Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

LFF ģenerālsekretārs: ''Superkauss Tallinā parāda, ko var panākt ar uzņēmību''

LFF ģenerālsekretārs: ''Superkauss Tallinā parāda, ko var panākt ar uzņēmību''
Edgars Pukinsks
Foto: LFF

UEFA Superkausa spēle Tallinā būs unikāls notikums, kas nākamreiz Baltijā varētu risināties vien pēc ļoti daudziem gadiem, bet tā parāda, ko var paveikt ar uzņēmību, sarunā ar Sportacentrs.com pauda Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Šovakar Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, A. Le Coq Arena stadionā gaidāms iespaidīgs mačs - UEFA Čempionu līgas uzvarētāji Madrides "Real" tiksies ar UEFA Eiropas līgas trofejas īpašniekiem Madrides "Atletico", noskaidrojot UEFA Superkausa ieguvēju.

Kā pastāstīja Pukinsks, viņš un LFF prezidents Kaspars Gorkšs jau ir Tallinā. "Vakar mums bija stratēģiskā tikšanās ar Baltijas valstu pārstāvjiem, bet rīt būs stratēģiskā tikšanās par attīstību ar UEFA pārstāvjiem. Igauņi ir malači. Šis ir ļoti labs piemērs, ka, neskatoties uz valsts un federācijas izmēru, ir iespējams šādu pasākumu dabūt. Manuprāt, tuvākos pārdesmit gadus šāds pasākums Baltijā vairs nenotiks, tomēr šī spēle parāda, ka ar uzņēmību var daudz panākt."

Publiski izteikta neapmierinātība ar stadiona izmēru un kvalitāti, tomēr Pukinsks pauž, ka citādāk spēles rīkošanas ziņā nevajadzētu būt problēmām, jo tās organizēšanā iesaistīts ļoti daudz UEFA cilvēku.

"Ja salīdzina ar jebkuru Rietumeiropas stadionu, kas būtu vismaz divas reizes lielāks, var būt neapmierinātie ar ietilpību. Tomēr, cik šobrīd šeit esam runājuši, ja atmet stadiona ietilpību, pārējā kvalitāte ir laba, lai varētu aizvadīt normālu spēli," stāsta uz vietas esošais Pukinsks. "Organizācija izskatās ļoti labā līmenī, jo spēles rīkošanā piedalās daudz UEFA cilvēku. Tomēr galvenais pārbaudījums būs pati spēle."

Kā teica Pukinsks, ja spēlē būtu piedalījusies "Liverpool" komanda, kas zaudēja Čempionu līgas finālā, Tallinā būtu ieradušies vairāki desmiti tūkstošu šīs komandas līdzjutēju, bet tagad viņa rīcībā nebija informācijas cik daudz spāņu devušies uz Igauniju.

Mača sākums paredzēts pulksten 22:00 un tiešraidē to būs iespējams vērot ''TVPlay Sports'' kanālā.


, 2018-08-15 12:44, pirms 6 gadiem
Tieši tā ar uzņēmību var daudzko panākt, bet tur jau tā lieta, ka Latvijas futbolā tāda īpašība nav bijusi ....
, 2018-08-15 12:58, pirms 6 gadiem
Tu mulki , labak panac , ka uz plastmasas seguma nav jaspele vasaraa!
Slēpts komentārs: specha
, 2018-08-15 13:01, pirms 6 gadiem
sitais kopa ar gorksu neko nepanaks LFF,tikai tuksi runas un viss!Gorkss it ipasi runa tik kautko,bet izdarijis neko nav!
, 2018-08-15 13:14, pirms 6 gadiem
Barijax rakstīja: sitais kopa ar gorksu neko nepanaks LFF,tikai tuksi runas un viss!Gorkss it ipasi runa tik kautko,bet izdarijis neko nav!
Cik tad ilgi Gorkšs ir amatā, lai varētu izteikt pārmrtumus.
, 2018-08-15 13:27, pirms 6 gadiem
Cerams ka mums sakārtos stadiona jautājumu un tad var uz kko pretendēt. Iepriekšējiem gan vajadzēja dārgu plastmasas sūdu ar 5000 vietām. Nu tagad mums ir vieglatlētikas stadions ar 3 tribīnēm un 8000 (laikam) vietām.
, 2018-08-15 13:46, pirms 6 gadiem
Stipri apšaubu ka tur kaut kāds nenormālais igauņu nopelns. Ja nebūtu tirgus un komandas ieinteresētas to palielināt viņi tur varētu nez ko un kā darīt un gribēt.
, 2018-08-15 13:51, pirms 6 gadiem
Barijax rakstīja: sitais kopa ar gorksu neko nepanaks LFF,tikai tuksi runas un viss!Gorkss it ipasi runa tik kautko,bet izdarijis neko nav!
Ļašenko fermas trollis?

Bet, jāatzīst, ka ieņēmumi dēļ Tallinas stadiona mazās ietilpības krietni mazāki.
, 2018-08-15 13:55, pirms 6 gadiem
Tādu turnīru Latvijā nekad nebūs, nevajag tagad tukši runāt.
, 2018-08-15 14:06, pirms 6 gadiem
Adis Andris Zenkov rakstīja: Tādu turnīru Latvijā nekad nebūs, nevajag tagad tukši runāt.
kapēc ne? Igauņi tādu spēli dabūja 28 gadu pēc komunistu patriekšanas....
mēs arī varam... pēc kādiem 40 gadiem šāda spēle būs iespējama, ja tuvākajā laikā patrieksim komunistus no visādām vadībām un valdībām...
, 2018-08-15 14:07, pirms 6 gadiem
Latvijā varētu sarīkot vienu no Igaunijas kausa izcīņas ceturtdaļfināliem.
, 2018-08-15 16:33, pirms 6 gadiem
Edgars norāda uz savu neizdarību visu šo daudzo gadu laikā.
, 2018-08-15 18:37, pirms 6 gadiem
Daugavas stadionā jumts virs tribīnēm, otra tribīne (nav jābūt tik lielai, uz 3000-4000) un ideāls stadions. Būs jauns zālājs,skrejceļš. Tad stadionā var notikt daudz kas.
Amsterdamas futbolists Fics-Džims svin vārtu guvumu. Foto: DeFodi/ Scanpix
2

"Ajax" sagrauj "Besiktas", "Plzen" teicama atspēlēšanās

UEFA Eiropas līgas pirmajā jeb līgas fāzē aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām "RFS" pretiniece Amsterdamas "Ajax" ar 4:0 sagrāva Turcijas "Besiktas". Citā spēlē Čehijas "Plzen" teicami spēles beigās atspēlējās pret Frankfurtes "Eintracht" (3:3).
Mirklis no FCSB un RFS spēles Bukarestē. Foto: Roberts Pūce/FC RFS
125

RFS neiztur sākuma drudzi, atspēlējas, bet beigās smagi zaudē Bukarestē

Debijā UEFA Eiropas līgā RFS izbraukumā Bukarestē ar 1:4 kapitulēja Rumānijas čempionei FCSB. Vienīgos Rīgas komandas vārtus 23. minūtē iesita aizsargs Žiga Lipuščeks.
Mauro Ikardi Foto: AP/Scanpix
7

“Galatasaray” un “Anderlecht” Eiropas līgu sāk ar uzvarām, Kijivai zaudējums “mājās”

Ar dažādām sekmēm UEFA Eiropas līgu trešdien, 25. septembrī, sāka RFS pretinieki Stambulas “Galatasaray”, Kijivas “Dynamo”, “Anderlecht” un Saloniku PAOK.