Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Basinass vēlas atgriezties dzimtenē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Basinass vēlas atgriezties dzimtenē
Anheloss Basinass
Foto: AP

Viens no Grieķijas futbola izlases varoņiem "Euro 2004" laikā, Anheloss Basinass ir nolēmis atgriezties kādā no dzimtenes klubiem.

Pagājušo sezonu Basinass pavadīja Spānijā, pārstāvot "Real Mallorca" komandu, bet pirms tam viņš ilgus gadus spēlēja "Panathinaikos" sastāvā. Pirmdien spēlētājam piedāvājumu izdarīja "Olympiakos", taču izskatās, ka līgumu ar šo klubu neizdosies noslēgt.

"Olympiakos" vadība 32 gadus vecajam pussargam piedāvāja divu gadu līgumu, bet futbolists uzstāja uz trīs gadu līgumu. Vienošanās tā arī netika panākta, pie tam komandas fani kategoriski iebilda pret Anhelosa pievienošanos komandai, jo šis futbolists ir bijis komandas lielākā ienaidnieka "Panathinaikos" kapteinis. Fani bija ļoti agresīvi noskaņoti pret futbolista iegādi, paužot savu attieksmi gan radio, gan citos plašsaziņas līdzekļos.

Visticamākais ir, ka Basinass izvēlēsies "AEK" variantu. "AEK" jau iepriekš izteica pussargam piedāvājumu, taču tad veterāns atteicās, jo cerēja iekļūt "Olympiakos" sastāvā. Šobrīd sarunas ir atsākušās, un izskatās, ka abas puses varētu arī vienoties. Atēnu kluba prezidents ir kādreizējais Basinasa komandas biedrs Grieķijas izlasē Demiss Nikolaidiss, bet komandas galvenais treneris ir Giorgioss Doniss, kurš savulaik kopā ar Basinasu spēlēja "Panathinaikos" sastāvā.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-07-30 10:54, pirms 16 gadiem
Lai iet uz AEK. Panathinaikos jau pietiek labu papildinājumu, sāks vēl pārvērsties par Chelsea! Ja Olympiakos fani nevēlas redzēt Basinasu savā komandā, tad paši vainīgi, jo laiž garām lielisku grieķu spēlētāju (manuprāt viens no labākajiem grieķu futbolistiem vispār) un otrkārt nevajag nekādus asumus futbolistu un fanu starpā...