Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Piturka: "Mūsu lieliskais piedzīvojums ir beidzies"

Piturka: "Mūsu lieliskais piedzīvojums ir beidzies"
Viktors Piturka
Foto: AFP

Rumānijas futbola izlases galvenais treneris Viktors Piturka pauda nožēlu par to, ka viņa vadītajai komandai pēc otrdienas zaudējuma Nīderlandei ir beidzies Eiropas čempionāts, vienlaikus arī atzīmējot nīderlandiešu pārākumu šajā mačā.

"Mūsu lieliskais piedzīvojums ir beidzies. Žēl, ka tā. Mums bija laba iespēja iekļūt ceturtdaļfinālā, taču nepratām to izmantot. Nīderlandes futbolisti šajā spēlē bija labāki un svaigāki par mums, tāpat manu padoto sniegumu ietekmēja ziņa no Cīrihes saistībā ar Itālijas izlases gūtajiem vārtiem pret Franciju. Kopumā uzskatu, ka turnīrs mums izvērtās ļoti labs. Aizvadījām trīs mačus pret futbola grandiem, turklāt nezaudējām gan pasaules čempioniem, gan vicečempioniem. Būtu iesituši to liktenīgo "pendeli" pret Itāliju, būtu arī tikuši ceturtdaļfinālā.

Iespējams, ka pārāk maz riskējām, taču lielu risku mačā pret tāda līmeņa komandu kā Nīderlande nevarējām atļauties. Viņi mūs sodītu par jebkuru aizsardzības kļūdu - to uz savas ādas izbaudīja Francija un Itālija. Mums ir jāņem mācība no šī turnīra un jādzīvo tālāk, gatavojoties 2010. gada pasaules kausa izcīņas atlasei."

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-06-18 01:32, pirms 16 gadiem
Nu diemžēl Turējās braši Tomēr vēl jāaug

     [+] [-]

, 2008-06-18 01:33, pirms 16 gadiem
Nedaudz nepaveicās un itāļi to pilnībā izmantoja. Tāds ir lielais futbols...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-18 19:43, pirms 16 gadiem
Taisnība vienā gan - būtu "iesituši liktenīgo pendeli", būtu gan 1/4