Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" vienojas ar Kravčenko

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Dynamo" vienojas ar Kravčenko
Serhijs Kravčenko
Foto: www.uefa.com

Ukrainas Augstākākās futbola līgas klubs Kijevas "Dynamo", kura sastāvā spēlē arī latvietis Māris Verpakovskis, vienojušies ar Poltavas "Vorsklu" par tās pussarga Serhija Kravčenko iegādi.

Kijevas klubs vienojies ar Kravčenko par piecu gadu līgumu, taču nav zināms, kad futbolists pievienosies komandai. Ļoti iespējams, ka tas notiks tikai 28. janvārī, kad spēlētājs kļūs par brīvo aģentu. "Dynamo" vadība cer, ka izdosies vienoties ar Poltavas klubu par tūlītēju ukraiņa pāreju.

25 gadus vecais pussargs „Vorskla” sastāvā aizvadījis 65 spēles, gūstot 10 vārtus. Serhijs ir kļuvis par vienu no komandas līderiem, pie tam ir izpelnījis arī vairākus izsaukumus uz Ukrainas izlasi. Pats futbolists neslēpa sajūsmu par pāreju:

""Dynamo" ir lieliska komanda. Es uzskatu, ka katrs Ukrainā dzimušais futbolists sapņo spēlēt tādā komandā kā "Dynamo". Tas nav pieņemts atcelt līgumus pirms to beigām, bet arī tādas lietas notiek. Laiks rādīs, vai šī pāreja bija pareiza. Jebkurā gadījumā šobrīd esmu ļoti priecīgs par to."

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-07-29 11:24, pirms 16 gadiem
No wapa izlasot virsrakstu padomaju ka runa par basi

     [+] [-]

, 2008-07-29 13:32, pirms 16 gadiem
šitas baigi labs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-29 23:22, pirms 16 gadiem
Lai jau veicas tikai, lai nedomā Verpakovski no sastāva izlikt!