Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rivaldo izskaidro ''Bunyodkor'' izvēli

Rivaldo izskaidro ''Bunyodkor'' izvēli
Rivaldo ''Bunyodkor'' rindās
Foto: AFP

Bijušais Brazīlijas izlases un Grieķijas futbola kluba ''AEK'' spēlētājs Rivaldo izskaidrojis, kāpēc viņš pievienojies tieši Uzbekistānas klubam ''Bunyodkor'', lai gan nopietnu interesi par viņu izrādīja vairāki klubi no Austrālijas un Japānas.

36 gadus vecajam brazīlietim bija vairāki piedāvājumi no Austrālijas un Japānas klubiem, tomēr 1999. gada labākais futbolists nolēma pārcelties uz Uzbekistānu. Septembra sākumā Rivaldo ieradās Taškentā un noslēdza līgumu ar ''Bunyodkor'' uz vienu sezonu.

''Līgums ar ''AEK'' ritēja uz beigām un man bija vairāki interesanti piedāvājumi no Austrālijas un Japānas, bet tajā pašā brīdi bija ļoti nopietna interese no Uzbekistānas, ar kuru es arī parakstīju līgumu un esmu ļoti priecīgs, ka pieņēmu šo lēmumu. Klubs man izteica ļoti nopietnu piedāvājumu, tāpēc es vēlējos parādīt sevi no labākās puses un palīdzēt savai jaunajai komandai Āzijas Čempionu līgā,'' sacīja Rivaldo.

"Šo lēmumu pieņemt bija ļoti grūti, bet es saņēmu lielisku piedāvājumu, kas nāks par labu manai karjerai. Es pavadīju lielisku laiku "AEK". Vēlos pateikties gan kluba prezidentam, gan tā līdzjutējiem, taču piedāvājums ir lielisks gan man, gan manai ģimenei," savu lēmumu izskaidroja Rivaldo

Jau ziņojām, ka Āzijas Čempionu līgas ceturtdaļfinālā ''Bunyodkor'' pārspēja futbolistus no Irānas ''Saipa'' vienības, kur divu spēļu summā tika svinēta uzvara ar 7:3, bet pusfinālā divu spēļu summā ar 1:3 piekāpās Austrālijas klubam Adelaidas ''United''.
Sešu aizvadīto spēļu laikā Rivaldo ir guvis trīs vārtus savas komandas labā.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

  +4 [+] [-]

, 2008-10-28 18:08, pirms 16 gadiem
Vienalga cik tu esi vecs, vārtu gūšanas garša nezūd! Lai jau Rivaldo izdodas spēlēt un kas zina, varbūt uz karjeras beigām atgriezīsies Brazīlijā.

  +5 [+] [-]

, 2008-10-28 20:42, pirms 16 gadiem
Kā gribētos viņu redzēt Brazilijas izlasē ar Ronaldo. Vai arī kādā Eiropas klubā, domāju - Ka viņš mierīgi varētu vel spēlēt Italijas,Spānijas, Francijas vidus komandās, bet nu jā cik dzirdēts viņam visi klubi maksā milzīgas summas nodrošina apsardzi,izturās pret ALL STAR, to eiropa vairs viņam neviens nedos. Vasara bija dzirdēts ka Angļu Hull viņam piedāvāja, bet Rivaldo nekāda gadijuma nevēlās iet uz Angliju, jo tas nav viņa stila futbols (ar spēku). Viens no visu laiku labākajiem spēlētājiem

  +4 [+] [-]

, 2008-10-28 20:55, pirms 16 gadiem
Kaut mums būtu kā Uzbekistānā! Atbrauktu kāds stārs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 22:51, pirms 16 gadiem
mario uz skutera rakstīja: jomajov kaa vins kadreiz blieza ...
Pirms 8-10 gaidem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-28 23:38, pirms 16 gadiem
davisr1g rakstīja: Rivaldo vienmeer ir bijis mans miiljakais futbolists, vismaz vinja ziedu laikos noteikti Rivaldo - Kluiverts jaaa....tas bij duets
Man TIEŠI tāpat bija.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-29 03:50, pirms 16 gadiem
Nezinu, es jau teiktu, ka K-League vai Japāna ir augstāk mērāmas...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-29 11:17, pirms 16 gadiem
Uz ASV! Jābrauc uz ASV! Tā tagad ir stilīgi
Bet ja nopietni, tad nu žēl, ka viņš izvēlas tusēt ar uzbekiem tā vietā lai uzspēlētu vienā no pasaules spēcīgākajām līgām, redz- neesot īstā stila futbols. Drīzāk jau tas ir vnk naudas jautājums.