Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lietuvietes uzvar Baltijas dāmu līgā

Andrejs Siliņš

Lietuvietes uzvar Baltijas dāmu līgā
"Gintra-Universitetas"
Foto: futbolas.lt

Ar Šauļu komandas "Gintra-Universitetas" uzvaru noslēgusies Baltijas Sieviešu Futbola līgas (BSFL) trešā sezona. Uzvarēja komanda, kura faktiski ir Lietuvas Nacionālā izlase un arī vienīgā pusprofesionālā komanda Baltijā, fināla abās spēlēs pārspējot Igaunijas čempionvienību - Tallinas FK "Levadia".

Šauļu komandā, bez divām Azerbaidžanas Nacionālās izlases spēlētājām, spēlē arī divas mūsu izlases spēlētājas - vārtsardze Ņina Maksimova un pēdējo divu gadu Latvijas labākā futboliste - Guna Āboliņa. Šo spēlētāju ieguldījums komandas uzvaras kaldināšanā ir viennozīmīgs.

Tikmēr spēlē par bronzas godalgām tikās divas Igaunijas komandas, kur tik pat pārliecinošu uzvaru izcīnīja Pērnavas komanda "FC Pārnu", pārspējot "FC Flora" komandu no Tallinas.

Nepaveicās mūsu "Skonto/Cerība/46.vsk." komandai, kurai izloze nebija labvēlīga, tā kā jau 1/4 finālā bija jāatdzīst Šauļu komandas pārākums un šogad Latvijas komandām bija jāpaliek bez medaļām.

2008. gada BSFL vietu sadalījums

1. vieta - "Gintra-Univrsitetas" (Šauļi, Lietuva)
2. vieta - FC "Levadia" (Tallina, Igaunija)
3. vieta - "Parnu JK" (Pērnava, Igaunija)
4. vieta - FC "Flora" (Tallina, Igaunija)

Kopumā BSFL turnīrs dod pozitīvu iezīmi sieviešu klubu izaugsmei, un, pēc visu atzinuma, tas norisinājās labā līmenī, pat neskatoties uz to, ka vēl līdz šim nav turnīra ģenerālsponsors vai pareizāk sakot - sieviešu futbola labvēlis. Cerams, ka Baltijas Līgas ceturtais gads būs gads, kurā piepildīsies Līgas dibinātāju ieceres.

Izmantotie resursi:
lff.lv

Slēpts komentārs: Fan-fans

     [+] [-]

, 2008-10-26 14:25, pirms 16 gadiem
Fan-fans rakstīja: |Bet liekas ka pēc gadiem 5 arī tur leiši apsteigs pašpārliecinātos letiņus. Tā tik turēt - bet man ir skumji
tikai tad, kad puucei aste ziedees... Domaa ka vinjiem taads hokejs interesee?

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 14:30, pirms 16 gadiem
Fan-fans rakstīja: Veču basī uzvar, sieviešu basī leitenes uzvar, futenē sievietēm leitenes uzvar, futenē večiem leiši uzvar, Nu ko letiņiem ir atlicis vien hokeis. |Bet liekas ka pēc gadiem 5 arī tur leiši apsteigs pašpārliecinātos letiņus. Tā tik turēt - bet man ir skumji
Mošk sieviešu basketbola izlase lietuvietes apspēlēja? LOL

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 14:41, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Mošk sieviešu basketbola izlase lietuvietes apspēlēja? LOL
Tev nojēga nav nekāda par ko runā, vai ne?

     [+] [-]

, 2008-10-26 14:44, pirms 16 gadiem
viedoklis rakstīja: Tev nojēga nav nekāda par ko runā, vai ne?
Ir! Eiropas čempī Latvietes bija augstāk par lietuvietēm, tātad labākas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja