Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Riberī savainojums nav tik nopietns kā domāts

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Riberī savainojums nav tik nopietns kā domāts
Franks Riberī vakardienas spēlē tika
aizvests no laukuma
Foto: AP

Šokam sekojis atvieglojums - Francijas futbola izlases un Minhenes "Bayern" pussarga Franka Riberī vakardienas mačā pret Itāliju gūtais savainojums nav tik nopietns nekā tika prognozēts iepriekš.

Šodien Francijas izlases galvenais treneris Raimonds Domeneks presei paziņojis, ka Frankam Riberī konstatēts "tikai" smags kreisās kājas potītes sasitums. Pēc pirmās prognozes, ka francūzim ir apakšstilba lūzums, šodienas Domeneka paziņojums skan daudz patīkamāk un ir liels atvieglojums visiem Francijas izlases un Minhenes "Bayern" līdzjutējiem.

Savainojumu Riberī guva vakardienas grupu turnīra pēdējā mačā pret Itāliju, kurā Francija zaudēja ar 0:2. Tieši spēles astotajā minūtē pēc divcīņas ar itāli Džanluku Zambrotu Riberī nokrita, sajuzdams sāpes potītes apvidū. Jau tobrīd bija skaidrs, ka savainojums ir nopietns, jo Riberī pats nespēja atstāt laukumu - viņš tika novests ar speciālu mašīnu, gulēdams uz nestuvēm.

Nekavējoties Riberī tika aizvests uz Cīrihes slimnīcu, kur sākumā konstatēja visai nopietnu savainojumu. Ja patiešām spēlētājs būtu lauzis apakšstilbu, atveseļošanās būtu visai ilga, un Riberī nespētu atgriezties "Bayern" sastāvā līdz ar sezonas sākumu - Vācijas Bundeslīgas pirmās spēles paredzētas 15. augustā.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

Slēpts komentārs: Andris Akmentiņš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 14:20, pirms 16 gadiem
kur atrodas augštilbs un potiite.. idijoti lieka uztraukšanās, lai gan
Veseļojies

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 14:29, pirms 16 gadiem
ervains91 rakstīja: kur atrodas augštilbs un potiite.. idijoti lieka uztraukšanās, lai gan
Veseļojies

...Pēc pirmās prognozes, ka francūzim ir apakšstilba lūzums, ...

 +11 [+] [-]

, 2008-06-18 14:30, pirms 16 gadiem
24seconds rakstīja: Nekas, tāpat Lēverkūzenes klubs ir slavens ar medicīnisko aprūi, tad arī Riberī varēs atveseļoties un droši koncentrēties savam nākamaja Austrijas virslīgas čempionātam!

Eu, kas šis par idiotu uzradies??? Es jau vienas dienas laikā izlasu 3 izcili debīlus komentārus šī eksemplāra izpildījumā... Ja tas ir domāts kā joks, tad īpaši smieklīgi un orģināli tas nav. Bet ja viņš to raksta nopietni - tad nesaprotu, no kuras "planētas" šāds idiņš atlidojis!!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-18 14:32, pirms 16 gadiem
Par to Austriju vinjam gandriiz vai ir taisniiba Pilniigi preciizi buutu teikt "ziemeljitaalija"

Lai vai kaa, labi, ka nav luuzums, jo kauls sadziitu paaris meeneshos, bet peec tam formu atguut - gandriiz veselu sezonu...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 14:33, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Eu, kas šis par idiotu uzradies??? Es jau vienas dienas laikā izlasu 3 izcili debīlus komentārus šī eksemplāra izpildījumā... Ja tas ir domāts kā joks, tad īpaši smieklīgi un orģināli tas nav. Bet ja viņš to raksta nopietni - tad nesaprotu, no kuras "planētas" šāds idiņš atlidojis!!

tas gan pamanīju jauno un daudzsološo Viera, tagad Leverkūzenes Bayern!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 14:42, pirms 16 gadiem
Compilation rakstīja: tas gan pamanīju jauno un daudzsološo Viera, tagad Leverkūzenes Bayern!



+ vēl Pasaules kauss 2008 .

bet varbūt vienkārši slikta diena un viss jūk . varbūt .

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 15:58, pirms 16 gadiem
kristonkuls rakstīja: + vēl Pasaules kauss 2008 .

bet varbūt vienkārši slikta diena un viss jūk . varbūt .

nu nezin, nezin...drīzāk prātiņš citā vietā...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 17:30, pirms 16 gadiem
Šis čalis man patīk, viņa cīņas spars, viņa neatlaidīgā spēle uzbrukumā.. ņemot vērā ko viņš ir pārdzīvojis.. es viņam tikai vēlu pēc iespējas ātrāk atveseļoties.. un turpināt priecēt futbola fanu acis..

turies vecais..

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 18:52, pirms 16 gadiem
turies reetainais...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-16 14:10, pirms 16 gadiem
24seconds rakstīja: Nekas, tāpat Lēverkūzenes klubs ir slavens ar medicīnisko aprūi, tad arī Riberī varēs atveseļoties un droši koncentrēties savam nākamaja Austrijas virslīgas čempionātam!

Ko? Ribery spēlē Bayern Munchen nevis Bayer Leverkusen, un gan Bayern gan Bayer spēlē Vācijas Bundesligā nevis Austrijas Bundeslīgā...