Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievijas Premjerlīgas klubs zaudējuma gadījumā atgriezīs naudu par biļetēm

Krievijas Premjerlīgas klubs zaudējuma gadījumā atgriezīs naudu par biļetēm
FK "Ufa" futbolisti sarkanajās formās. Foto: Dmitry Mukhametkulov/ Sputnik/Scanpix

Krievijas augstākās futbola līgas klubs "Ufa" piedāvā neierastu metodi līdzjutēju piesaistīšanai. Ja klubs nākamajā mājas spēlē piedzīvos zaudējumu, tad skatītājiem tiks atgriezta nauda par biļetēm.

FK "Ufa" nākamo mājas spēli "Neftyanik" stadionā, kurā ir 15234 sēdvietas, aizvadīs 3. martā pret Maskavas "Dynamo", kas ir tiešā konkurente uz vietas sagabāšanu Krievijas Premjerlīgā.

FK "Ufa" vadība ir tik pārliecināta par savu komandu, ka atgriezīs naudu par biļetēm, ja komanda piedzīvos zaudējumu pret "Dynamo". Kluba pārstāvis Šamils Gazizovs intervijā žurnālistiem sacīja: "Tas liecina par to, ka puiši ir pārliecināti par savām spējām." Kā bonusu zaudējuma gadījumā klubs piedāvās bezmaksas biļetes tiem līdzjutējiem, kuri būs apmeklējuši iepriekšējo spēli. Baškīrijas klubs aiznākamo mājas spēli aizvadīs pret Groznijas “Akhmat", kas ierindojas 8. vietā Krievijas Premjerlīgā.

Pēdējo reizi "Ufa" savās mājās zaudēja 2018. gada 5. novembrī pret Samaras "Kryliya Sovetov" ar 1:2. Toreiz spēli apmeklēja 4056 skatītāji.

Šobrīd Krievijas Premjerlīgā FK "Ufa" ar 16 punktiem atrodas 14. vietā, kas sezonas beigās nozīmētu pārspēles par palikšanu augstākajā līgā. Kluba šīs sezonas vidējais mājas spēļu apmeklējums ir 6816 skatītāji jeb 45% no stadiona ietilpības.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks

  -2 [+] [-]

, 2019-02-28 00:21, pirms 5 gadiem
Ja šādi rīkotos ģinamka, fuņi biežāk tiktu uz spēlēm.