vajadzīgs Juventusam, ja nu vienīgi apmainīt pret Jakvintu varētu. Juvei bez Trezeguet un DelPiero nākamsezon būs Amauri tā ka par labu uzbrucēju trūkumu tur žēloties nevar.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:38, pirms 16 gadiem
Del Pjero Juvē nakamsezon 100% vairs neatkārtos to, ko paveica šosezon, domāju, tas skaidrs ikvienam. A Berbatova palikšana Totenhemā arī neesot 100% droša. Tāpēc šie abi klubi lūkojas Poldija virzienā. Bet te bez 20 milj. nemaz nesāks runāt par pāreju... Bet es Poldija vietā tomēr vēl vienu sezonu paspēlētu Bayernā, jo Klinsmans jau toreiz veiksmīgi viņu izmantoja vingera pozīcijā. Plus, domāju, drīz kluba vadība sapratīs, ka Kloze nav vairs tik labs, kā agrāk...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 13:43, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Del Pjero Juvē nakamsezon 100% vairs neatkārtos to, ko paveica šosezon, domāju, tas skaidrs ikvienam.


klausos šos tekstus pēc katras sezonas (tai skaitā arī pēc iepriekšējās, kad alekss bija labākais golu sitējs B Sērijā), un tā arī nespēju saprast - kur cilvēki rauj enerģiju sūtīt Del Pjero pensijā jau kopš 2002. gada?

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:43, pirms 16 gadiem
par Del Piero sniegumu pirms katras nākamās sezonas runā, ka nu jau vairs viņš neko, a šis kā ņem tā turpina bliezt iekšā un jo vecāks kļūst jo vairāk sāk sist, tā ka galīgi neņemtos apgalvot, ka šis neņems un neiebliezīs atkal savus 15 golus vismaz

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:45, pirms 16 gadiem
Emilio rakstīja: tieši tā - kāda jēga par lielu piķi(domāju, ka Podoļski par grašiem neatdos) pirkt spēlētāju, kura stiprās puses neizmanto t.i. liek ne savā pozīcijā?! lai gan, ja komanda to var atļauties, kas ta man - kaut kastē lai liek stāvēt!
Juvei jau vēl ir Jakvinta un Palladino vai kā viņu tur... ehh... mums bi viņu problēmas...

Nu ja.Juvei to spēlētāju gan uzbrukumā,gan vidējā līnijā pietiek,lai Poldiju nevajadzētu.Par Spurs nezinu.Tālāk par Berbatovu un Kīnu īsti nezinu,nav sanācis viņu spēles šosezon skatīties.
Galvenais jau man patīk friču problēmas.Tā sūrojas par uzbrucēju trūkumu.Noivils,Kloze,Kuranji,Gomezs,Podoļskis...mums būtu viņu problēmas

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 13:47, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Del Pjero Juvē nakamsezon 100% vairs neatkārtos to, ko paveica šosezon,

Kaut kur dzirdēts teksts.Šādi saka jau ento sezonu pēc kārtas.Lai arī čalim jau ir teju 34 gadi,redzot viņa spēli,izskatās,ka pulvera pietiks vēl pāris sezonām vismaz.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:53, pirms 16 gadiem
Matīss Kļaviņš rakstīja: klausos šos tekstus pēc katras sezonas (tai skaitā arī pēc iepriekšējās, kad alekss bija labākais golu sitējs B Sērijā), un tā arī nespēju saprast - kur cilvēki rauj enerģiju sūtīt Del Pjero pensijā jau kopš 2002. gada?

Neko tādu par viņu neesmu agrāk teicis... Domāju, ka 34 gadi (rudenī viņam tik paliks) uzbrucējam ir padaudz, lai tur vai kā, viņš tomēr zaudē daļu sava asuma... Bet kā maiņas uzbrucējs viņš vēl dažus gadus derēs.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:57, pirms 16 gadiem
BBC Sporta Futbola sadaļā katru dienu ir spēciāla vieta atvēlēta transfēru baumām, kurā tiek apkopotas aktualitātes. Es domāju, ka eSportam vajadzētu pamēģināt kaut ko līdzīgu izveidot (ne koopēt) nevis taisīt 45 rakstus par ko katrs klubs interesējas!

     [+] [-]

, 2008-06-18 14:08, pirms 16 gadiem
žēl ka viņus neinteresē Gorkss

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 14:11, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Neko tādu par viņu neesmu agrāk teicis... Domāju, ka 34 gadi (rudenī viņam tik paliks) uzbrucējam ir padaudz, lai tur vai kā, viņš tomēr zaudē daļu sava asuma... Bet kā maiņas uzbrucējs viņš vēl dažus gadus derēs.


Pagājušās sezonas sākumā palika 33 gadi, piedzima pirmais dēls un bija ilga kaulēšanās jaunā līguma sakarā - domā situācija ir krasi mainījusies dēļ tā viena gada? Alekss nav mūžīgs, bet gan jau viņš pats aties nost, kad pienāks laiks, tā kā tas netiek darīts - nav pamata domāt, ka pulveris slapjš

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 15:13, pirms 16 gadiem
varbūt pāreja nemaz nenotiks, jo tagad, kad Bayern trenēs Klinsmans Podijs varētu tikt pie laba spēles laika arī Vācijā, jo Klinsmans iepriekšējā PČ pierādīja, ka prot viņu izmantot. Drīzāk varētu būt, ka Gomezs sēdēs uz soliņa, jo viņš nav ne labāks par Toni, ne par Klozi un EČ pierāda, ka arī ne par Podoļski

     [+] [-]

, 2008-06-18 20:49, pirms 16 gadiem
+ veel vinjiem pievienojaas Luka Modric un Giovanni dos Santos- domaaju ka Tottenham Hotspur paciiniisies par augstu vietu naakamajaa sezonaa