Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Pirmos ceturtdaļfinālus tiesās Froidfelds un Rosetti

Pirmos ceturtdaļfinālus tiesās Froidfelds un Rosetti
Roberto Rosetti
Foto: Reuters

Zviedru arbitrs Peters Froidfelds un itālis Roberto Rosetti nozīmēti uz Eiropas futbola čempionāta ceturtdaļfināla spēlēm starp Portugālu un Vāciju un Horvātiju un Turciju, ziņo turnīra oficiālā mājas lapa internetā.

Froidfelds, kurš tiesās portugāļu spēkošanos ar Vāciju, šajā čempionātā jau tiesāja divas spēles – starp Nīderlandes un Itālijas, kā arī starp Čehijas un Turcijas izlasēm. Froidfelds jau paspējis palikti atmiņā ar saviem lēmumiem.

Tā piemēram, mačā starp Nīderlandi un Itāliju viņš ieskaitīja strīdīgos Rūda van Nīstelroja vārtus, savukārt Čehijas un Turcijas komandu spēlē Froidfelds parādīja sarkano kartīti turku vārtsargam Volkanam Demirelam.

Itālijas tiesnesis Rosetti, kam uzticēts tiesāt ceturtdaļfināla maču starp Horvātiju un Turciju, šajā Eiropas čempionātā tiesāja atklāšanas spēli starp Čehiju un vienu no turnīra saimniecēm Šveici, kā arī bija galvenais arbitrs Krievijas un Grieķijas valstsvienību duelī.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2008-06-18 13:54, pirms 16 gadiem
Tas zviedru refs gan ir varen tizls. Man šausmīgi nepatīk. Viņš ļoti apšaubāmi tiesā. Piemēram, pēdējā spēlē turkam iedod dzelteno tikai par to, ka viņš gaisa divcīņā atbalstījās pret Kolleru, bet čeham neidod neko par iebraukšanu kājās turkam. Tas salīdzinājumam. Galīgi pietrūkst konsekvences! Cerams, ka nenočakarēs! Domāju, ka vāciešiem varētu būt izdevīgāka viņa tiesāšana, balstoties uz šajā čempionātā jau redzēto.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:55, pirms 16 gadiem
Cerams būs laba tiesāšana, jo līdz šim tā ir bijusi diezgan briesmīga.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-18 13:58, pirms 16 gadiem
Froidfelds malacis,ka ieskaitīja to golu,bet otrā spēle man gan nepatika.Parādīja,ka tiesās stingri,bet bieži vien dīvainas dzeltenās deva un nedeva.bet tas tā.Dzelteno došana vispār ir loti subjektīva lieta,jo to var iedot arī par vairākiem sīkiem sodiem,nevis tikai par vienu rupjo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja